Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 erkeksen ve bir sevgilin varsa potansiyel tehlikeli insanlar şunlardır: kızın, sevgilisiz bir kız arkadaşı kızın, senden hoşlanan bir kız arkadaşı kızın, çok kafa bir insan olmayan her türlü kız arkadaşı kızın, hala ona çok yakın olan eski bir erkek/kız sevgilisi kızın, zamanında ondan hoşlanmış fakat onla çıkamamış bir erkek arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bi de kızın babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 babası ile bir tecrübem olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 diyalektik materyalizmde yeri olmayan allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Tüm cevapları okumadım ama diyeceğim "asla buluşma!" tarzı bir yola gitme. Yapacağın kıskançlık yani "sana yetersizim" sinyali vermek, "o çocuk bana rakip" korkunu göstermen. Bırak ne yaparsa yapsın, eğer düzgün bir kızsa hiçbir sorun olmaz, seninle kalır. Eğer öbür tarafa meyilliyse kendi kaybıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Her ihtimale karşı da başka bi kız bulmaya çalış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 edit: yanlış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ardeth said: kızın, hala ona çok yakın olan eski bir erkek/kız sevgilisi evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 her ilişkide olan bir durum. kız haklısın diye aradıysada hem sana hisleri gerçekten yoğun, hemde başta bi ''hayııır kısıtlayamazsın beni maçooo'' moduna girmiş, sonrada sağlıklı kafayla düşününce hak vermiş, hatta bence hoşuna gitmiş. Kızla yüz yüze buluştuğunda sakince buluş, arkadaşlarına değil ''bu tarz'' arkadaşlarına karşı olduğunu, ilişkinin karşılıklı sorumlulukar getirdiğini. Arkadaş faktörünün tabiki önemli olduğunu ama dengeli olamayacağını ikisinden birini azaltması gerektiğini, azalttığı tarafında aşk olması durumunda bunun son görüşmeniz olacağını anlatman lazım. hem kızlar kısıtlanmadan hoşlandıgı ıcın ordan bi + alırsın hem çok medeni konuştuğun için oradan bi + alırsın hemde ayrılık lafı geçen bi cümle kurdugun için korkutur oradan bi + alırsın. ilerdeıki olaylardada 2 yi geçmemek şartıyla bu durumu yüzüne vur. 2 yi geçersen bu sefer o haklı duruma döner bokunu çıkarttın yeter lan diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yani çok üstüne gitmediysen pek kısıtlamış gibi olmazsın aslında ama yine de insanı rahatsız edebilir. O yüzden senden önce de bir hayatım vardı nutuklarına girmesi çok normal herkes yapar. Çocuğun ondan zamanında hoşlandığı çok büyük bir sır olsa ağzından kaçırmazdı bence; birşey olacağı da varsa gözünün önünde çocukla görüşmeye gidip sana da gelme ayıp diyemezdi. O yüzden takma kafana. Arayıp haklısın demesi de apayrıymış canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bence kızın ağzına iki tane çarp, "Adam ol!" de. Kaçmazsa senindir, kaçarsa zaten hiç senin olmamıştır. (Böyle değil miydi yoksa hmm..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 lan şunu dememek için zor tutuyodum kendimi. ama çekinmeden diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Lan mı? Canın sağolsun. (Tereciye tere satarım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bende tereciye teres atarım hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kız arkadasının kafası karısık bence. ya yeterince ilgi gostermiyorsun ya da seni yeterince sevmiyor. digr gorusmek istedigi cocukta ilgi gosteriyordur, bilincaltında ilgiye olan istek, kızı o cocuga cekiyordur. muhtemelen olacaklar ise sen ve kız arkadasın kavga ederse, kız arkadasın konuyu diger cocuga acacaktır, cocukta salak degilse seni kotuleyecek ve ayrılacaksınız, diger cocuk ise kız arkadasına sahip olacaktır. acık ve net soyluyorum, kız arkadasının tepkisi ve laflarını takmadan, cocugu ya doveceksin ya da cekip kenara konusacaksın ve ilgiyi alakayı muhabbeti kız arkadasınla kestireceksin.hem de tamamen. bunu yapman kız arkadasını senden sogutmaz.kız arkadasın neden boyle yaptın igrencsin hede hodo dedikten sonra, cunku seni seviyorum ve kıskanıyorum diyeceksin. kız arkadasın bu olay sonunda sana olan sevgisi artmamıs aksine azalmıs ve ayrılmak istiyorsa sırf boktan bir erkek arkadas ugruna, tum ugrasların bosuna gidecektir.ancak bu ugrasların bosa gitmesi, kız arkadasını kaybetmemeye calısmanın degil, sana deger vermeyen bi kisiye bunca yaptıgındır.keske hic ugrasmadım diyebilirsin. ha kısa yol olarak kızı sutlayabilirsin. ancak burda düşünmen gereken kıza ne kadar deger veriyorsun ve bu yapacakların bu kıza deger mi? dir. kimsenin basına gelmesin boyle bisey.subaneke, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kız elemanla görüşmekte ısrarcıysa ya çok saf arkadaş olabileceğine inanıyor ya da acil şutlaman lazım, birileri onu sevdikçe kalçası havalanan tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mortis said: şunları okuyunca böle resmen içim sıkıldı, bekarlık ne güzel diorum. + haklısın abi kız arkadaşını ikna et buluşmasın lavukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v261/217/110/524330641/n524330641_660260_4034.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahahaha süper var lan bu adam herkesin hayatınca bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fede said: Xaenin said: Dartanian said: Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya Seninki istisna olmuş, sana oldu diye herkese olacak hali yok yani. Benim gayet çok yakın kız arkadaşlarım var, bayadır var ayrıca yani, hiç sevişmedik. sorun sende o sorundan bende de var o zaman. çünkü birçok yakın arkadaşım var kız olan, hatta çoğunun sevgilisi de var yani öyle söyliyim. istediğim zaman istediğim yerde yalnız da buluşurum yani kime ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 edit: yok bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mortis said: şunları okuyunca böle resmen içim sıkıldı, bekarlık ne güzel diorum.züğürt tesellisi gözlerden kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Umut fakirin ekmeği Seren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Abazan direnis örgutu ve trolleme dernegi olayin icine girmis,girmese boyle olmazdi tabi. Benim fikrim(bi kac kisi daha belirtmis zaten).Kiza biraz zaman tani,ama bu zaman tanima olayi surecinde kendini biraz cek.Sonra baktin bu bulusmalar suruyo,sutla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar