RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Oha meph bülentin yavaş olduğunu senden duyuyorum ilk.. Adam banko oynamalı bence,hem tecrübe(nerede ne yapılacağını biliyor) olarak hemde hızı açısından(yavaş bir adam değildir kesinlikle)orhan aka falan basar.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu sene fener şampiyon olursa ossurumu yakarım.(ciddiyim)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 anlaştınız benle kafa mı buluyorsunuz yoksa farklı bir bülent'ten mi bahsediyoruz ? ben hani serhat'ın falan 10-15 metre gerisinde kalan bülent'ten bahsediyorum, korkmaz olan soyadı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bülent akından bahsediolar herhalde[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 1.Galatasaray 2.Besiktas 3.Gençlerbirliği 4.Fenerbahçe 5.Bursaspor 6.Trabzonspor dusecekler: Elazığ - gecen sene nasıl kaldıkları belli A.Sebatspor - tutunamaz super ligte Konyaspor - sebat gibi dusunuyorum[hline] [Bu mesaj khala tarafından 08 August 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: LvL_Sabo, 03 August 2003 00:57 tarihinde demiş ki: yazdığın sıralama tahmini diil, hayali/istediğin sıralama...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Tahmin de bi hayaldir yani hayali sıralama dogrudur. yapılan her tahmin hayaldir bence.[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Mephisto_, 04 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki: galatasaray en son hangi sezon 2.'liğin altına düşmüş bir bakın yazmadan önce 4. falan olur diyenler olmuşta hayalperest fenerliler[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Meph bu gidişle ilk 2 ye giremeyeceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 1.GALATASARAY veya bjk 2.bjk veya GALATASARAY 3.gençlerbirliği 4.trabzon 5.fb[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Rize bi patlama yapıcak. Kendi evidne yenilmeyen karadeniz derbisinde trabzonu trabzonda yenmiş bi takım bu, çok da iyi transferler yaptı. 13.-14. yazmış millet de öyle bi takım görünümüdne değil.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Gs liler dışında gs yi 1. yapan yok bu da ilginç =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 En ilginci aslında beşiktaşın fb ve gs den daha iyi top oynamasına rağmen 3. - 4. sıralarda yer alması. Beşiktaş ın şampiyon olamaması için bir MUCİZE gerekli !!! hele bi tanesi fb daha şanslı demiş. hey allahım :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 1-bjk (lucescu gitmezse daha 2 sene boyle surer gibi) 2-fb (iyi gidiyoruz simdilik,eger bjk kendini avrupa'ya kaptirir turkiye'de puan kaybederse sampiyonluk olabilir ama tekrar soyluyorum zor) 3-gs (5.,6. yazanlara sasirdim gs o kadar asagiya inmez,inmiyor.bu haliyle bile zirveye ortak olduguna gore takim kendine gelirse fb gibi sampiyonluk sansi var,sampiyonluk potasina girerse hic sasirmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bursa-diyarbakır şaşırttı beni bu sene ne diyim..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Ra_d, 06 Ağustos 2003 21:33 tarihinde demiş ki: bu sene fener şampiyon olursa ossurumu yakarım.(ciddiyim)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. 6 Hafta kaldı Ra_d ossurugunu yakacak![signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Herşey yolunda giderse Şampiyon Beşiktaş olur 2. Fener 3.Trabzon 4 Denizli 5 Antep . . . 8. Galatasaray (ahanda yazdım buraya demedi demeyin:)) Küme düşenler -Sebat -Elazığ -ADANA Diyarbakır ı küme düşürdünüz ya helal olsun vallah :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Mephisto_, 04 Ağustos 2003 16:22 tarihinde demiş ki: galatasaray en son hangi sezon 2.'liğin altına düşmüş bir bakın yazmadan önce 4. falan olur diyenler olmuşta hayalperest fenerliler[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum hmmm?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 osuruk yanarmı ? ne yemesı lazım kı yansın ? bende bursaya 5. olur demıstım :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Yalnız kot giyip yakın, ciddi yanar kötünüz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hayret ilk beşe denizlimi kimse yazmamış. Yani o kadar kötümü gözüküyordu lig başında?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 avrupa'ya kaptirirsa oluruz demisim ama fiz , baska islere kaptirdilar yani kaptiracak birsey lazimdi :) gs tutmamis ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya yakarımda dijital fotograf makinesi yok. yani yaktım desemde kimse inanmaz. Fotograf makinesi bulur bulmaz ossuruğumu yaktım diye gönderirim resmi.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: blackchaos, 07 Nisan 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Herşey yolunda giderse Şampiyon Beşiktaş olur 2. Fener 3.Trabzon 4 Denizli 5 Antep . . . 8. Galatasaray (ahanda yazdım buraya demedi demeyin:)) Küme düşenler -Sebat -Elazığ -ADANA Diyarbakır ı küme düşürdünüz ya helal olsun vallah :) Bi insan bu kadar yerindemi tahmin eder yahu??? Gs 8 değil ama 6. Bjk değil ama Fb şampiyon Diğerleride aynı Sebatta düşücek bu hafta :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bundan 4 hafta önce bu tahminleri yapmak çok da zor olmasa gerek =) önce sezon başlamadan yazdın sandım şoka giriyodum ahua[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Baktımda herkes Trabzonspor la 3. luge bıle yok canım nasıl demıs eheh Trabzon ıyı cıkıs yaptı bu sene[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 millet mi çıktı bazıları mı düştü bilemiyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar