Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bugünkü tartışma konumuzu da ben açayım dedim ve buna gerçekten bir cevap arıyorum lütfen bu konunun da cıcığı çıkmasın.Neden Türkiye'de herşeyin cıcığı çıkıyoveya herşey dejenere oluyor? Neden bir popstar yarışması tutulduysa 3 taneye çıkıyo sayıları? Neden mafya dizileri modaysa onlardan 3-5 tane peydahlanıyor? Umarım herkesin vericeği güzel cevaplar vardır. Saygılar ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Genetik... Yani türk olmaya has bişi. B.kunu çıkarmak kanımızda var...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: EomerMcEwan, 13 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Genetik... Yani türk olmaya has bişi. B.kunu çıkarmak kanımızda var... Kesinlik le katınmayıp seni +100000 kere kınıyorum senin kanında varsa orası başka Tek sebep eğitimsizlik[signature][hline]Dragger.Org
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Eğitim şart deyip sıyrılmışın sende... Bende seni kınıyorum ozaman... Tek sebep sadece o olamaz...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dünyanın hep ülkesinde var, takip edersin, ya da etmezsin..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yani eğitimli kişiler yapmıyomu bu olayı??? Efendim???[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Uzatmaya hiç gerek yok[signature][hline]Dragger.Org
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 çünkü türkiyenin diğer dejenere olan ülkelerden bi farkı yok.. *!içten içe mesajlar verir*[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: EomerMcEwan, 13 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Yani eğitimli kişiler yapmıyomu bu olayı??? Efendim??? Daha Düşük yüzdelerle[signature][hline]Dragger.Org
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yoo uzatmıyorum.. Yani demişinki sebep eğitimsizlik... Bende diyorumki tek sebep bu değil... Dünyanın her ülkesinde var demişsin Sam evet dünyanın her ülkesinde var ama dünyanın her ülkesinde bizim kadar yok...Bizden daha fazla olanlarda var ama biz ortalamanın birazdaha üstündeyiz... Yani relax[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bak yukardada dedim eğitim oranımız yüksek olsa bu tarz olaylara prim verende az olur bukadar tapılasıca iznemim oranları olmaz yinede zevk meselesi insanın içinde varsa isterse 4 üni bitirip 10 master yapsın yine seğreder[signature][hline]Dragger.Org
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Haklısın :)(Ragnar için)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 13 Mayıs 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ota boka "Türküz, ezik bir milletiz, özentiyiz" mantığıyla yaklaşan arkadaşlara, kendilerini ezdiklerini ve bunu değiştirmek için hiçbirşey yapmadıklarını hatırlatıyorum... Bu Türkiyede de dünyada da böyle... Amerika'da daha da böyle, İngiltere'de böyle, Almanya'da böyle... Para kazanmak için Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yoktur. Bırakın birileri keşfetsin ve diğer insanlar da onları geliştirip para kazansın... [signature][hline]Profocio Hosting
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hatta bu arada kurtlar Başladı :-) Tutmayın beni...Yarın son vizem var ama olsun :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yaw ilk mesejımı unutun onu geyiğine yazmıştım Ciddiye almayın o mesajı Bukadar kanınıza dokunacağını bilmiyodum... Yoksa bende en az sizin kadar seviyorum milletimi insanımı... Gerçek düşüncemde şudurki.. Türkiyede Hiç bişi olması gerekenden fazla değil...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 her gece bi konu tartışılıyor bak sen de mesela bunu dejenere edip kendiliğinden olmuş (raslantı diyebiliriz) bir şeyi adet haline getiriyorsun. birileri de çıkıp demez mi "madem öyle ben de gece bi topic açıyım millet önceleri gibi tartışıp dursun" ilk popstar iyiydi eğlendirdi bizi. sonra bi daha popstar, bi türkstar, akademi türkiye, şimdi de futbol star, evet futbol star bile çıktı. daha önce bu tip şovlar vardı, ama şovmen seçen bi yarışma yoktu. Mesela Kanal D'de mi ne, bi kameraya abuk abuk gösteriler yapmış adamları izlerdik. Bu tip şovlar, pop star gibi "en iyi şov yapan adam" yarışmalarını getirdi. Rastlantı sonucu, şov programları birikip pop star'ı çıkardı. Popstar'ın tuttuğunu görenler de yeni adet çıkardı ota boka yarışma çıkarır oldu.. Yani bir birikim sonucunda birşey çıkar, onu da toplumun adeti gibi görenler devam eder.. Mesela Deli Yürek çok tutulmuştu bir ara, şimdi TV'yi açsan, birbirini döven, birbirini dişleyen, birbirinin arkasından iş çeviren diziler. Mesela Üniversiteli bi dizi vardı Kanal D'de, onda bile adamlar birbirlerinin arkasından iş çevirip duruyor. Komplolar mermiler dayaklar şiddet havalarda uçuşuyor.. Bir ara da mankenleri aktör yapma sevdası vardı mesela.. Şimdi de bu..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bence insanımızın eğitim düzeyi küresel arenayı takip etmesine yetmediği için böyle oluyor.eğitim şart!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tülin manyaklığını, seda sayandaki çingene tarzı muhabbetleri ("anana da, babana da, ölmüş geçmişlerine de laf ediyorum var mı" diye çıkışmıştı biri, zaga'da gösterilmişti) bu tip işin boku çıkmış olayların ne hale geldiğini merak edenler varsa, shockhaber.com ve Zaga'yı takip edebilirler. Kısa kısa bahsediliyor, o kısa kısa bile olayın ne kadar rezalet bi boyuta geldiğini görebilirler..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Doğru soru "yaşadığımız değişiklikler dejenerasyonmudur, yoksa adapte olamadığımız yada bazı şeyleri atlayarak bir noktaya gelmeye çalıştığımız için mi öyle geliyor" olmalıydı.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sebep çok basit Türkiye'nin temizlenmesinin yolu bol bol temizlik maddeleri gerekiyor. Bunların başında da deterjanlar geliyor. Yanlız eğitim seviyesi yeterli olmayan yurudumun kadını deterjanı doğru telaffuz edemediğinden dejentan gibi kelimeler kullanıyor. İlginç bir şekilde bu erkekleri erekte ediyor ve erekte oldumu da ereksiyon heyecanı nedeniyle dıoğru dürüsüt söyleyemeyip "dejentan erekte etti beni" yerine dejenere diyorlar. Olay bu kadar basit işte yaaaa.... Esas olarak amaç temiz bir ülke yaratmak...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 materyalizm. bu bir surec. avrupadakiler bu sureci 100 yil once gecirdi, 2 dunya savasi atlatti bitirdi. simdi belcikada gencler universiteye 'gitmeyiverip' ressam oluyor. tabii devletin sosyal sigortasiyla verdigi issizlik sigortasiyla oluyor belki ama, yine de oluyor. biz ise daha maddi degerlerle yeni tanistik, insanlar cilgincasina doyum ariyor, evebeynleri, cevreyi birak, devlet dahi maddi getirisi olan seyleri tesvik ediyor. aranizdan kaciniz ayni okulda okuyup da 'ben ressam olucam' diyen birini taniyor ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ha bi de bu materyalizme ters bakan, manevi dunyaya daha egilimli olanlarda artan bir sekilde dine ya da tinsel ogretilere yonelip kendilerine bir cikis yolu ariyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 fedaykin "ivrrenchsiin!"[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 survival yapsınlar lam:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bence futbolstar iyi fikir[signature][hline]raki asmis biseydir
Öne çıkan mesajlar