LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Elbette fighter ve bomber'lara yeni ucaklar ekliyorlardir, elbette migler uzerinde calisiyorlardir ama bunlar icin Area-51'e gerek yok, olmadida hicbir zaman. Ayrica yukarda bahsettigin ucaklar ve hizlari hic bir seyi aciklamiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi zorla konuşturacaksınız adamı ama garabet videolardan çok daha fazla şey açıklıyor vallahi. ama şu uçakların dumansız şov uçuşlarını zoomsuz ve titreterek çekseniz ufo diye koyarsınız önümüze vallahi ;) area51 ve bunun gibi tonla bölgede gerek nükleer, gerekse bunun gibi bi sürü askeri araç denenmiş, denenecektir de. elbetteki bu gibi şeyler için gerek var yüksek korumalı dev komplekslere. nerde yapıcaklar bu çalışmaları? arka bahçelerinde mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Hocam siz hicbir sey arastirmadan, hicbir sey izlemeden gelip buraya anlamsiz, bos, hicbirsey aciklamayan cunku neyi aciklamaya calistiginizi bile bilmediginiz, anlamadiginiz konular uzerine mesaj atmayin gozunuzu seveyim. Katkiniz yok ise post kasmaktan baska ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Post kasma alan yetkilisi direk adminlere soyle islesinler hesaba :)) Ben ayrica post kasiyorum acikca bunu burda soyliyim,cok uzun zamandir 5000 i hedef belirlemistim,en kisa zamanda ulasicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 dasaaa said: abi zorla konuşturacaksınız adamı ama garabet videolardan çok daha fazla şey açıklıyor vallahi. ama şu uçakların dumansız şov uçuşlarını zoomsuz ve titreterek çekseniz ufo diye koyarsınız önümüze vallahi ;) area51 ve bunun gibi tonla bölgede gerek nükleer, gerekse bunun gibi bi sürü askeri araç denenmiş, denenecektir de. elbetteki bu gibi şeyler için gerek var yüksek korumalı dev komplekslere. nerde yapıcaklar bu çalışmaları? arka bahçelerinde mi? ;) Valla helal çok güzel özetlemişsin fighet jet teknolojilerini ve uçaklarının geçmişini falan.. severim uçakları. Ama şimdi şöyle birşey var, anlattığın ve kodunu yazdığın her uçak ve araç hepsi declassify edilmiş savaşlarda kullanılmış bütün dünya tarafından bilinen askeri araçlar. Bu tür uçaklar ordularda kullanılmak için üretiliyor. Ordunun dünyanın çeşitli yerlerindeki savaşlarda kullandığı uçaklar pek gizli kalmaz, hani saklasalarda kullanınca ortaya çıkar yani. Özellikleri bilinmese de ismi ve resmi kazınır hafızalara. İŞTE AMERİKA'NIN YENİ UÇAĞI F-35 etc. Şimdi bizim bahsettiğimiz bütün olaylar black project kapsamlarında gerçekleşiyor. Black projeler halktan tamamen gizlenen ve kimsenin bilmemesi gereken alışverişler. Black projeler genellikle başlangıç veya bitişinden yıllar geçse de halka açıklanmaz. 2. dünya savaşında CIA'in yaptığı gizli operasyonlar veya soğuk savaş döneminde yapılan gizli operasyonlar falan bunları asla halka açıklamazlar. Halka açıklamak zorunda olmadıkları projelerde de istedikleri şeyi yapıyorlar doğal olarak. Ha CIA'in yaptığı operasyonlar hakkında bilinen birçok şey var tabiki ama kimseyi sinirlendirmeyecek, ayağa kaldırmayacak olaylar tabi. SR-71'ın kullanılış zamanından 30 yıl geçti. Amacı casusluktu. Şimdi uydularla çok rahat yapılabilen birşey. UFO zannettiğiniz buydu demek daha mantıksız ve komik olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 GEd said: Post kasma alan yetkilisi direk adminlere soyle islesinler hesaba :)) Ben ayrica post kasiyorum acikca bunu burda soyliyim,cok uzun zamandir 5000 i hedef belirlemistim,en kisa zamanda ulasicam.az kalmış ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Dibine ironi yazmamisim tabi , buda bir post daha olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu başlığı her gördüğümde bir şeyler yazayım diyorum sonra vazgeçiyorum. bu 51. bölge konusunda size destek veriyorum. orada birçok şeyi gizliyorlar. orayı muhtemelen aya adam göndermek?,ilgili film setlerini kurmak. uzaylı iddiaları üretmek?, ilgili film setlerini kurmak. deli saçması paranormal deneyler? ilgili setleri kurmak v.s. gibi sahte işlerde kullanmışlar. en azından benim gördüklerimden, okuduklarımdan anladığım bu. orada pis işlerini görüyorlar, dünyayı manipüle ediyorlar. hidrojen bombalarının astroidler, kuyruklu yıldızlar üzerinde bir etkisi olacağına insanları inandırmak gibi işleri var. küresel ısınma gibi dertlerin %50'den fazlasından tek başına sorumlu olan bir devletten söz ediyoruz. 2.500.000.000 ineğin bağırsağındaki metan gazının buna yol açtığını iddia edecek profesörleri var. eskiden sscb'nin pisliklerini deli saçması kürsülerini, tıp, farmakoloji gibi bilimlerdeki rezilliğini görünce şaşıyordum. sonradan anladım ki dünya onun gibi büyük balonlardan ibaret. hitler kötü, ruslar kötü, vietnamlılar kötü ... bir tek iyi onlar varmış. bir tek amerika ve avrupa birliği idealleri güzelmiş. yalan alayı yalan. benim bildiğim kadarıyla kopernik dünyanın yörüngesini, galileo güneş sistemini tanımladıktan sonra film kopuyor. bunlar afaroz ediliyor falan filan. ancak bir şey oluyor. o döneme kadar gökteki parlak şeyler hareketlerine göre sınıflandırılıyor. özellikle teleskoptan önceki ve sonraki diye ayrılan astronomide. astronomi teleskoptan sonra daha bir ayakları üzerine oturuyor. bulunduğumuz yer uzayda güneşin etrafında dönen bir şey olarak tanımlanıyor. bu gökteki parlak şeylerin bazılarının da bizimki gibi bir şey olduğu fark ediliyor. terminolojide bunlara gezegen deniliyor. diğerlerinden ayrılıyor. sonra Cristian Hugens diye bir amcamda bunlar bizimki gibi yerlerse orada da birileri vardır diyor. doğal olarak kendini referans alıyor ve oradakilerin dinlerini falan merak ediyor (dinden çok baskı gördükleri için herhalde). ondan önce zaten bu kavramlar oturmadığından böyle şeyleri düşünebilecek bir düzlem de bulunmuyor. neyse ben bu bağlamda kapalı fikirli biri oluyorum. cehaletime verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aboov, ben cevap veremicem, Sove sana birakiyorum lfkdsmf,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hayır yani açık seçik defalarca kendimizi tekrarlıyoruz yırtınıyoruz, ondan sonra okuduklarımdan anladıklarım bu diyip konuyla tamamen alakasız yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz, cevap verince suçlu biz oluyoruz. Buraya bu konu hakkında yaptığımız araştırmaları koyuyoruz. Amacımız inanmayanı inandırmak değil. Konuyla hakkaten ilgiliyseniz lütfen koyduğumuz materyali okuyun ondan sonra cevap yazın. Değilseniz lütfen ordan burdan duyduğunuz dedikoduları doğru zannedip buraya gelip mesaj atmış olmak için başımızı ağrıtmayın. üstteki posta hitaben: Arkadaşım mesajına cevap vermek için nerden başlayacağımı bilemedim. Yanlış şeyler üzerine yanlış şeyler söylemişsin. Bu forumu ya takip etmiyorsun ya da okuduğunu/izlediğini anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 öle yazdım ya dikkate almayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Buarada Kumburgaz/Istanbul UFO çekimleri fake değilse 2009 Uluslararası UFO Konferanslarına damgasını vurur diyorum. Bu kadar zoom yapabilen kimse olmadı herhalde bugüne kadar. :) Link atıcaktım üşendim biraz. Fake değilse ekleyiniz. İzlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 vurdu zaten Haktan Akdoğan gitti Nevada'da konferansa konuşma yaptı falan bütün herkese. Gösterdi videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hürriyet'in websayfasında "komplo teorileri" listesi yapmışlar. Malesefki dünya medyasında böyle palyaçolar gibi gösteriliyoruz. Onca gerçek ve birbiriyle bağlantılı teorilerden gidip en yalan yanlış, uçuk ve hiçbir dayanağı olmayan olanları seçmişler. Tabiki konuyu araştırıp bilmeyenler komplo teorileriyle böyle dalga geçicek... http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=21962&rid=4369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ZUAA http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5CKomplo%20teorileri%5C13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FJyuQVIFdKo watch?v=FJyuQVIFdKo http://www.youtube.com/watch?v=aoeZ4ceAZes watch?v=aoeZ4ceAZes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu şaka gibi olan STS-114 shuttle kamerasının çektiği orjinal film: http://www.youtube.com/watch?v=a_Cn3yCXtDA watch?v=a_Cn3yCXtDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=S_Z09cIdNbY aaaahh ah.. siz aynen böyle devam edin emi.. az kaldı hepiniz televizyonlarınızın karşısında ağzınız açık kalıcaksınız böyle ahhhh o yüz ifadeleri için neler vermem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu ornek degilmidir cover-up olayinin? Direk bariz bir sekilde disinformation ornegi. Gulerek, kendilerinden ve olaydan sanki emin "Ucakti o ucak" diyorlar. Hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ciddi bir olayı gülerek anlatmak bile dediklerinin yalan olduğunu ortaya çıkartıyor.sovereign in dediği gibi gerçek ortaya çıkınca suratlarının ifadesini merak edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Uzaylıları bulup ne yapcanız ya biz uzaylı teknolojisine gelelim başkaları bizi arasın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Komentlere dikkat: THROTTLEJUNKIES said: Why is that ni*ger laughing like UFO's and other advanced technology doesnt exists outside this planet. Keep laughing you stupid CUN*, your the first on my list to get punched in the head when the truth comes out. arkadaş saklı duygularıma ses getirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Snefru said: Uzaylıları bulup ne yapcanız ya biz uzaylı teknolojisine gelelim başkaları bizi arasın :)-D EGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 uzay teknolojisine gelip başkalarının seni araması için senin çok eski bir uygarlık olman lazım.gezegenin topu topu 6 milyar yıllık uygarlığın 100 bin senelik.bu halde seni kimler arasın? bence seni birileri arar bulur :) düşünsene ya bizim mağaradan çıktığımız zamandan 100bin sene evvel bir uygarlığın mağaradan çıktığınu.bu korkunç bir uygarlık farkı yaratırdı ve seni onlar bulurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Uzaylıların teknoloji bizden geri,buharlı ufolarla gelicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar