Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 deli yedim lan burnumdan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 SENDEN nefret ETMİYORUM.canım HİÇ çekmedi ÇÜNKÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 annemde bir sürü yapmış ama 1 tabak yiyemeden bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben benim berbere bile götürdüm yesinler diye anam yaptıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 negzel bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 annem baya yaptı da ben çok sevmiyorum duruo dolapta -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ÖLÜN ! IMMA CHARGIN MAH LAZER !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mortis said: annem baya yaptı da ben çok sevmiyorum duruo dolapta -.- aşure sevilmezmi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dolapta güzel olmaz oğuyunca bide aşure sıcak yiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sıcak yenmez aşura mideni kaynatır :D soguk yenir ama cok soguk olmaz tam kıvamında olcak valide güzel yapıyorda kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ısıtırsın yiyeceğin zaman. Özendirdiniz bi tarafım şişmesin, gidip alayım 1 kase. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bugün aşure günü felan mıydı ya yapmadı benim annem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bi de kandil simidi vardı aklıma geldi aşure deyince. çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aşure günü değil bi dönem var 1 2 hafta felan o dönemde yapılıyo o dönemdeyiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sevmıyorum aşure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aşure, Muharrem ayının sonunda yapılıyor. Alevilerde o zaman oruc tutuyorlar. 12 imam orucları normal ramazan orucundan biraz farklıdır. ve bu ayın sonunda evde ne varsa katılarak bir corba yapılır dagıtılır aslında cok fazla dagıtılmasına gerek yok 12 haneye dagıtılsa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Güzel birşey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gaza getirdiniz aldım dolaptan bi tane yiorum bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sıçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kermit said: aşure günü değil bi dönem var 1 2 hafta felan o dönemde yapılıyo o dönemdeyiz yani hmm ii o zmn annemin başını ağrıtıyim biraz(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 evde nerdeyse 1 tencere var ama hiç sevmiyorum o yüzden duruyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben daha hiç aşure yemedim. "dur ulan bi deniym" diye gaza gelsem denicek aşure de yok evde. o yüzden napıyorum, sakin sakin oturuyorum. hatta duşa giriym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 www.yemeksepeti.com tatlıcı tombak ya da bolulu hasan usta arıosun istiosun gelıo yıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 beğendim gayet fakat böle içinde böle portakal kabuğu mu ne vardı bilmiorum o kısmı beğenmedim diim anneme koymasın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 4Ever said: Sıcak yenmez aşura mideni kaynatır :D soguk yenir ama cok soguk olmaz tam kıvamında olcak valide güzel yapıyorda kalmamış sen bi kız tavla öyle gel olum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar