Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tam şu anda worms oynamak isteyenler var mı ? Aha bunun konusu varmış oraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bir süredir indirsekte oynasak diye düşünüyorduk, ama hala download işlemini gerçekleştirebilmiş değilim. daha sonra dotaya sardırmış bulundum zaten, ortalama bir ay daha böyle gider kanımca, sonra oynayabiliriz ama. eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şu anda oynayan var. DS versiyonu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 World party var bende.Dota olsa onu da oynardım valla.Worms yok mu worms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Worms işte abi. Nintendo DS'de olunca sütten mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Worms world party var bende demiştim.Psp ya da nintendo da oynayamam ki ben nasıl oynayayım bilgisayardan.Worms world party si olan ve şu anda bilgisayardan hamachi aracılığı ile oynamak isteyen insan arıyorum varsa benimle irtibata geçerse çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar