Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni UO Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakında web sitemizi aktif edip içerikleri doldurmaya başlayacağız.
serverın çok az işi kaldı ama asıl çok kemik bir iş var onu da yapınca açacağız serverı.
bunlar yapılırken de bir yandan oynanacak questler,hikayeler,raidler ve eventler yazılıyor yakında da çizimlerine başlanacak..

ayrıca bir firma ile görüşüyoruz bir aylık deneme yapıyorum şu anda teknik destekleri için falan.

yakında açıcaz inşallah azıcık daha sabır.biz de çok heyecanlıyız.
Mesaj tarihi:
*holyden alıntı yapar.*
gerçektende öle olur. bi ton eksik çıkar yine. bi ton söleriz bizde. hele bi açılsın, takılalım kafamıza göre sessiz sakin. kız arkadaşım da başlıcak bu serverla beraber inş uoya.
Mesaj tarihi:
aquila said:
bu zamanda uoya baslamak, araba yerine gidip at almak gibi bisey.

daha çok 2008 Ford Mustang Shelby Cobra GT500KR almak yerine 78 model Mustang almak gibi birşey desek. Günümüzde eski arabalara tapan onları seven birçok insan bulunmakta. UO'da yeni nesil oyunların yanında böyle bir konuma sahip.
Mesaj tarihi:
Tek sözüm var, bu noktadan sonra uo oynayacak adam kesinlikle hardcore gamerdır, ona da runuo nun bir çok casual gamer getirisini çıkartmadan sunarsanız serverı hiçbişeye benzemez.

Demek istediğim, ilüzyon atlar satılmıyor değil mi? Inssurrance sistemi var değil mi? Hala arfitact saçmalığı sürüyor değil mi? Spirit Speak tarzı yeni ve instant heala hizmet eden yaratık skiller var değil mi? Bod denen dünyanın en dummycrafting sistemi hala mevcut değil mi? Necromancer-Archer açıp deliler gibi adam kesilebiliniyor değil mi? Gatelerden geçmeden önce gate'in gideceği yeri gösteriyor değil mi?

Eh geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
dev haklısın da o kdr sistemle oynarsak denge kayabilir..

bu arada bekleyenlere teşekkürler serverı açmaktan vaz geçtik..

tabii ki bu bir şaka tam gaz devam :P
şu anda üstünde çalıştığımız bir şey var söliyim..
tam kapsam bi anti-easyuo üstünde çalışıoruz.easyuo yasak olacak sunucuda çünkü yaptığımız herşeye ters geliyor.biraz daha beklerseniz çok güzel olcak herşey..
site de gelio yakında patiyi kirletmeyelm daha fazla :D
Mesaj tarihi:
abi ben bi tek seyi anamiyorum
turk runuo serverlari hep kotu oldu kapandi
nasil lan
biz pagani 2 sene boyunca 300lu player sayilarinda tuttuk
tek gereken sey ilgi
oyuncu auctioneer gerekir diyosa onu yazcaksin
oyuncu event lazim derse onu yapcaksin
oyuncu turnuva dicek turnuva
housing dicek housing sistemi yapcaksin
bu kadar basit
dinamik olcaksin yane

ne zaman biz ilgilenmeyi biraktik oyuncu sayisi dustu h 6 ayda bitti gene ama olsun
Mesaj tarihi:
runuo yu sevemedim.belki runuo bundan 10 sene once cıkmış olsaydı.ona alışıcaktık fikan ama.bu saatten sora 2 tane action yapıcam die kasasım gelmiyor
  • Yeni Oluştur...