Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonepartin kalp ameliyati

Draven

Öne çıkan mesajlar

heueh güzeldi :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

:D heahuhes
ii de yapmacık oldugu belli
hiç mi biyoloji dersi gormediniz be :D
kalbe giren toplar damarlar ve atar damarlar var.
Ve öyle bir şey yapıldıgında daha once bir arkadaşın soylediği gibi kanın çeşme gibi akması gerekirdi :D
bide deriye elini nasıl sokuyo orayı cozemedim adamın derisi delik mi yoksa parmagını sokarak deliyo mu :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

içim bi hoş oldu be
gerçek deil ama yinede bi hoş oluyosun
filmlerde bile içim kalkar gerçek olmadığını bile bile [signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 12 Mayıs 2004 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fazla gerçekçi yapamazlardı zaten gore'ye girerdi..
düşün elini sokunca direk kan fışkırmaya başlıyor her yer kan oluyor, göğüs kafesini kırıyor felan.

evet numara var kimse de numara yapmıyor demiyor zaten..

güzel miydi? güzeldi
:tebrikz:[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

ehuhe
Nerden bulursunuz böyle şeyleri bilmemki. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

auhaha bilmemne afrika kabilelerinde falan, kabile büyücüleri benzer tekniklerle kandırıyo işte elemanları, sonra krallar gibi yaşıyolar ahhaah.
çok güzelmiş yannız da olayın gerçekliğini sorgulayan arkadaşlar şaka yapıyo di mi ?[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki:
tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...