Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Penthesilea said: abi ben cidden anlamiyorum, ben "manyak teknolojiler bulundu zaten, uzaylilar falan var ama kuruluslar bizden sakliyor" gibi bir seye inaniyor olsam da bagir bagir savunsam, senelerce kafaya takip arastirsam, bir oturup dusunmez miyim yahu bu olay gercek olsa bana burada bunlari yazdirirlar mi, veya okuyup esinledigim yazilari yayinlatirlar mi vs. diye? bu komplo teorilerindeki gizli kuruluslar cidden enteresan bir konsept yani bu sebeple. sen tum insanliktan falan sakla, sonra 2 adam film ceksin, kitap yazsin yayinlasin ortaya ciksin her sey =( http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 maddoxun main page nolmuş lan öyle adhahfhsafsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gintama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Uzaylilar biz yokken bu dunyadaydi bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eğer onlar da dünyada yaşadıysa biz malmıyız ki uzaylı diyoruz onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Torque said: nileppezdel said: Bu kadar gereksiz bir trollük yapılır mı ama ayıp ya. Trolleyecekseniz de kaliteli trolleyin. Tanrı'ya inanıp varlığnı hararetle savunan adamın da "uzaylıya mı inanıyon zaaa" demesi ayrıca komik Yok abi şimdi ciddi bir konu üzerinde ciddi şekilde konuşmak var..Gerçekten triplere girip savunulan bir konuya trolling var yani lütfen. 'şu anda yörüngemizde SW 7 çekiliyor' tarzı bir cümleye asla ciddi yaklaşmam abi. Ha şuda var evrende yalnız olmadığımıza inanıyorum yani trollingim başka şeye.. Ya bütün topicte o mu konuşuldu sanki? Birkaç ay önce Sove'nin ortaya attığı iddialar yada yörüngede savaş falan bana da komik geliyor ama şu başlıkta gayet seviyeli bir şekilde, bilimsel görüşler ve teoriler eşliğinde güzelce tartışıldı bir sürü mantıklı teori. Yani ne bileyim o kadar sayfa güzel ve ciddi konuşma varken 2-3 uçuk fikri görüp trollemek yanlış geliyo. Benim trollingim de moderatöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tanrı kavramına, dinlere vs inanmak, sonsuz evrende insan ırkından başka zeki canlılar olabileceğine inanmaktan 23847923847923 kat daha saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o doğru tabi de... çok uçuk şeyler çıkıyo trollemeden durmak zor bayağı. hele konu komplo teorilerine geldiği zaman bütün ciddiyetimi kaybediyorum olaya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 115 sayfa vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Tanrı kavramına, dinlere vs inanmak, sonsuz evrende insan ırkından başka zeki canlılar olabileceğine inanmaktan 23847923847923 kat daha saçma. Adam özetlemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim mesajlarım niye siliniyo lan durduk yere troll yok bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Tanrı kavramına, dinlere vs inanmak, sonsuz evrende insan ırkından başka zeki canlılar olabileceğine inanmaktan 23847923847923 kat daha saçma. battlestargalactica Tanrı tanrı diye çocukken inşaatta mı saldırdılar size, ne oluyor lan bu Din düşmanlığı. Tanrıya inanmıyorum, Dinsizim dersin o zaman ifade özgürlüğü olur ayrı da, saçma falan derken hakarete girer. Sana fikrini soran olmadı milletin inançları konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hahaha adam din yazarken bile büyük harfle başlıyo Hz. Din (s.a.v.r.a.c.C.c.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sakin abi, E.T. konuşun, din tartışmasının hazır konusu var "dandik tasarım" diye. sakaryalı'ya müttefik ol çok lazımsa orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: hahaha adam din yazarken bile büyük harfle başlıyo Hz. Din (s.a.v.r.a.c.C.c.) Evet, saygı duyduğum için büyük yazıyorum. bir yerine mi batıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu topicte bi ilkokul çocuğu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kimin ilkokul çocuğu olduğu belli. "Ahahaha büyük harfle yazıyooo ahaha" diye 9-10 yaş grubuna özgü cevap yazan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nileppezdel said: Sakin abi, E.T. konuşun, din tartışmasının hazır konusu var "dandik tasarım" diye. sakaryalı'ya müttefik ol çok lazımsa orada İnanmayan inanmaz, geçer giderim. Ama kuyruk acısı varmış gibi atıl kurt edasıyla dalga geçerse biri iş o noktada değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yazdığın şeyler ciddiye alınası diil parmakla gösterilip taşşak geçilesi olduğu için ben de o yolu seçtim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dine saçma dediler diye millete bsg çeken adamın gocunmaktan bahsetmesi de komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nasrettin hoca bir gün ufo görebilmek için göl kenarına gitmiş. demişler: hoca, hiç ufo diye şey olur mu? nasrettin hoca da yapıştırmış cevabı: ol dediğinde herşeyi yapan sihirbaza inanıyorsun da ufo'ya mı inanmıyosun. he he ömür adam şu nasrettin. uzaylı muzaylı bunlara kafayı yormayın çocuklar. derslerinize çalışın, saçlarınızı yana tarayın. temiz çocuk olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dalga geçme durumu yok ki. Tanrı'ya inanıp da dünya dışı yaşlam konsuunda dalga geçen adama "saçma bulduğun şeye inanmak senin inandığına inanmaktan daha mantıklı" demiş yani. Burada dalga geçme yok, adam senin ,nancını saçma bulduğunu söylemiş. Ha gayet inançlı olan biri de bu konudaki başka arkadaşların inançlarıyla dalga geçtiğinden yemiş bu lafı. Etme bulma dünyası. Abartmaya gerek yok, rage'e girmeye de gerek yok. Sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: yazdığın şeyler ciddiye alınası diil parmakla gösterilip taşşak geçilesi olduğu için ben de o yolu seçtim sori zaten taşak geçmekten ciddi konuşma yeteneğini kaybetmişsin, önemli değil.. Werewolf said: dine saçma dediler diye millete bsg çeken adamın gocunmaktan bahsetmesi de komik Gocunduğum için bsg çektim. kibar kibar seni kınıyorum deseydimde aynı yola çıkacaktı. Tepkimi getiriyorum sadece. Ha forum troll dolduğu için, bazen bende trollediğim için o kadar ağır amnada birşey olarak algılanacağınıda sanmıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu konuda hala ne konuşuluyor diye bakayım dedim. Burda da din konuşuluyormuş -_- Baydı artık. Birde konuyla alakalı değil ama birşeye saygı duyulduğu için büyük harfle yazılmıyor sanırım ya :/ "Adi Fırat abi." cümlesinde saygı olmadığı için F küçülmüyor mesela. Veya "Bu Koltuk'a tapıyorum" şeklinde de yazılmıyor herhalde ._. Üniden mezun olmak üzereyim hala türkçe sınavlarına çalışmak zorunda kalıyorum >_> Kafayı yediğimden buraya kusayım dedim. Yoksa kimin neyin dini tartışılmış zerre ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Aslında sebeb olarak elim shifte kaydığı için büyük harf yazdım, edit etmeyede üşendim. Saygı duyuyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sen trolledin diye ben de trolledim" demek çok başarılı olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar