ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Antreman ve karşılıklı çalışmalar için ağız burunun dağılmasını engellemek için eldiven arıyorum. Hem yumruk atarken "aman kaçarsa karşımdakinin ağzını yüzünü dağıtırım" korkusunu kaldıracak hem de ağzımın burnumun dağılmasını da negellicek bir şey. Boks eldiveni olmayacak MMA gloves ya da Free Fight Gloves diye gecen parmaksız avuc içi açık sadece yumruk esnasında kormalı eldivenlerden arıyorum. Bulabildigim en yakın eldiven Do-Smai midir nedir öyle bir marka ki bana hiç güven vermedi. Kötü göründü. Bu tip eldiven nerden bulabilirim. Ne kadardır ne markadır internetten buluur mu? vs..vs....vs........ [hr]Örnek olması açısından bir kaç resim: Resimler için Tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 do smailerden kullanıyoruz biz. dandik çok fds. eller yara içinde kalıyor hep. dikişleri kesiyor. ağız burun dağılmasını bi nebze engelliyor ama illa ki patlıyor bi tarafın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ben de o yuzden istemiyorum Do-Smai ama alternatif bir şey de bulamıyorum o yuzden ne yapıcam bilemiyorum. Belki güzel bir şeyle rgörmüş satan bir yer bilen vadır dedim ama ona da cevap olmadığına göre artık ne yapıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ghald amerikadan felan getirebiliyosun istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ghald ebmasın sitesine gir, direk bütük eli kaplayan parmak ucları acık freefight eldivenleri var baya başarılı, ama tr de yok almanyadan sipariş vermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Evet ben de Amerikadan düşünüyorum artık. Avantajı d avar dezavantajı da tabii. MEsela hangi beden bana gelir onu bilemiyorum. Alıp da öööle bakmak var bir de oyuzden deneyip alınabilecek bir yerler daha mantıklı olabilirdi. Ama onun sanırım zaten mümkünatı yok. Nereye baksam Do-Smai var. Üstteki fotograflarda verdiğim en üstteki eldiven eğer large beden alırsan şu anda $15. Tek kötü yanı var 2 tane alınca üstübne $60 posta masrafı biniyor. Tanesi 75TL. gibi bir fiyata geliyor yani. Biraz pahalıya gelecek ama en mantıklısı bu herhalde. Umarım Large beden büyük gelmez. Yurt dışından getirteceksem USAdan getirmeyi tercih ederim daha ucuz orda. Posta biraz fazla tutsa da gene de daha hesaplıya geliyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi sana tavsiyem marks&spencer gibi bi yere git eldivenleri dene :D eline uygun olan boyutu bulursun. ama gene de ne çıkar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kendine bunlardan al, rakibine do smai al. Hem ucuza gelir, hem adama karşı avantajın olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Valla verdim siparişi hatta bu sabah geldi bile Fena durmuyolar en azından şimdiye kadar benim gördüklerimden daha iyiler. Sadece şu anda biraz sertler ama bakalım yumuşarlar ben bir iki duvarda çalıştım mı? O gün bir kaç siteden baktığım ölçülere göre cuk oturcak gibi görünmüştü -kedni sitesinde yoktu emin olamıyordum- cuk oturdu gerçekten hani az kaldı dar bile gelecekti ama daha çılma payı olduğu için biraz bollaşıcaktır haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bunlar zarar vermemek için olmasa iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 pek yumisicagini sanmiyorum yapisi geregi icindeki yapi fazla yumusamiyor oyuzden agiz burun patlamamasi icin tek engel sensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar