scorch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o serverin full olmasından ziyade patch 3.x ile başlayan bi problem black temple da fln da yapıyordu bu sorunu.. ve "fix" lenmesi gereken bişey hani 3-5 server eklemek yada eksiltmekle alakalı değil yazılımsal bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 iyice omuzlarsanız kapıları bir müddet sonra açılıyor..güçle orantılı yazılımsal değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 laaaaaan nazar değdi giremiyorum mana-tombs'a offffffff:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Khriska said: Bu hata şu an serverda çok fazla instance kullanıldığı zaman alınıyor. Yani diyelim 500 aynı anda instance oynayatabiliosa server sizinki 502.dir misal diğer kişiler instancelarını bitirene kadar beklemek zorundasınız :). Bilhassa full serverlarda oluyor bu olay. Büyük ihtimalle bu dediğin geçerli. Ben her instance ayrı ayrı sayılıyor sanıyordum, "ee zamanında Wailing Caverns'a 10 group girdiği olurdu sıra beklemezdik, şimdi tek grup giriyoruz sıra bekliyoruz" diye düşünüyordum. Ama bu dediğin daha mantıklı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Arkadaşları aldım 2 tane lowbie.. dedim Deadmine yaptıralım size.. kapısının önünde 30 dakika bekledik.. Acil çözmeleri gerek bazen çok sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bu yeni dungeon elderları olduğu için millet çok solo instance açıyor, 1-2 güne biraz daha azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 elder lerden öncede böyleydi abi onla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Dikkat ederseniz şimdi durmadan yazıyor =p Evvelden bizde pazar akşamları gibi kalabalık zamanlarda oluyordu mesela. Bu dungeondaki elder haltı çok gereksiz oldu, bir yığın insan solo yapmak için instance açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yapmadığım halde yaptım görünen achievlere ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Aynı hata bizde de oluyor nedeni nedir bilemiyorum fakat aylık geliri milyonlarca dolar olan bir şirketin bu tarz ufak tefek buglara bir el atması lazım zaten WOTLK tam bir fiyasko oldu gerek itemler gerekse instance ve raid'lerin kolaylığından dolayı. TBC yi özledim sanki :) ne güzeldi Kael'thas 1.5 ay uraştırmıştı bizi xD Achivement olayına gelince bütün tbc hc ve instancelerini yapmıştım fakat hala %75'i görünmüyor achivement'te :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Yahu bu Kazzak serverının hali nedir yaa akşam 9 da oyuna girmeye çalışıyorum 900 kişi sıra bekliyor. Free migration gelmiyomu şu servera terkeyleyeyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar