nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Von Danniken'in sahtekarlığı kanıtlanmıştı diye hatırlıyorum, hatta adam itiraf etmişti bazı numaralarını falan. İnanmıyorum değil, ama yöntemin scientology yaymaya çalışanlar gibi falan yani. Facebook'ta "Allah kesin var" diye grup açanlar gibi oluyorsun, amacın birilerini inandırmaksa inandırıcılığın umrunda olmak zorunda. Ben de yaşadım demedim ayrıca o tarihlerde, hiçbir zaman gidip de "bu gerçek tarih" demem. Bu gerçek tarih demek için görmüş olmak lazım, bin tane farklı belge yazılabilir aynı yılda olan olaylarla ilgili. Hangisine inanacağın sana kalmış işte orası ayrı. Daha fazla insanın gözlerini açmasını ve ziyaret edildiğimize inanmasını ben de istiyorum, bu yüzden inanacağı olsa da insanları konudan soğuttuğunu düşündüğümden tepki gösteriyorum. Konuyu trollediğim falan yok yani, GERÇEK TARİH İŞTE BU! diyerek kendi konunu trollemiş oluyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 said: Von Danniken'in sahtekarlığı kanıtlanmıştı diye hatırlıyorum, hatta adam itiraf etmişti bazı numaralarını falan. Yanlış biliyorsun. Hiçbirşeyi itiraf etmedi. Herkes adamın teorilerinin çok uçuk olduğu gerekçesiyle adamı yerden yere vurmak için uğraştı. Adam yıkılmadı, bu araştırmalara hayatını adadı ve söylediği HERŞEYİN belgeli kanıtları var. said: İnanmıyorum değil, ama yöntemin scientology yaymaya çalışanlar gibi falan yani. Facebook'ta "Allah kesin var" diye grup açanlar gibi oluyorsun, amacın birilerini inandırmaksa inandırıcılığın umrunda olmak zorunda. Amacım hiçkimseyi inandırmak değil. Bunu yüz defa tekrarladım. Hala inandırmaya çalıştığımı zannediyorsun. Senin gibi insanların gözünde nasıl olursam olayım, beni ilgilendirmez. İnandırıcılığım umrumda olmak mı zorunda? ahah, inandırıcılığımın umrumda olması zorunda olduğu noktada insanları buna inandırmaya çalışıyormuş gibi bir amacım olması gerekir. 2394820394234 defa tekrar ettiğim gibi böyle bir amacım yok. said: Ben de yaşadım demedim ayrıca o tarihlerde, hiçbir zaman gidip de "bu gerçek tarih" demem. Bu gerçek tarih demek için görmüş olmak lazım, bin tane farklı belge yazılabilir aynı yılda olan olaylarla ilgili. Hangisine inanacağın sana kalmış işte orası ayrı. Nil, herkesin inandığı birşey var. Sen A'ya inanırsın ben B'ye. Ben oraya gerçek yazmışsam bu benim gerçeğim. Ben ona inanıyorum. Buraya yazmış olmaktaki amacım ise insanlara fikir vermek. BU GERÇEK İNANMAZSAN SALAKSIN demiyorum tabiki. Benim kimsenin inandığı şeyi değiştirmeye hakkım yok. Ama bazı insanlar kendi inandıkları şeylere o kadar aykırı geldiği için saygısızlık yapmadan edemiyorlar. Burası bir bilgi paylaşım topiği. said: Daha fazla insanın gözlerini açmasını ve ziyaret edildiğimize inanmasını ben de istiyorum, bu yüzden inanacağı olsa da insanları konudan soğuttuğunu düşündüğümden tepki gösteriyorum. Sizin gibi insanları konudan soğutuyorsam ne mutlu bana ya.. Şu topicin bilgi paylaşım olduğunu anlayan 3-5 tane adam var zaten gerisi sadece troll için giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 İyi de hoşlanmadığın şeye troll diyorsun direk. Ne iş? Ben de bilgi paylaşıyorum burada. Ben Daniken'in teorilerinin çürütüldüğü belgesel izledim. Senin belgesel mi haklı benimki mi? lol Bilgiyse paylaşıyoruz işte biz de. Belgeli kanıt diyorsun da belgelerin güvenilirliği nedir? İşine gelince "o belge disinformation, bilerek hazırlanmış feyk" falan diyorsun, işine gelmeyince "belgelerle kanıtlanmış" diyorsun. Trollediğim falan yok işte, bilgi paylaşım topiğiyse ben de bilgi paylaşıyorum. Ha bence direk insanları en azındanziyaret edildiğimize inandırmaya çalışsan daha güzel olur. Herneys, kısaca sen bir şeye belgesi var diyorsan burası da bilgi paylaşım başlığıysa ben de kendi doğruluğuna inandığım belgelerden bahsedip belgesellerde bahsedilenden bahsedebilirim pekala. İşine gelmeyen görüşlerimizi paylaşınca "bilgi paylaşım topiği burası, trollemeyin" diye öfkelenmek yerine "ben senindoğru bulduğun belgeyi doğru bulmuyorum, gerçek olduğuna inanmadığın belgelerin gerçek olduğuna inanıyorum" falan de ne bileyim. Ama Von Danniken'in sahtekar olduğuna dair de pek çok belge var, yine denildiği gibi hangisine inanacağın sana kalmış da gelip senin beğenmediğine inandığım ve bunu burada paylaştığım için bana troll demen gerekmiyor. PS: İnan bana inandığın her şeyin doğru olmasını çok isterim, ama benim de görüşlerim, inandığım şeyler var E.T. konusunda, ben de bnları burada paylaşıyorum işte.. edit: Bu arada sizin gibileri soğutuyorsam demişsin de ölürüm de soğumam E.T. konseptinden, üzgünüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 geçen günkü programı izlerken çok güldüm. hayır bu kadar geniş bir evrende bizden başka varlıkların da yaşıyor olabileceğini ben de düşünüyorum. ancak bu şekilde kara cisimlerle dünyaya gelen, titreşen sonra geri dönen cisimlerin varlığı gerçekten absürt. varsayalım ki cia ile gizli ilişkiler halinde. o zaman görünmez olarak gelir öyle de giderler. varsayalım ki kimseyle görüşmüyorlar, sadece tepeden bakıp sonra uzaklaşıyorlar. e tamam da mal mı bu arkadaşlar? işleri güçleri yok, tepemizde takılıp duruyorlar... hiç olmazsa gemilerinin sırlarını bize söylesinler biz de yapalım, biz de tepede durup zaman geçirelim? e o da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 görünmezliğe yeticek kadar ileri değildir teknolojileri belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tecrübesiz bir tanesi deneye gelmiştir, hata yapmıştır görünmezliği açmamıştır, sonra bizimkiler uçakları kaldırınca "ananski yukarda protonlarıma ayırcaklar beni laaayn" diyip paniklemiştir, it dalaşı falan olmuştur :P Uzaylıların hepsi aynı zekada klonlar olacak diye bir kural yok, onların da salaklarından denk gelmiştir yada işte tecrübesizinden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 smarthan said: görünmezliğe yeticek kadar ileri değildir teknolojileri belki. adamlar onyüzbinmilyon kilometre öteden gelicek teknolojiyi geliştirsinler, sonra görünmezliği beceremesinler. peki. hayır onu geçtim, görünmezliğe filan uğraşmasalar da olur, ışık saçmasalar, gemiyi bi de siyaha boyasalar filan radar hariç hiçbir şekilde tespit edilemiycekler^^ ki radardan gizlenme teknolojisini biz bu halimizdeyken bile sağlayabiliyoruz. bilmemkaç ışık yılı öteden gelicek teknolojiyi geliştiren elemanlar hayli hayli yapar gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bone said: varsayalım ki kimseyle görüşmüyorlar, sadece tepeden bakıp sonra uzaklaşıyorlar. e tamam da mal mı bu arkadaşlar? işleri güçleri yok, tepemizde takılıp duruyorlar... hiç olmazsa gemilerinin sırlarını bize söylesinler biz de yapalım, biz de tepede durup zaman geçirelim? e o da yok... tepeda takılsılar ya da uçup gitseler daha iyi resmen kuğu gölü dansı yapıyolar son koyulan vidyolara bakarsak. hiç profesyonel değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ShadowFury said: smarthan said: görünmezliğe yeticek kadar ileri değildir teknolojileri belki. adamlar onyüzbinmilyon kilometre öteden gelicek teknolojiyi geliştirsinler, sonra görünmezliği beceremesinler. peki. hayır onu geçtim, görünmezliğe filan uğraşmasalar da olur, ışık saçmasalar, gemiyi bi de siyaha boyasalar filan radar hariç hiçbir şekilde tespit edilemiycekler^^ ki radardan gizlenme teknolojisini biz bu halimizdeyken bile sağlayabiliyoruz. bilmemkaç ışık yılı öteden gelicek teknolojiyi geliştiren elemanlar hayli hayli yapar gibi geliyo. tamamda belki de görünmezlik yapılamayacak bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi newyorkun üstüne öle bik bik dönücek, ceker vururlar onu direk. rsuya zaten imkansız, putin zıplar, aşağı ceker kulağından tutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 stephen king halt etmiş, ne yetenekler var da harcanıyor adamlar böyle, gülmek istiyorsanız okuyun :): http://www.think-aboutit.com/aliens/ALienRacesHereOnEarthAlienEvolvingntotheHumanRace.htm kitapta eski baya teaa 94'te yazılmış.burdaki geyiklerle aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam yıldızlardan yıldızlara uçuyor, arkadaşımız new yorkun üstünde uçarsa direk vurur düşürürler diyor. helikoptere ok atıp düşürmek kadar hayalperestleri birde ufoları görünce hangisine inanacağız şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 timsahla düşürürüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 timsahla değilde trolle düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 roswell e inanıyosun da ufo vurup düşüreceklerine mi inanmıyosun!!!11!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi sadece ışık görüyoruz, baska yıldırdan falanmı belli dğeil, marstandır nolcak. marstan gelen adama roket carparki! roket carpmasa putin zaten carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahah aklıma şey geldi. küçükken havaya fener falan tutardım açıp kapardım uzaylılara sinyal gönderiyom derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 roswelldeki ufoyu amerikamı düşürdü lolzzz.... akşam akşam iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kendiliğinden düşebiliyosa vurulunca hayli hayli düşer olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dronedur onlar, uzaylılar 80 ışık yılı uzaktan gelip gökte 2 sağ sol yapıp ışık yayıp gidicek kadar malsa gelmesinler zaten, gemiside düşer onların,getirdikleri "ışık" tanda cacık olmaz. uzaylının çinli farmerı olur anca onlardan para karşılığı yapılan bir iştir belki yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 uzaylılar türkmüş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi adamlar o kadar gelip gariban çiftçinin, acılı işçinin, yokluk geçen fakirin tarlasına çömüp mahsulünü mundar ediyorlar. siz diyorsunuz iyi niyetli falan filan.. sen gel bunu çiftçiye, işçiye, fakire anlat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kokoreç falan yemeye geliyorlar kesin,içki sofrasından kalkıp. geldikleri gezegene kokoreççi açıcam ben. mahrum kalmasınlar bu zevkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 phalanx nasıl tank patlatabiliyorsa, bizde füzemizle ufo düşürebiliriz. bu arada çok füze ve mermi sıktılar, pek iyimser netice alamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 new yorkun ustunde ufo vurucaklari fikri akliniza yatti mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar