Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nameless said: trolleme dışında düşünceler seni ilgilendirmiyorsa büyük yanlış yapıyorsun. bu yazdığıma da aynı tepkiyi verirsin büyük ihtimalle. aynen devam... Yanlış yoldasın demek istedin o zaman "bu biraz komik olmuş" dediğin zaman, iyi niyetle? Saygı duyarım. Size bu denli çılgın gelebilecek şeylere inanmamın nedenleri var. Tekrar açıklama gereği duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Tether olayinin kamera yanilgisi oldugu UFO Hunters programinda aciklanmisti oldukca basit ve basarili bir sekilde. Ama o yon ve hiz degistiren nesneler aciklanamiyor. Gelen aciklamalardan cogu cismin aslinda space depris olmasi ve mekige yakin gecerken mekigin yonunu yapan kucuk thrusterlarinin itmesi sonucu yon ve hiz degistirmesi olarak aciklaniyor. Uzakta olmasida goz yanilgisi deniliyor. Goruntu kalitesi cok iyi olmadigindan birsey diyemiyorum. Nasa videolarininda uzerinde cok durmuyorum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Skeptical believer for the win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 amaç kendini "skeptical believer" olarak tanıttığın zaman karşındaki konuyla zerre kadar alakası olmayan insanın iyi yanına mı hitap etmek acaba? Bu tür şeylerin ciddiye alınmamasının en büyük nedeni uçukluk derecesidir; ve aylardır her çeşit insanın bu konu hakkındaki görüşünü almaya başladığımdan beri herkesin farklı bir "uçukluk limiti" olduğunu farkettim. Kendinize skeptical diyorsunuz. Disclosure Project'teki whistleblower'lara inanıyorsunuz da azıcık daha uçuk şeylerin de olduğunu söyleyen onlarca başka whistleblowerların hepsi yalan mı söylüyor? Kimseyi suçlamıyorum. Kimseye laf da atmıyorum. Sadece sorular soruyorum. İnsanların konuya bakış açılarını daha iyi anlamaya uğraşıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dogru konuya deginmissin. Skeptik'ligimin cikis noktasi "ucuk konuya inanmamak" degil. Elde fiziken cesitli bulgular varsa, bu bulgular mantik cercevesinde olayi acikliyor ve aciklamada UFO vara geliyorsa inaniyorum. Bu tip olaylarda UFO sightings alanina giriyor genel olarak. Birinin cikip uzayda savas oluyor demesine birdenbire inanamam cunku ortada zerre bulgu yok. Biri cikiyor ortaya bisey atiyor, bunun gercekligini o adam haricinde kimse bilmiyor. Uzayda federasyon var gibi soylemlerde ayni derecede belirsiz bir temele sahip. Ben bunlara "yok oyle bisey" demiyorum ama "evet oyle" de demiyorum. Aciklanmasi, kayit altina alinmasi, dogrulanmasi cok zor konular onlar ve biraz din olayina donuyor sonrasi. Var mi yok mu belli degil ama iste var deniliyor diye inanalim. Ayrica ciplak gozle uydularin gecisini gorebiliyorken orda olacak "savasi" gorememek bana garip kacar, "butun uzayi gozetleyenlerde mi olayi sakliyor?" diyorum icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Lathspell'e katılıyorum işte aynen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sen de kime katilicana karar ver artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Şu moonrise mıdır nedir. O belgeselin linki lütfen... Hatta altyazısı falan da mı var nedir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Alt yazısından hiç emin değilim, hiç altyazı kullanmadığım için o konularda bilgili insanlara danışmanı öneririm. Ama belgesel için youtube'a "Moon Rising" yazdin mi çıkıyor zaten part1-2 etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Abi ne bilgili insanı falan. Altyazı olmasada olur da, hepsi aynı linktemi anlamında söylemiştim. Ok ben youtube dan bakarım. Yanlız yinede senin gibi ilgili insanın link vereceğini düşünürdüm. En azından merak eden biri var len sayende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 moon rising nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Şimdiye kadar çekilen bütün ay fotoğraflarının incelenmesi üzerine yapılan bir belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu arkadaşın çektiği video baya güzel. 06:55'ten sonra UFO'nun yere doğru bir ışık süzmesi doğrulttuğunu görüyoruz. Sonra bu ışık süzmesinin içinden başka bir ışık topu çıkıp hareket etmeye devam ediyor. Baya güzel bir video. Enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=HvgFkBgwvN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 NASA'nın shuttle'dan çekilen live görüntülerinde gözüken hareket halindeki beyaz noktaların çoğu birer uzay gemisidir. http://www.youtube.com/watch?v=u6ge5QQWE-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Avustralya'da bir şehirde aynı gün birçok farklı kişinin gördüğü UFO üzerine yapılan araştırma: http://www.youtube.com/watch?v=UTRSxzMgqs4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 arkadaşının çektigi video cok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bide süzme değil hüzme olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Onlar İngilizce konuşur abi, entellektüel kişiler. Bizim gibi "averaj insan" değillermiş, bildirmişlerdi daha önceki demeçlerinde. Videolar da hala aynı güzellikte, devamını bekliyoruz. Siyaset yasaklanınca en güncel saçmalıklardan biri oldu tekrar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 paspatur said: bide süzme değil hüzme olacak hashdfhasdfhahah haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Disclosure Project'i başlatıp yılladır yöneten büyük adam: Steven Greer. http://www.youtube.com/watch?v=05QbhTrxKTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Çok çok iyi bir belgesel buldum, history channel yayınlamış, helal olsun adamlara Ancient Aliens teorilerinden bahsediyor. Erich von Daniken ağırlıklı. http://www.youtube.com/watch?v=EdBPT82ac7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pek doğru bulmam ama daniken okurum çok eğlenceli gidiyor kitapları insanların ayyy salakmısınız falan gibi tepkiler vermek yerine okuyarak farklı görüşlerin tadını çıkarması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yanlız sardı belgesel :D piri reis falanda var izleyin güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Belgeseli yeni bitirdim BAYAAAA güzel yapmışlar.. kesinlikle izleyin. Bilmediğim bir sürü farklı örnekler sundular "Ancient Alien" (veya astronot) teorisini destekleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hangi belgesel o? bi sürü video koymuşsunuz bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar