Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 allah yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 söz var. nişan yapacaklar mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 verimsizmiş ki o topraklra. hep sivrisinek oluomuş oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Voys said: allah yokki? nereden biliyorsun? belki de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 promised land. promise. tamam söz vermek fiili. ama vaadedilmiş topraklar onlar. söz verilmiş değil. kenan ili. canaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 _ILuVaTaR_ said: Voys said: allah yokki? nereden biliyorsun? belki de vardır. Kişisel bir muhabbetim olmadı, büyük diyorlar bilemicem varmış yani ama büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 tanri isini biliyor ama yahudiye toprak, muslumana huri soz veriyor sonra araplar neden bu kadar sefil durumda yahudiler ise niye boyle diyoruz adamina gore muamele iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 insan geniş düşünür yaw 1-2 gezegen yazar orya yazmışken, bunlar komple sizindir diye, ne o 2 toprak parçası öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ee beyler..tiye aldığımız konunun inananları olduğunu unutmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Norak said: insan geniş düşünür yaw 1-2 gezegen yazar orya yazmışken, bunlar komple sizindir diye, ne o 2 toprak parçası öle. insan? hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Aket-Atum said: ee beyler..tiye aldığımız konunun inananları olduğunu unutmayalım :) bak şimdi az sonra "İNANMIYORSAN SAYGI DUY" diye yazar birisi. az daha devam etsin konu. çok seviyorlar bu konularla dalga geçmeyi. her din konusunda biri çıkıp "ALLAH YOK" falan yazar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Red said: tanrı baya eşitmiş o zaman :) tanri zaman zaman fikir degistirir zaten. esitlikci degildir.. bakara suresinde ne yaziyo bak: Ey İsrailoğulları !6 Size verdiğim nimeti hatırlayın. Bana verdiğiniz sözü yerine getirin ki ben de size verdiğim sözü yerine getireyim. Yalnız benden korkun. baska bir ornek Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimetimi ve (bir zamanlar) sizi cümle âleme üstün kıldığımı hatırlayın. gibi.. museviler onun icin ayri bi anlam ifade ediyormus yani.. kuran bile onayliyor, adamlarin kendisi nasi gaza gelmesin artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 edit: yanlış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 edit. vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 değişerek gelişiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nedanko said: Red said: tanrı baya eşitmiş o zaman :) tanri zaman zaman fikir degistirir zaten. esitlikci degildir.. bakara suresinde ne yaziyo bak: Ey İsrailoğulları !6 Size verdiğim nimeti hatırlayın. Bana verdiğiniz sözü yerine getirin ki ben de size verdiğim sözü yerine getireyim. Yalnız benden korkun. baska bir ornek Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimetimi ve (bir zamanlar) sizi cümle âleme üstün kıldığımı hatırlayın. gibi.. museviler onun icin ayri bi anlam ifade ediyormus yani.. kuran bile onayliyor, adamlarin kendisi nasi gaza gelmesin artik.. yok artık! eksik olan inancım için bile; losing my religion böyle yazıyorsa.tamam kabul akıl ermez ama, aklım almıyor, bana ters diye de suçlanmam heralde? yoksa? vurayım dibine iyisimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nedanko said: Red said: tanrı baya eşitmiş o zaman :) tanri zaman zaman fikir degistirir zaten. esitlikci degildir.. bakara suresinde ne yaziyo bak: Ey İsrailoğulları !6 Size verdiğim nimeti hatırlayın. Bana verdiğiniz sözü yerine getirin ki ben de size verdiğim sözü yerine getireyim. Yalnız benden korkun. baska bir ornek Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimetimi ve (bir zamanlar) sizi cümle âleme üstün kıldığımı hatırlayın. gibi.. museviler onun icin ayri bi anlam ifade ediyormus yani.. kuran bile onayliyor, adamlarin kendisi nasi gaza gelmesin artik.. peki bu söz verilmiş ya da vaadedilmiş her neyse topraklar sözle nasıl tasvir ediliyor merak ettim. şu nehirden şu denize kadar filan diye tasvir edilmiyodur heralde. inanıyor ya da inanmıyor olmamız, inananların ya da inanmayanların varlığını değiştirmiyor.. o açıdan bu konuyu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Nil den Fırat'a diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 İsrail bayrağındaki üst ve alt çizgilerin belirlediği iki ırmak arasında kalan topraklar. Fırat biri evet te diğeri hangisi hatırlamıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nil nehri ile fırat ırmağı arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 öeh missisipi ile volga olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cümlemde atatürkten bahsetmedim neden saldırdın ki? vaadedilmiş topraklar vaadedilmiş topraklar 2 googlayalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu arada tevrattaki olaylar baya ilginç adamlar buraya ilk gittikleri zaman "canaanite" diye bi tipler var. canaan, nuh'un torunu. nuh bir gece sarhoş olup (diye hatırlıyorum) üstü çıplak uyuyor. canaan gidip bunun üstünü örtüyor. nuh bunu görünce sinirlenip canaan ı lanetliyor. nese bundan x zaman sora musa yahudileri buraya getiriyo. diyo ki bak bu canaaniteler sizin promised land inizde. erkekleri kesin. kadınları ve çocukları köle olarak alın. öle yapıyolar. tarih tekerrürden ibaretmiş demekki :p ha bi de allaha merhametli filan diyoruz. herif direk saykoya bağlamış tevratta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bizde de turan var mesala, ardiyatikten cin seddine. buyuk sirbistan var, megalo idea var. o da buna benzer. ha adamlarin temel dinsel oldugu icin kastikca kasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nerf jews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar