lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 cakeonroof said: cesetlerden ruh parcaciklari toplayan cyberpunk bir cadi.ortalama 30 saat. bacağı niye öyle onun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 cakeonroof said: cesetlerden ruh parcaciklari toplayan cyberpunk bir cadi.ortalama 30 saat. Kız çok iyi de, ceset özensiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi kızın bacağı yamuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bi de elbise-belde bi yamukluk var sankim, garip geldi. dagger-karga gibi seyleri baya iyi cizmissin, kusursuz olmuslar da kizlarda hep bi yamukluk var nedense =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 az cok nasil olmalidir diye bakinip referans kullanilan seylerde sorun olmuor zira hatalar yada istemsiz yapilan mudaheleler beklenmedik sekilde iyi sonuclanabiliyor boyama esnasinda,ortamdir hayvandir kustur nesnedir bunlar daha kolay oturan seyler oldu.kotaramadigin yerde renk secimlerini fotolardan yapip referansla goturuosun. fakat anatomi malasef hata kabul etmiyor.pozlar icin bire bir referans kullanmadikca sonuclar boyle simdilik.karakter olayi zor.dinamik pozlara giremiyorum bile henuz ya da daha doyurucu perspektiflere.ileride gelisir herhalde , tesekkurler yorumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 figurle ilgili bikac şey soylesem bende mesela figurün belinde ve omuz hızasında bi sorun var. figure gore sol kalcasının daha aşağıda olması gerekiyo, aynı şekilde sag omuzu daha aşağıda ve geride olmasına rağmen sağ gögsü daha büyük, noluyo burda yahu sorusu sordurtuyo ınsana. haddim olmadan ustune ciziktirdim ama, demek istediğim şu bu su anki durduğu hali http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/auc1.jpg buda vucudun durmaya daha yatkın olduğu hali http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/auc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Gökçen anatomi kas diyebilirdin ama uzun uzun anlattın. Mod olsana olm. Yönetim, aloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 mod oldu adam birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 saol cuce zaman ayirip ilgilendigin icin. eet daha dogru cizgiler dediklerin.cok kaba sketchler uzerine direk boya atip bloklar olusturarak gidiyorum. uzun zaman harcayinca ustunde goz bi sekilde alisiyor, algi gariplesiyor. gormuyorsun bariz hatalari. iste dikkat etmek lazim. belkide bol bol referans kullanmak lazim oturana kadar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 referansları abartılı oranlarla pespektiflerle cizerek calışabilirsin mesela. Benim cok işime yaramıştı. figure tekrar etmek yerine algılayıp tekrar yorumlaya zorluyo. cizgi yerine alan kullanarak calışmak bence daha iyi bi yontem zaten, özellikle renkldirme üstüne gidilicekse. konunada resim koymak istemiyorum ama, sole bişiyden bahsediyorum abartı derken, sen dahada uc tabi. fotoraf biraz komik kactı tabi, ama olsun. http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/auc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 cakeonroof said: saol cuce zaman ayirip ilgilendigin icin. eet daha dogru cizgiler dediklerin.cok kaba sketchler uzerine direk boya atip bloklar olusturarak gidiyorum. uzun zaman harcayinca ustunde goz bi sekilde alisiyor, algi gariplesiyor. gormuyorsun bariz hatalari. iste dikkat etmek lazim. belkide bol bol referans kullanmak lazim oturana kadar iyice. Ben zamanında bunu vurgulayarak bir resmi bitirdikten bir süre sonra tekrar bir göz atın, farklı açılardan inceleyin demiştim, beni çöp adam bile çizemiyorsundur diye suçlamışlardı burada zamanında ama ben bu sorunun üzerinden böyle geldim. Bir çalışmayı bitirdikten sonra bir süre kafanı farklı şeylere yönelt daha sonra farklı açılardan şöyle bir bak resmine. Kabak gibi belli oluyor kusurlar. Tabii ki profesyonel birisi belki böyle birşeye ihtiyaç duymaz ama benim gibi astigmat ve ağır çalışan birisi ihtiyaç duyuyor. Belki faydasını görürsün. Bu arada şu bölümde takip ettiğim, yeni birşeyler gelsin diye beklediğim tek topic seninkisi diyebilirim biraz abartarak gerçekten başarılısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 @cuce : eet abi kesinlikle ise yarar o sekilde calismak. bol bol ciziceksin. hem cizgim zayif cok, arada gelisir oda. @dead : saol dead. aynen oyle oluyor. birde image flip ise yariyor epey boyama esnasinda hatalari belirlemek icin. surekli ceviriceksin aci degistiriceksin. eli alistirmak lazim onada. gecenin isi buda. 5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bayadır sessizce takip ediyorum çizimlerin gerçekten çok güzel, konsept olsun renkler olsun sadece ama sadece çizdiğin yüzlere ısınamadım gitti. sanki anime gibi yapıyorsun yüzleri, tabi senin tarzındır söz söylemek düşmez bana ama resmin diğer kısımlarıyla çok kopuk geliyor gözüme. yorumum budur teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 cakeonroof said: @cuce : eet abi kesinlikle ise yarar o sekilde calismak. bol bol ciziceksin. hem cizgim zayif cok, arada gelisir oda. @dead : saol dead. aynen oyle oluyor. birde image flip ise yariyor epey boyama esnasinda hatalari belirlemek icin. surekli ceviriceksin aci degistiriceksin. eli alistirmak lazim onada. gecenin isi buda. 5 saat. süper olmuş yüzü çok beğendim. keşke aynı özeni memelerdede dskfdsf şaka şaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 süper olmamış, gökçen birazdan gelir anatomi hede hödö yuvarlaklar çizgiler çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kafadan aşşası fail evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sütyeni oturtamamış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Cüce'nin yuvarlaması gerekiyor da; belde, kaburgalarda göğüs kafesinde, sağ kolda, ışıklandırmada, omuzlarda, saçlarda, duruşta her yerde hata var. Hatalardan ziyade baştan savma olması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aa burnu da yanlış olmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 burun deliğine takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 cakeonroof tonlamaların, renk seçimlerin güzel ama oranlarda ciddi hatalar var. Oranların doğru olduğuna emin olmadan boyamaya saatlerini harcamamanı öneririm. İyi çalışmalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 olur harcamam. simdi bu son is normalde 1 bilemedin 2 saatte rahat kotarilabilecek bi speedpaint aslinda. 4-5 saat surmesinin nedeni bu formlari, ablayi cizmeden once epey oynadim background da renktir tekniktir brushtur falam. sonrasinda iste govde burda olsun memeler burda kollar soyle simdi bide surat diyip birakilmis bi is.yani bahsettiginiz hatalar eet hata ama daha cok ilgisizlik ve az zaman harcanmasi yuzunden oyle. yani painting sonucta bu ve rendera ne kadar fazla zaman ayirirsaniz o kadar az hata demektir. mesela yuze zaman ayirmama ragmen longsun ve babacum un dedigi burun olayi eet bi hata olmamasi gereken. ama diger kisimlar kaba boyama zaten firca formlarindan/darbelerinden da anlasilabilecegi uzere.bide basit bunlarin cozumu yani tam bi render, daha realistik, daha bitmis bir calisma istediginde referans kullanicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 figurler nihei'nin blame! inden safeguardlar.6 saatlik bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Vay vay çok güzel olmuş bu. Tonlama tarzını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar