Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi bu ne ya. hahaha ilk kez gördüm ben bunu. http://www.facebook.com/video/video.php?v=6634755457&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Hakkaten ne bu? Şaka mı yapmışlar? Nası yayınlamışlar dudakları okuyunca baya söylüyolar çünkü yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hahahahaahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bu ne lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi bunun tamamı lazım çok feci. kesilmiş bu of tamamı var mıdır acep. karnım agırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yalnız adamın da pek bi suçu yok yani toplamışlar ne kadar barzo gs li yorumcu varsa oraya, adama yükleniyolar küfrediyolar sonra bi de adamı suçluyolar rezil ettin yok terbiyesiz vs. diye. kendilerine bakmıyo dallamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 evet adamlar da az denyo değil stres atmaya gelmiş hanzolar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WISHpJC5BPU buldum tamamını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yapma oldugu ne kadar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 adamlar ztn gerçek olduğunu iddia etmiolar ki. hatta gulme efekti bile koymuslar arkaya. bariz duzmece ama gayet komik olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Adnan GS'li mi be? Öldürür adamı. Gerçi Sly'ı öldüremez de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 mokoko said: adamlar ztn gerçek olduğunu iddia etmiolar ki. hatta gulme efekti bile koymuslar arkaya. bariz duzmece ama gayet komik olmus bence. gülme efektini koyan başka bir site olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nileppezdel said: Adnan GS'li mi be? Öldürür adamı. Gerçi Sly'ı öldüremez de :D beşiktaş'ın gururudur adnan aybaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 aSDHUASDHAsdASDasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 -hangi takımı tutuosun? -kendi takımlarımı tutuyorum ben. ahauahahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bi oltayla 3 sazan, tebrikler mesut yar. kokartimiz yok diye insan degil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 oçnin sesi zıpçıktı cafer aynı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hahahaha ismini vermek istemeyen fifa kokartsız hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Laraken said: -hangi takımı tutuosun? -kendi takımlarımı tutuyorum ben. ahauahahauah bizim bakkal yapıyo ya bu espriyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 anan için geldim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Laraken said: -hangi takımı tutuosun? -kendi takımlarımı tutuyorum ben. ahauahahauah bakkal makkal ben öldüm bittim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi basligi gorunce , basligi degistirip garbage a yollayacaktim da, adamlar bunu tv de mi yayinliyor. cidden anlamadim, yani bu tv de yayinlandi mi. boyle birsey oldu mu ya.. mumkun degil.. dumur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 serhat ulueren said: Sevgili O.Ç abi tekrar izledim tekrar güldüm çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar