Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım ve arkadaşı

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:
Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya

Seninki istisna olmuş, sana oldu diye herkese olacak hali yok yani. Benim gayet çok yakın kız arkadaşlarım var, bayadır var ayrıca yani, hiç sevişmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Dartanian said:
Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya

Seninki istisna olmuş, sana oldu diye herkese olacak hali yok yani. Benim gayet çok yakın kız arkadaşlarım var, bayadır var ayrıca yani, hiç sevişmedik.

sorun sende
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Rakursi said:
Bir erkekle bir kızdan yakın arkadaş olmaz biliyorum,bunu o da biliyor-onaylamıştı dediğimde.

Bu gün duyduğun en yanlış şey. En iyi arkadaşım dediğim insan bir kız. Sevgileri geldi gitti. Başka bir kızla ev arkadaşlığı yapmıştım bir süre. Eğer bir kızla yakın arkadaş olmanın ama sex yapmamanın ne kadar değerli birşey olduğunu bilmiyorsan üzülürüm.

Belki sadece arkadaşlardır. Ayrıca yıllardır tanıdığım bir arkadaşımın 1,5 aylık sevgilisi görüşme onunla (yani benle) derse büyük ihtimalle kendisi şutlanır. Bunu da düşün.

Ne kadar yakın arkadaş olursanız olun, onu çok çirkin bulmuyorsan, aklından birşeyler geçer, erkeksin sonuçta bu hormonlarınla ilgili ha ama illaki bunu bir şekilde kontrol altına alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay kızın kendisinde biter senden habersiz falanda görüşebilir.Görünen o ki ilgiden hoşlanıyo kız ya da nereye gidebilcegini bilmeyecek kadar saf.2. ihtimali pek goz onunde bulundurmuyorum.Her sey iyiyken yolunda gidiyorken iliskinizde o eleman sadece arkadası olarak kalır ama en ufak bi kopma belirtisinde solugu onun yanında alıcaktır benden soylemesi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi aynı durumu yaratırmş gibi yapsana bkalm nolcak ne tepki vercek.. Bi kız arkın varmış mesela çok iyi arkınmş ama kız senden hoşlanıomş ve 1.5 aydır onu çok ihmal ettiğini yakında görüşceğini söyle bul böyle de bi kız bi arkadaşından rica et bu rolü oynasın bakalım tepkisi ne olucak
Sosyal ağlarda paylaş

öyle saçmalık mı olur. herif beğeniyo olsun kızı, sora kız tek başına herifle buluşsun.

başka kız ara. bulana kadar kızla takılmaya devam et. bulduktan sonra şutlarsın.

bulmadan önce şutlama ama. kız herifle takılmaya başlarsa delirirsin :) o yüzden başka kız bulana kadar düzgün davran kıza.

ha yukarda bahsettiğim olayı düzgün kızlara yapma, ayıptır. ama benim kız arkadaşım böyle bişi yapmak istese aynen yukardakini yapardım herhalde.

ha şu da var. kızlarla erkekler gayet arkadaş olabilir. senden x sene önce tanıştığı herifler olabilir, iyi arkadaş da olabilir onlarla. onlarla buluşmasına bişi deme, saçmalık olur. kızın yakın arkadaşları senin düşmanın olursa o ilişkinin süresi çok uzun sürmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Ya abi aynı durumu yaratırmş gibi yapsana bkalm nolcak ne tepki vercek.. Bi kız arkın varmış mesela çok iyi arkınmş ama kız senden hoşlanıomş ve 1.5 aydır onu çok ihmal ettiğini yakında görüşceğini söyle bul böyle de bi kız bi arkadaşından rica et bu rolü oynasın bakalım tepkisi ne olucak

çok belli olur, salak diilse kız direk anlar :) göz göre göre bunu yaparsan kız senin mal olduğun kararına varır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
Xaenin said:
Her kız başka insanların kendisine ilgi duymasından hoşlanır. Bu demek değil ki başkası ona ilgi gösteriyo diye seni bırakıcak. Ama elde var bir, başka bir tanesi de ona ilgi gösteriyo, deyme keyfine yani.

sus sen gudubet herif

+1
gudubet kelimesinin anlamını bilmediğimden tam olarak +1 diil ama ossun. ilgi duymasından tek başına buluşarak hoşlanmayıversin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
Arkadaşlar şöyle bir problemim var, az evvel kız arkadaşımla tartıştık.

Kız arkadaşımın bir arkadaşı var, erkek. Kız arkadaşımla 1.5 ayımız oldu. Bu kişi çok yakın arkadaşım falan dediği, bikaç ayda bir görüştüğü biriymiş. Ve daha önce ağzından bu kişinin ondan hoşlandığını ağzından kaçırmıştı. Neyse, bu kişi kız arkadaşımın görüştüğü birisi. Beni de yalnız görüşmesi rahatsız eder açıkçası.Bu bir. İkincisi ben kız arkadaşıma "ben de geleyim" dedim. Çocuğa ayıp olur falan filan bişeyler zırvaladı. Yani yalnız takılmak istiyor resmen adamla. Beni kısıtlıyorsun falan birsürü şeyler diyor. Bir erkekle bir kızdan yakın arkadaş olmaz biliyorum,bunu o da biliyor-onaylamıştı dediğimde. Sonuç olarak tamam ilk seferine gel ama bu son olsun sonraki görüşmelere gelme dedi. Bişeyler dedi işte beni sıkma sıkılırım falan, senden önce de bi hayatım vardı vesaire.

Şimdi ben kesinlikle kız arkadaşımın adamın tekiyle yalnız buluşup gezmesinden rahatsızlık duyacak birisiyim, ne alaka yani. İkincisi bu kişi kız arkadaşıma birşeyler hissetmiş, hala hissediyor da olabilir. Ve ben sevgilim bu kişiyle buluşup birebir gezsin tozsun istemiyorum; ne ilkinde ne sonrakilerde. Ya ben de olayım istiyorum yada yalnız takılmasın.

Neyse efenim bu olayı yazarken(tartışmadan bikaç dakika sonra) kız arkadaşım aradı ve "haklısın" dedi.
Ben de "nasıl olacak peki" dedim, o da bilmiyorum dedi. Olay budur. Tecrübesi olanlardan görüş,fikir,yardım istiyorum lütfen.

Sizce de haklı mıyım? Nasıl davranayım? Görüşmesine karşı çıkayım mı? Gider mi yapayım ne yapayım?

isim neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
Rakursi said:
Arkadaşlar şöyle bir problemim var, az evvel kız arkadaşımla tartıştık.

Kız arkadaşımın bir arkadaşı var, erkek. Kız arkadaşımla 1.5 ayımız oldu. Bu kişi çok yakın arkadaşım falan dediği, bikaç ayda bir görüştüğü biriymiş. Ve daha önce ağzından bu kişinin ondan hoşlandığını ağzından kaçırmıştı. Neyse, bu kişi kız arkadaşımın görüştüğü birisi. Beni de yalnız görüşmesi rahatsız eder açıkçası.Bu bir. İkincisi ben kız arkadaşıma "ben de geleyim" dedim. Çocuğa ayıp olur falan filan bişeyler zırvaladı. Yani yalnız takılmak istiyor resmen adamla. Beni kısıtlıyorsun falan birsürü şeyler diyor. Bir erkekle bir kızdan yakın arkadaş olmaz biliyorum,bunu o da biliyor-onaylamıştı dediğimde. Sonuç olarak tamam ilk seferine gel ama bu son olsun sonraki görüşmelere gelme dedi. Bişeyler dedi işte beni sıkma sıkılırım falan, senden önce de bi hayatım vardı vesaire.

Şimdi ben kesinlikle kız arkadaşımın adamın tekiyle yalnız buluşup gezmesinden rahatsızlık duyacak birisiyim, ne alaka yani. İkincisi bu kişi kız arkadaşıma birşeyler hissetmiş, hala hissediyor da olabilir. Ve ben sevgilim bu kişiyle buluşup birebir gezsin tozsun istemiyorum; ne ilkinde ne sonrakilerde. Ya ben de olayım istiyorum yada yalnız takılmasın.

Neyse efenim bu olayı yazarken(tartışmadan bikaç dakika sonra) kız arkadaşım aradı ve "haklısın" dedi.
Ben de "nasıl olacak peki" dedim, o da bilmiyorum dedi. Olay budur. Tecrübesi olanlardan görüş,fikir,yardım istiyorum lütfen.

Sizce de haklı mıyım? Nasıl davranayım? Görüşmesine karşı çıkayım mı? Gider mi yapayım ne yapayım?

isim neydi?

Şurdan bi "Arda Bey?" olayı çıksa da yarılsak :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir erkekle kızdan yakın arkadaş olabilir

ama kızdan zamanında hoşlanmış fakat birşeyler yaşayamamış/reddedilmiş erkeğin kızın yakın arkadaş olması zor. erkek olsa olsa fırsat kolluyordur derim ve bunu %90lık bir confidence intervalde derim sdf

ama görüşmesine karşı çıkman saçma o da bir insan onun da hayatının senden ayrık kısımları olabilir, o erkek saçma bir şeyler yaparsa zaten kızın bunu kendi halledebilecek durumda olması tercih sebebidir. ama tabi bunun olması için kıza güvenip güvenemeyeceğini tartıp biçmen gerekir. bir insana en azından (minimal derecede güven beklentisi bu) seni sevmediği zaman işi uzatmayacağı konusundan güveniyorsan çok sıkmanın manası yok takılın. ama tabi karşındaki insan fitne fesat insanıysa, 3 kişi idare ederim aynı anda falan gibi biriyse bu dediklerim çok da geçerli olmaz ama öyle biriyle işin ne zaten sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...