Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
Haziel83 (18 hours ago)

they are still denying UFOs and they are trying to fool people with their roaming around the bush!, i mean com'on wtf, it's about time, okay people..it's about fucking time to realize that we are not fucking alone, we are not superior in this huge universe. I'm so sick and tired of people making fun and dissing Aliens.
said:
aussietv2 (17 hours ago)

Yeah! Aliens need love too.

of:D
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Gercekten silmisler mi? Ne alaka silerler of.

Geldim baştan sona; rahat ol çoğu duruyormuş:) Ben üst üste silindi mesajlarını görünce dellenmiştim biraz.

Buarada çok sağlam videolar ve araştırmalar var gerçekten. Hani en katı şekilde inanmayanlar bile bir göz atmalı bence. En son ilkokul 5te Eric Von Daniken'in kitaplarını okuduğumdan beri üzerinde pek düşünmemiştim bu konuların. (Outdated bir insanmışım :))Özellikle uluslararası UFO konferanslarında yapılan sunumlar çok hoşuma gitti. Topikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fakat arada çok gereksiz tartışmalar var gerçekten. Yani sırf laf olsun diye gelip bi ton yorum yazılmasa çok daha güzel bir başlık olabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

"Yani sırf laf olsun diye gelip bi ton yorum yazılmasa çok daha güzel bir başlık olabilirmiş."

perfectsionist;

böyle olmasa başlığın tadı olmazdı :) insanların bakış açısını yansıtıyor.insanlara alışılmışın dışında bir şey söylerseniz böyle yanıtlar alıyorsunuz.güzel örnekleri görüyoruz.iyi oldu bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bana gore hepsi gercek. Ortada ki "strong evidence"lar benim inanmami sagladi.
Ama konu inanmayla sinirli kalmiyor. Cok farkli olaylar, kaynaklar var, kacirilmalar, kontaklar, iletisimler, boyle alliance uyeleri hikayeleri, "mesaj gonderiyorlarmis"lar, hukumet testleri, hukumet uzaylilarla anlasmis, galaktik bilmemne kurulu varmismis gibi seyler var. Gelde inan boyle seylere kolay kolay. O yuzden oldukca skeptik yaklasiyorum. Hala inanamadigim, olup olmadigi belli olmayan cok konu var bu topic icinde. Ama dedigim gibi su Triangle ufo vakalarini incelerseniz goreceksiniz baska bir aciklamasinin olmadigini. Bildigin yok.

Sonra tarihte ki izleri, olup bitene "mantikli" aciklamalar sunmasi guclendiriyor olayi.

Ben %100 inaniyorum. Ama ilk asamada kaldim diyebilirim. Yukarda bahsettigim bir suru enteresan olay var ama onlara inanmak cok zor. Cok sacma seylerde cikabiliyor arada.

Mesela bir adamin elinde cok onemli bir artifact varmis ama medyaya gostermiyormus, tanistigi bazi "alliance"larda da cok farkli artefact'ler varmismis ama hepsi bekliyormus. Gelde buna kolay kolay inan simdi.

O yuzden ben size bu konulardan bahsetmiyorum, ben bile zorluyorum kendimi konuya acmak icin beynimi, burda daha video izlemeyen, yada gordugunu arastirmak istemyene bu konular deli sacmasi gelir (olabilirde zaten sdfs)
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe eküri varmış.

http://www.siriusufo.org/tr/

Forumuda var

http://www.siriusufo.org/uforum/default.asp

Şu olmamış ama

http://www.siriusufo.org/tr/resim_detay.asp?id=134

Uzaylılarla röportaj

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=sayfa_ac&url=html/sss.asp

Ulaşım Kaynağı:Ekşi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Brett isimli ordu kameramanının çektiği alien biopsy videosu hakkında fake olduğunu kanıtlayabilen birşey var mı?

Okuduğuma göre skeptikler zamanında filmin araştırılmasını istemişler 1947'de üretilmiş bir kodak filmmiş, odada bulunan saat, cerrahi ekipman o zaman kullanılan aletler hepsi tamam, ayrıca filmi izleyen birkaç cerrah bunun bir model değil ceset olduğunu doğrulamışlar, operasyonu yapan doktorun ismini vermiş kameraman ve araştırıldığında o da doğru çıkmış, vs vs...

Var mı fake olduğunu ispatlayan ve bilmediğim birşey? Yoksa bu da açıklanamayan videolardan mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek bir ET resmi istiyorsan veya arıyorsan fake olduğu kanıtlanmamış veya gerçek olduğu kanıtlanmış:

Jonathan Reed case.

Onun için önerdim sana adamın halka sunduğu materyal hiçbir şekilde fake olduğu iddia bile edilemedi. Adamın söylediği herşey doğru çıktı.

Adamda ölü numarası yapan uzaylının videosu var. Gözlerinin açılıp kapandığını görüyorsun.

http://www.youtube.com/watch?v=LeRnYZVlsGs

Orjinal ilk basına açıldığı videoyu linkliyecektim ama silmişler tamamen garip bir şekilde.. Bu 2009'un başında yaptığı konferans.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamin sitesine girdim simdi. Ayni zeitgeistteki muhabbet var, dvdleri kitaplari falan var adamin satilik, kredi karti olaylari falan. direk products var basinda sitenin. Yani madem biliyor, gercekten gormus bir baglantisi var falan, neden bundan para kazanmaya calisiyor bu adam? Ya ben anlamiyorum yani insanlar kesin o konferansa girmek icin de para vermislerdir adam hicbisey yapmadan sadece bunlardan bahsederek para kazaniyor buyuk ihtimalle ve bunun gibiler boyle yaptikca inanasim gelmiyor benim ve benim gibi bircok kisinin.

Yani bilmiyorum benim elimde olsa boyle bir kayit bende para kazanmak isterdim ondan sanirim suclamiyorum adami yani. Ama durustlugunu yitiriyor anlatabiliyor muyum? Baska da ne yapilabilir gerci onu da bilmiyorum. Hazirladigin dvdleri sitende yayinlasan download olarak onu da mi kaldiriyor amerika? Gider Endonezyadan falan host alirim ordan yayinlarim misal?
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Jonathan Reed case'ine ben cok skeptik yaklasiyorum. Hatta inanip inanmama arasinda gidip geliyorum diyeyim.

Yalniz bu son konferansta debunkcilara cevap veriyor. Mesela aquila'nin verdigi sitede Reed'in Dr. olmadigi falan soyleniyor, konferansta Reed'in lecturer'ini acikliyorlar UCLA'den falan.

Benim tek takildigim nokta su: Konferansa cikip konusanlar Reed'in elinde ki Artefact'in calistigini, Reed'in bir kere onu koluna takinca ortadan kayboldugunu (gorunmez oldugunu) soyluyorlar, kendiside soyluyor bunu ama gel gorki cikip kendi demonstrasyonunu yapmiyor bunun. Buda beni cildirtiyor tabi. Madem elinde ultimate kanit var neden cikip gostermiyorsun. Onun yerine 124123 tane konferans verip kendini hakli cikarmaya calisiyor adam.

Ya cikip goster su olayi yada sus otur yerinde, cebellesme "ben bu olayi yasadim!!" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Jonathan Reed case.

Onun için önerdim sana adamın halka sunduğu materyal hiçbir şekilde fake olduğu iddia bile edilemedi. Adamın söylediği herşey doğru çıktı.

LathspeLL said:

Benim tek takildigim nokta su: Konferansa cikip konusanlar Reed'in elinde ki Artefact'in calistigini, Reed'in bir kere onu koluna takinca ortadan kayboldugunu (gorunmez oldugunu) soyluyorlar, kendiside soyluyor bunu ama gel gorki cikip kendi demonstrasyonunu yapmiyor bunun. Buda beni cildirtiyor tabi. Madem elinde ultimate kanit var neden cikip gostermiyorsun. Onun yerine 124123 tane konferans verip kendini hakli cikarmaya calisiyor adam.

Görünmez oluyor yani kesin doğru?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adam 98'den beri boyle %100 proof, video cart curt var diyo ama gel gor ki bunu gostermekten ziyade kitap yazip onu satiyor, seminer ve televizyona cikip gizli reklam yapiyor. eh be arkadas eger elinde boyle kanit varsa ve niyetin bunu insanlara gostermekse goster gitsin. 10 senede anlatmak istedigini 10 saniyede anlatirsin.

birde her siteden 100 tane farkli account almak gibi bir huyu yoksa bu iddiaci kisi oldugunu iddia edip yazanlar var. eh, zaten bu konunun direk geyik muhabbetine donmesinin baslica sebebi bunun gibi sebepler. 1 tane adam gibi footage varsa 1000 tane de fake var. bir ara sirf tanitim olsun diye fake gosterip adres vermek fenomen olmustu be.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz tabikide etkilemez gercegi. Dedigim gibi %100 dogru olduguna inandigim olaylar yeter benim icin. Ama bu tip ekstralarla da ugrasiyoruz. Jonathan Reed ile kontak kurucam ben ET'lerden once sdfsdf. Sorucam ya adama bu soruyu.

Sonucta isler karisik. Disclosure Project ile basladim, sonra disclosure project'te yer almis eski ingiliz savunma bakanligi uyesi ile kontak kurdum, oda DP'de ki herkesin soyledigine inanamayiz diip bana http://www.freedomofinfo.org adresini onerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...