odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aslında sanat olarak sadece celestial shield değil bir çok ufo benzeri cisim tarih boyunca resmedilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Evet suana kadar cekilmis en iyi videolardan biri ile karsi karsiyayiz. http://vimeo.com/3759910 Video'nun sahibi ile kontak kurdum, hicbir efekt olmadigini, Bali ve Jaca arasinda bir kanalda cektigini ve elinde videonun HD olarak orjinalinin bulundugunu ama ne yapacagini bilmedigini soyledi. Bende bunun uzerine UFO Hunters ile iletisime gecmeye karar verdim. Videonun incelenmesini ve eger gercek ise (gercek olma ihtimali cok cok yuksek, remote bir cihaz olabilir ama yerden cok yuksekte bulunuyor) bolumlerinden birinde kullanilmasini istedim. Bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ozet sayfasi mi bu? onceden koyduklarimizi tekrar gozden gecirelim misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 benim koyduğum videolar üzerine yorum yapılmadı çünkü açıklaması yok. Hangi açıdan bakarsan bak ağır kanıt. Lath'in bu son bulduğu video baya iyi. Bakalım girişimlerimizden ne gibi sonuçlar çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 odiflame'in verdiği videoda öle rastgele tıkladım. 1:44'te çıkan haratonahama japon folkorüne ait bi kitapmış. spiderman gibi bişi.. ötekilere bakmadım gerçi ama tarafsız gözle arasanız -sıkıyorum- %70'inin ufo ile alakası olmadığını bulabilirsiniz. ben de iddia ediyim mi? AKSİ KANITLANAMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dasaa, odiflame'in verdiği videodaki gösterilenler çok eskiden kalma tarihi eserler. %70'inin falan demişsin de, gerçekte hiçbirinin UFO'yla alakalı veya alakasız olduğunu kanıtlayamazsın. Çünkü resmi çizenler veya heykeli yapanlara soramazsın. Sadece teori üretebilirsin. Sen şimdi gidip kasıp bulsan da %70'inin UFO'yla alakasız şeyler olduğunu, bulduğun teorilerin UFO teorisinden pek bi farkı olmaz. Komik olan şey ise 7/10'u alaksız olsa dahi kalan 3/10'u bizim teorimizi doğrulamaya yetiyor. Aynı sighting vakaları gibi. %90'ı doğal ve olası olaylarla açıklanabiliyor ama kalanları hiçbir şekilde açıklanamıyor. Bu da bizim teorimizi doğruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 doğrulamıyor destekliyor (teorimiz dediğin şeyi yanlış anlamadıysam tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bence ufo varsa bile böyle bişey değildi. sürekli keşif uçuşu yapmazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bir yandan momentum, eylemsizlik, görünmezlik falan gibi fiziğin temel kurallarını kökten değiştirecek müthiş bir teknolojileri var, bir yandan da o kadar boktan bir teknolojileri var ki bizim bile uzaya uydu fırlatıp yaptığımızı onlar yapamıyor da gelip illa öyle gökyüzünden bakıp kameraya yakalanıyorlar. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yani şöyle düşün.. şimdiye kadar görülen veya görüldüğü iddia edilen milyonlarca vakadan sadece 1 tanesi gerçek olsa bize yetiyor. Bu açıdan bakınca skeptikler daha bir komik duruma düşüyor çünkü açıklamaya çalıştıkları görülen cisimler veya ışıkların hepsini tek bir teori altında toplayamadı kimse hiçbir zaman. Ya Jüpiter.. ya temperature inversion.. ya uçak ya bişey. Hani hakkaten doğal bir olay olsa bu görülen vakalar aurora borealis gibi.. bi isim uydursanız bilmemne bilmemnesi gibi.. çok daha yardımı dokunacak skeptik safhasına. Ama böyle bir teorinin eksikliği yine bizim teorimizi desteklemekte. Açıkçası ben hala neyi tartıştığımızı anlamıyorum: Cover-up kanıtlandı Onlarca doküman "Freedom of Information Act" sayesinde declassify edildi. Bu dokümanların hakkaten hükümet tarafından bu konuyu araştıranlara verilmesi direk zaten hükümetin yalan söylediğini kanıtlıyor, çünkü Amerika UFO'lar yoktur diyor. İngiltere/Fransa/Brezilya/Meksika ve etc. bu ülkeler hepsi vardır diyor, adamlar seneler boyu incelemişler yani. Skeptikler diretmeye devam ediyor. Açıklanamayan sightinglerin sayısı her geçen gün artıyor: Hani o bunla açıklanır, şu da bunla açıklanır diyorsunuz da, açıklanamayan onlarca sighting var. Üzerine bilimsel araştırma yapılmış ve görülen şeyin insan yapımı hiçbir cisimle aynı olmadığı kanıtlandı. Skeptikler hala işbaşında. Elle tutulur kanıt: Jonathan Reed'in elinde "The Link Artifact" var. Bütün testleri yapıldı ve kanıtlandı. Yakın zaman içerisinde aletin özelliklerini ve amacını da gösterecektir bütün dünyaya eminim. Bunu da geçtim, Dünya'ya ait olmayan element örnekleri incelenmek için labaratuvarlara gönderildikten sonra ani ve beklenmedik bir şekilde kaybolduğunu gösteren 3 değişik vakadan örnek verebilirim. Skeptikler inada devam ediyor. Tarihimiz boyunca ziyaret edildiğimizi gösteren kanıtlar: Bunu zaten yukarda tartışıyorduk. Whistleblowers: Bu tür programlarda çalışmış insanlar çıkıp başından geçenleri anlatıyor. Adamların geçmişleri doğrulanıyor, çok önemli şahıslar oldukları kanıtlanıyor. Ona rağmen kimse inanmamaya devam edip "para kazanıyordur, manyaktır, ilgi çekmeye çalışıyor" gibi hiçbir dayanağı olmayan iddialar atıyorsunuz ortaya. Hepsininin aksini kanıtladık. Tartışılmaz NASA Videoları: Tonla var. Yukarda 3-4 tanesini koydum, komiktir ki hala yorum yazıp "debunk" etmeye çalışan çıkmadı. Ama hala diretiyorsunuz. Anlatabildim mi sayfalardır burda niye uğraştığımı? Anlatabildim mi bu topiğe gelip komik olmaya çalışıp benimle dalga geçip yapmaya çalıştığım şeyi kötülemeye çalışanları niye umursamadığı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Açıklaması var hepsinin işte,demin ki parayı 100 kişiye göstersen derler ufo gören biri çizmiş olabilir diye, sonra işin aslının kalkan olduğunu bilen birisi söylediğinde dank eder ,böyle böyle gider,henüz açıklanmamış olanlarıda ufo diye giydir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Baggio said: Bir yandan momentum, eylemsizlik, görünmezlik falan gibi fiziğin temel kurallarını kökten değiştirecek müthiş bir teknolojileri var, bir yandan da o kadar boktan bir teknolojileri var ki bizim bile uzaya uydu fırlatıp yaptığımızı onlar yapamıyor da gelip illa öyle gökyüzünden bakıp kameraya yakalanıyorlar. Vay anasını. Çok anlamsız ve dayanağı olmayan bir mantık. Adamlar bildiğin invul, bizim uçaklarımız vurup onları düşüremiyor. İstediklerini yapıcaklar tabiki. Ayrıca o derece akıllı olup şuanda bütün dünyanın bu konuya bakış açısından haberleri yok mu zannediyorsun? Peki niye orda burda kameralara yakalanıyorlar da, gidip istediğiniz gibi Taksim'in ortasına inip muabbet etmiyorlar insanlarla? Lütfen topiğin başına dönmeyelim, bu tür soruları defalarca cevapladık. Ayrıca fede: Keşif yaptıkları ne malum? Sayısız amaç için burda olabilirler, hçbir zaman emin olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 uzayli elcisisi misin birader, bu gaz ne. varsa var anasini satiim, adam gibi gelsinler kizi istemeye konusalim anlasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ardeth: Haklısın doğrulamıyor, destekliyor. Yanlış yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Neden dayanağı olmasın yahu, sen beğenmedin diye mi? Biz bile Google Earth yapabiliyorsak, görünmez olup eylemsizliği yenen, galaksiler arası seyahatler eden uzaylılarımızın bizden 2-3 kat fazla zoom işini çözmüş olması gerekmez mi, nesi mantıksız geldi ayıptır sorması? "İstediklerini yaparlar" diyorsun da bir şey yapmıyorlar işte, o sightinglerin UFO olduğunu varsayarsak bir yere indikleri yok, bir amaçları yok, uzaylı yaratık gören yok, bakıp bakıp gidiyorlar işte. Bakacak adam da gider bu kadar teknolojiyle yörüngeden bakar. Tabii ama pardon, sana karşı çıkmak ve inanmamak direk mantıksızdı kural olarak ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 vızır vızır uçup durmasınlar o zaman. aslında bi çocuk gönderip "dolaşmayın burda...." dedirtcen sinirlenip dalacaklar o zaman belli olur ne oldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 GEd said: Açıklaması var hepsinin işte,demin ki parayı 100 kişiye göstersen derler ufo gören biri çizmiş olabilir diye, sonra işin aslının kalkan olduğunu bilen birisi söylediğinde dank eder ,böyle böyle gider,henüz açıklanmamış olanlarıda ufo diye giydir gitsin. İşin aslının kalkan olduğuna emin değiliz ki? Bir websayfası veya wikipedia kalkan diyor diye kalkan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Niye sen söyleyince ufo oluyor ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Baggio said: Neden dayanağı olmasın yahu, sen beğenmedin diye mi? Biz bile Google Earth yapabiliyorsak, görünmez olup eylemsizliği yenen, galaksiler arası seyahatler eden uzaylılarımızın bizden 2-3 kat fazla zoom işini çözmüş olması gerekmez mi, nesi mantıksız geldi ayıptır sorması? Tabii ama pardon, sana karşı çıkmak ve inanmamak direk mantıksızdı kural olarak ehe. Amaçlarının keşif olduğunu varsayıyorsun. Yine yanlış yaklaşım. Demek istediğim görünüp görünmemeleri, uzaydan veya gökyüzünden veya yerden kendilerini göstermeleri hiçbirşeyi değiştirmez. Amaçlarından asla emin olamazsın. Tek emin olduğumuz şey orda oldukları. Varlar. Gerçekler. Açıklanamıyorlar. Sen amaçlarının X olduğunu varsayıp mantıksızlık üretiyorsun mesela. Anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 cunku ne olduklari belli degil, ve ucuyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ged: UFO = açıklanamayan uçan cisim Bu ne demek? İnsan yapımı veya şimdiye kadar tekrar tekrar gözlediğimiz doğanın yarattığı bir olay olmadığıdır. Bundan eminiz. Bu noktada önceki sayfada yazdığım bütün diğer kanıtlanmış olaylar giriyor işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Her zaman aynı varsayımlardasın sen de be aman. Biz alternatif bir şey söyleyince istisnasız OHA NE KADAR MANTIKSIZ LAN OLUR MU, SİZ DEDİNİZ DİYE Mİ OLACAKLAR, WİKİPEDİA NEYMİŞ, DISINFORMATION, YALANCI HÜKÜMET, HEDERE oluyor, ama sen neye UFO, KANIT, KESİN desen seninki süper mantıklı oluyor. Sanat tarihi hakkında sıfır bilgiyle neredeyse balkabağına UFO diyeceksin falan, böyle şeyler bir de :p Kendi içinde tutarsızsın yani daha, nerede kaldı bize açıklamak. Hadi sana iyi uçuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ahahaha ben dedim diye değil be Baggio'cum. Öyle çünkü. Burda zamanını harcayıp bu tür olayları araştıran benim, gerçekleri bulup kanıtlara bakıp öğreniyorum. Buraya yazıyorum. İnanmıyorsun, mantıksız şeyler yazıyorsun, saygılı bir şekilde yanlış olduğunu gösterince çekip gidiyorsun. Hayır yani mantıklı sorular da var benim teorilerime karşı olan. Ama araştırmadığın sürece, kulaktan kulağa dolaşan bilgilerinle bana karşı çıkmaya çalıştığın sürece böyle olacak, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Saygılı? Oldu canım, gidip getireyim mi sayfa başına 8 hakaret ettiğin, bize gerizekalı falan dediğin mesajları? Haydi onu geçtim, Ged'in dediği gibi, burada mesela senin BU KESİNLİKLE SU GÖTÜRMEZ BİR KANIT dediğin bir paraya sanat tarihinden anlayan bir insan iki dakikada cevap getirebildi. Senin ise o süper saygılı, mantıklı, bilimsel diye tabir ettiğin cevapların "nerden biliyoruz, Wikipedia dedi diye mi celestial shield o" falan gibi cahilce, mantıksız şeyler oldu. Kanıtlı açıklamayı bile hazmedemiyorsun ki daha sen, nerde kaldı tahmin ve akıl yürütmeleri kabullenmek? Belki diğer videolarına şuna buna da böyle cevaplar geliyor/gelecek, ama burada ne kimse profesör astrofizikçi, ne NASA görevlisi, ne de senin her koyduğun şeyin doğruluğunu internette araştıracak kadar boş beleş insanlar. Uğraşmamaları veya bir açıklama getirecek bilimsel bilgilerinin olmaması da seni haklı çıkarmıyor, biz yanlışlığını kanıtlayamıyorsak sen de doğruluğunu kanıtlayamıyorsun. İstediğin gibi inanıp onu kesin doğru belliyorsun daima. Sen "işte bu olsa olsa bu olur" dediğinde en doğrusu o oluyor, başkası aynı şeyi yaptığında "nerden biliyorsun, kim demiş" havasına giriyorsun hemen çocuk gibi. İş değil yani bunlar. Kaç kere dedim yine diyorum, açık fikirli insan ararken sen kendi sabit fikirliliğinin ve fanatikliğinin zerre farkında değilsin malesef. Açık fikirli dediğin, konu başından beri nispeten daha ciddiye aldığımız Lathspell'dir mesela. Açıklama gelince dinliyor, "oha çakmaymış lan bu" diyebiliyor senin gibi acı çekmeden ve kıvırmadan falan, anlatabiliyor muyum? Senin kendi fikirlerinle örtüşmeyen herhangi bir şeyi anlaman mümkün olmadığından yatıyorum yani, 2-3 mesajdan sonra sıkıyorsun, yoksa "tüh lan varlarmış gene çürütemedik" diye değil eheh. Dansözlük yapmanın alemi yok, ne dediğim açık. On kişiye tek kişi bir tek kendini haklı sanıyorsun hala, egonun ve sabitliğin böylesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Baggio said: Saygılı? Oldu canım, gidip getireyim mi sayfa başına 8 hakaret ettiğin, bize gerizekalı falan dediğin mesajları? Baggio bu konuda tartışmayalım. Bu konu BOYUNCA attığın mesajlara bakarsak UFO'ları yalanlamaktan daha çok bana saldırdığını gösterebiliriz. Haydi onu geçtim, Ged'in dediği gibi, burada mesela senin BU KESİNLİKLE SU GÖTÜRMEZ BİR KANIT dediğin bir paraya sanat tarihinden anlayan bir insan iki dakikada cevap getirebildi. Senin ise o süper saygılı, mantıklı, bilimsel diye tabir ettiğin cevapların "nerden biliyoruz, Wikipedia dedi diye mi celestial shield o" falan gibi cahilce, mantıksız şeyler oldu. Kanıtlı açıklamayı bile hazmedemiyorsun ki daha sen, nerde kaldı tahmin ve akıl yürütmeleri kabullenmek? Parayı örnek vermiştim, doğal bir açıklaması varmış bilmiyordum. Ama celestial shield açıklaması ne kadar doğru ondan emin değilim, bilemiyeceğim. Şimdiye kadar attığım mesajlar da bu dediklerimi destekliyor. Belki diğer videolarına şuna buna da böyle cevaplar geliyor/gelecek, ama burada ne kimse profesör astrofizikçi, ne NASA görevlisi, ne de senin her koyduğun şeyin doğruluğunu internette araştıracak kadar boş beleş insanlar. Ha şimdi bu konuları araştıryoruz diye "boş ve beleş" mi olduk? Ondan sonra ben oluyorum burda saygısız. Uğraşmamaları veya bir açıklama getirecek bilimsel bilgilerinin olmaması da seni haklı çıkarmıyor, biz yanlışlığını kanıtlayamıyorsak sen de doğruluğunu kanıtlayamıyorsun. Beni haklı çıkarmıyorsa kanıtla kardeşim? Git araştır ve dasaa'nın para konusuna yaptığı gibi bilgi bul bana karşı çık? Yanlışlığını kanıtlayamıyorsak diyerek istemeden de olsa iltifat etmişsin çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle doğruluğunu kanıtlayamasam da sana doğru olduğunu gösteren tonla delil bulup getiriyorum. Senin yaptığın ise kulaktan dolma yanlış bilgilerle beni çürütmeye çalışmak. Kendimi savunmak en doğal hakkım ve bunu da yerli yerinde bilgilerle yapıyorum. İstediğin gibi inanıp onu kesin doğru belliyorsun daima. Sen "işte bu olsa olsa bu olur" dediğinde en doğrusu o oluyor, başkası aynı şeyi yaptığında "nerden biliyorsun, kim demiş" havasına giriyorsun hemen çocuk gibi. İş değil yani bunlar. Evet, aynen böyle yapıyorum. Çocuk gibi olduğu tartışılır. Ama burda araştırma yapıp zaman harcayan benim. Doğru olduğuna inanıyorsam yeterki kadar kanıt/delil görmüşüm demektir. Seni de aynı görüşe inanmaya zorlamıyorum ama sen buraya gelip niye inanmadığını yazarsan, benim de senin inandıklarının yanlış olduğunu göstermeye çalışmam en doğal hakkım. Özellikle yazdıkların tamamen yanlış/alakasız/mantıksız yazılar olduğu zaman. Ben diyorum diye de değil bu, Baggio'cum, öyle çünkü. Kaç kere dedim yine diyorum, açık fikirli insan ararken sen kendi sabit fikirliliğinin ve fanatikliğinin zerre farkında değilsin malesef. Açık fikirli dediğin, konu başından beri nispeten daha ciddiye aldığımız Lathspell'dir mesela. Açıklama gelince dinliyor, "oha çakmaymış lan bu" diyebiliyor senin gibi acı çekmeden ve kıvırmadan falan, anlatabiliyor muyum? Söylediğim veya gösterdiğim birşey yanlışsa kabul ediyorum fake/yanlış olduğunu. Eğer etmiyorsam da niye etmediğimi açık açık yazıyorum. Kimi ciddiye alıp almadığın umurumda değil. Yazdıkların yanlış ise eğer yanlış olduğunu gösterince bu kadar tepkiye giren sensin. Senin kendi fikirlerinle örtüşmeyen herhangi bir şeyi anlaman mümkün olmadığından yatıyorum yani, 2-3 mesajdan sonra sıkıyorsun, yoksa "tüh lan varlarmış gene çürütemedik" diye değil eheh. Dansözlük yapmanın alemi yok, ne dediğim açık. On kişiye tek kişi bir tek kendini haklı sanıyorsun hala, egonun ve sabitliğin böylesi yani. Valla benim fikirlerimle örtüşmüyor diye yazdığımı zannetmeye devam et o zaman. Yazdıkların Y.A.N.L.I.Ş. Haksızsın. Niye haksız olduğunu gösterince süper-egolu bir insan oluyorsam burda düşünme sistemini değiştirmesi gereken sen oluyorsun. 10 kişi değil, 1 milyar kişi çıkıp benim yanlış olduğumu iddia etse de bu hiçbirşeyi değiştirmez. Doğru delil ve doğru bilgiyle söylediklerini destekleyen kazanır. Bunu beceremeyen de sensin. Baggio bu topiğe her mesaj attığında, farkettiniz mi bilmiyorum, konuyla alakasız karakter düellosuna giriyoruz. Bundan olabildiğince kaçmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar