dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hatırlatın bi ara temizleyeyim şu son iki sayfayı.. meh.. din yassah hemşerim.. "din var çünkü..." de yasak "din yok çünkü..." de yasak.. ban'em all!!! desem fazla kaçıcak bi ay süre.. mesajınız dinle ilgili ise ve uçtuysa uyarı kabul edin.. kalanında uçan mesajlar trollden uçmuştur.. mesajlar silinmiyor, gizleniyor.. dolayısı ile ben buralarda olmasam bile başka bir mod yaptığınız ihlallerin tekrarlı olup olmadığını rahatlıkla takip edebiliyor.. uygun bir zamanda açarım. açtık.. din min kısmına girmeyin.. birbirinize hiç girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Askerden dönmemle birlikte şu konuyu up'layayım dedim. İki olaydan bahsedeceğim, birisi 13 ekim'de yaşanan mass sighting ve diğeride Asker'de yaptığım gözlem ve araştırmalarımla ilgili. 13 Ekim Çarşamba günü New York'ta bütün gün gözlemlenen bir olay gerçekleşti. Gündüz New Yorker'lar tarafından dakikalarca gözlemlendi, TV ekipleri geldi görüntüledi falan, sonra gece tekrar çıkmışlar ortaya. İşin garip tarafı 17 Eylül'de eski bir Nomad görevlisi 13 Ekimde görülme olayları başlicak ve giderek artacak, bu first contact'a kadar gidecek demişti. Şimdi 13 Ekimden bu yana bütün dünya'dan gözlemler yapılıyor. 13 Ekim günün videosuyla başlayalım. http://www.youtube.com/watch?v=HRKnGnjjLY4 Bunun TV'ye yansıyan kısımları için aşağıda ki videolara bakın: http://www.youtube.com/watch?v=_aQDG47Q_C8 http://www.youtube.com/watch?v=5P5DG91lhJI Aşağıdakinde gece çekimide var. http://www.youtube.com/watch?v=zQPsy8lFTEY Şuda son zamanlarda olan gözlemlerin birleştirilmesi süper müzikleri ve yazılarıyla oscar'a aday: http://www.youtube.com/watch?v=HoL-QAGWPDs Balon olduğunu iddia etmiş okul öğretmeni: http://news.yahoo.com/video/us-15749625/mystery-solved-nyc-ufos-identified-22459018 Fakat işin garip tarafı, obje zamanla 3'e ayrılıyor ve yavaşça üçgen şeklini alıyor. Birde tabi aynı yerde durmasıda cabası. Balon dediğin uçar gider, aynı yerde kalmaz, gecede ortaya çıkmaz ışıklı mışıklı diye düşünüyorum. Bu olayınn haricinde çok iyi belgesel daha vereceğim. 99 yapımı bir belgesel, video editing'in ayağa düşmediği zamanlar, gösterdikleri footage'ların hepsi harika. http://www.youtube.com/watch?v=3m0Uub72RQw Kapanışı güzel müzik eşliğinde yapalım: http://www.youtube.com/watch?v=2RF8KMdooSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lath güzel videolar göndermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Banada birbirine bağlı balon gibi geldi. Bi helikopter kiralayıp gidememiş mi TV kuruluşları yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2 tane askeri uçak gitmiş oraya, videoda sesleri duyuluyor ve millet söylüyor. Bende ilk izlediğimde balon dedim ama videonun 2. yarısında ayrılıp belli bir pattern'de kalmaları enteresan. Sonra başka ülkelerde görülmeleride enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi videoları daha izleyemedim, vaktim yok da facebookta paylaştığın videoda "galactic federation of light scoutships" yazıyordu, isimden bitirdi beni. O ne abi.. Galactic kelimesi dünyaya özgü bir kere, belki uzaylılar galaksilere zbarrrakrok diyorlar yani, sanki ingilizce mi konuşuyorlar da galactic federation of light? hadi bize çevrilmişi olsun diyeceğim de bana çok sci-fi izlenmesinin sonucu gibi geliyor bunlar. Ha onlar et'dir, first contact de yakındır belki bir şey diyemem de o ışık federasyonu falan pek fantastik geldi, inandırıcı olacak videonun inandırıcılığını da düşürebilir benim gibi düşünen insanlar için. Ki ben inanıyorum, inanmayan adam bakıp "galaktik ışık federasyonu ne lan kafa mı buluyonuz" der muhtemelen. Neyse işte bazı tiplerin "ben kankayım ya 15 senedir konuşuyoruz şu var bu var" diye konuşmalarına çok atarlıyım, dolmuşum ondan yazdım işte. No offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 pff hadi istila edicekseniz edin artık sıkıldım beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İsmine bakmayın dedim zaten. Adamlar direk OMG GALACTIC FEDERATION OF LIGHT CAME LAST NIGHTZZZ! şeklinde yazıyorlar. Tabi öte yandan bu GFOL konuyu çok derin araştıranların inandığı bir olay. Çoğu konuştum, kaçırıldım diyenlerin iddiası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ya olabilir tabi de böyle "ışık federasyonu" falan post-hristiyan ufo manyaklarının sıkması gibi geliyor yani. ışık federasyonu.. Uzay federasyonu olsa daha inandırıcı gelecek cidden. Gerçek çıkarsa da laflarımı yutmam, adam gibi isim bulsunlar ışık federasyonu ne, nurcular gibi :P Geyik bi yana ben de heyecanlandım bu olaylara, contacti göremeden ölürsem üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahahahahah aynı şeyi düşündüm ismi duyunca. insan kaçırıp zorla maklube yediriyolarmış omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 GFOL tutmaz söylemesi zor ama GOLF olsa mesela tutar acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İsim felaket zaten bende ilk duyduğumda facepalm yapmıştım. Hala yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kavemi alimda şu videoları bi incelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ismin ne önemi var ki? videolar önemli, özellikle o havada 3'e ayrılıp birden duran olana ve hareket ederken maviye dönen ufolar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Uzaylilarin varligina inanmak ile Uzaylilarin dünyayi ziyaret edip manasizca atmosferden gecmeleri, büyük sehirlerin üzerinde ucmalari insanlari kacirip deneyler yapmalarina inanmak farkli seyler. Ben uzayda insan benzeri yasamlar olduguna kesinlikle inaniyorum. Ama eger gercekten var iseler ve simdiye kadar bizi istila edip yoketmediler ise maksatlari "Human Farm"cilik oynamalaridir. Bize görünmelerinin tüm dünya'da kiyamet kopartacagini, dinlerin inanclarin altüst olacagini, insanlarin korkudan büyük hatalar isleyecegini bildiklerinden kendilerini gizliyor olabilirler. (Lakin buraya kadar gelip bizi izleyebilecek teknolojiye sahiplerse) Güzel yazilmis senaryolarla insanlar bebek gibi kandiriliyo. Hayatinda heyecan arayan, üzerine konusucak konular arayan insanlar da egleniyo iste. Yanlis anlamayin umarim ters laf etmemisimdir. Ama üzülüyorum bu tür konulara cok zaman ayiran insanlara. Kendileri inanmak istedikleri icin rahatca kabul edebiliyolarlar ancak "kanit" gibi kanit bekleyen insanlari tatmin edici seyleri sunamadiklarinda hemen "sen acik fikirli degilsin" oluyoruz. Mesela benim en cok inanmayi istedigim sey bu dünyanin aslinda bir deney oldugu ve bizim dünya disi varliklar tarafindna gözlemlendigimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 En muhteşem footage'lardan biri son günlerin: http://www.youtube.com/watch?v=WAE5EnobP6E http://www.youtube.com/watch?v=0FlOnXzeEfo http://www.youtube.com/watch?v=VGM5Gih42ME Videoların çözünürlüğü harika. Şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derFremdeSohn said: Yanlis anlamayin umarim ters laf etmemisimdir. Ama üzülüyorum bu tür konulara cok zaman ayiran insanlara. Kendileri inanmak istedikleri icin rahatca kabul edebiliyolarlar ancak "kanit" gibi kanit bekleyen insanlari tatmin edici seyleri sunamadiklarinda hemen "sen acik fikirli degilsin" oluyoruz. İlginçtir, bu olayların doğru olduğunu bilenlerle inanmayanların konuya bakış açıları arasında büyük fark var. İnanmayan insanlar konuyu o kadar ekstrem bir seviyede görüyor ki, önlerine düzgün ve heryerde kabul edilebilir kanıt konsa bile; "uzaylılar olamaz" veya "uzaylılar buraya gelip bizi ziyaret etmeleri çok mantıksız" düşüncelerinin çok ağır basması sonucu birçok detay bilinçaltı yoluyla gözardı ediliyor. Bu olayın gerçekliğinin farkında olan insanlar bir kere o barajı aştıktan sonra farkına varmaya başlıyor birçok ipucunun. Birden herşey mantıklı gelmeye başlıyor. Mesela benim sana bir sürü sorum olurdu senin konuya nazaran düşüncelerin hakkında. Belki düşünceleri küçük parçalara ayırıp konuya daha baz bir noktadan yaklaşabilirsek önyargıları kırabiliriz. Niye "human farmland" gibi görüyorsun mesela? Düşüncelerinin hepsini şimdiye kadar duyup da bazılarını yalan bazılarını da doğru olarak kabul ettiğin bir takım bilgiler topluluğunun üzerine dayandırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 görüntüler çok açık. Söylenecek hiçbirşey yok. Ancak asıl ilgimi çeken aşağıda, 11:59 dan sonra konuşan kadın. sunucu kadının gözleri soruyor, özel hayatınızda ne gibi tepkiler alıyosunuz falan fıstık diye... O da anlatıyo işte kıl yün. Yalnız videoda da dikkat çekilen dil hareketleri çok tuhaf. Denedim konuşmazken bile o kadar hızlı dil çıkaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 güleryüz lensleri daha ilgi çekici olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sonda ki kadının olayı nedir? neden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gözlerinin doğal olup olmadığı,günlük hayatta ne gibi tepkiler aldığı falan soruluyor. O da doğal olduğunu günlük hayatta korkanlar kaçanlar falan olduğunu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Attention Whore'un sözlük tanımı kadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gözlerinden draconian diyemeyiz. saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derFremdeSohn said: Mesela benim en cok inanmayi istedigim sey bu dünyanin aslinda bir deney oldugu ve bizim dünya disi varliklar tarafindna gözlemlendigimiz. hmmmpfs hmmmpfs Isaac Asmiov kokuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derFremdeSohn said: Mesela benim en cok inanmayi istedigim sey bu dünyanin aslinda bir deney oldugu ve bizim dünya disi varliklar tarafindna gözlemlendigimiz. uzaylılar baya tırt havada karada alırız onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar