BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 phin mantigi suydu oside turkiyede o yannis uygulandi ph her gun belirli bi saatte oluyordu ki gun icinde sabahtan aksama oynayamayannar da skill alabilsin yane wow adiyla rested xp ile ayni seydi
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bir forumda bunları buldum, nostalji olsun :) uo midi
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dinlemeyin arkada$lar muzikleri oynayasiniz geliyor... caniniz aciyor :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hallow mind'ın oldugu forumda herif explosion a explosition war yazmış. ingilizce notu okulda -3 olan birisi heralde. güzel.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 UO runUO gibi kolay bir emu.nun hayata geçirilmesiyle bitti aslında, script yazmaktan bir haber, yönetimden bir haber insanlar egolarını tatmin etmek adına server açmaya başladılar bir bir. Oyuncular böyle böyle dağıldı. Ayrıca BOD sistemi, DF, safe zone vs. derken playerlar tek başlarına oynamaya yönlendirildiler, guild mantığı kalmadı oyunda. Türkiye'de UO oynayan kitle de değişti, oynadığı oyunu oyun gibi oynayan insanlar, DAoC'a SWG'ye ordan da WoW'a kaydılar. Bugün 200 300 kişinin aktif oynadığı bir server açmak pek mümkün değil, ancak tüm server sahiplerinin birşeylerden fedakarlık edip tek bir çatı altında toplanmasıyla mümkün olur bu. Bence tat alınacak UO = runUO üzerine kurulmuş bir preAoS serveri.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 dediklerin genel olarak doğru ama sonucu yanlış bağlamışsın bence, çünkü runuo'da guildin olmassa hiçbişey yapamıyorsun. ne champ yapabilirsin, ne action. dağıtırlar:)
Bronx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Arkadaşlar, hergün daha fazla kişiden bu sözleri duyuyorum, "adam akıllı bir sunucu açalım" bence hepimiz güçlerimizi birleştirirsek, çok daha başarılı bir proje çıkarabiliriz..
Artariel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 konusunu da açtığım gibi. bayadır uğraştığım role play sunucum var saf sosaria tabanlı. Merhaba lordum demekten ibaret olmayan bi sunucu olacak..umarım.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bronx said: Arkadaşlar, hergün daha fazla kişiden bu sözleri duyuyorum, "adam akıllı bir sunucu açalım" bence hepimiz güçlerimizi birleştirirsek, çok daha başarılı bir proje çıkarabiliriz.. abi yapma gözünü seveyim yapma. Corbeau'da haritaya az buçuk katkım olsun diye projeye almıştın bir vakitler. Daha işe girişmeden Eternalus'du galiba; "sen kimsin olm ben senden daha iyi bilirim bu işleri sen daha uo bilmezken ben vardım bla bla" gibi laflar etti dakikasında o istemiyor seni o yüzden olmaz dedin hatırlatırım. öyle birlikte çalışalım demek biraz açık konuşmak gerekirse sıkar. öncelikle kişilerin sabiti olması lazımki bir kaç sabitle dinamik bir yapı oluşturulabilsin. edik:imla
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok, teknik şeyler dışında başlıklar açıldığı zaman kişisel şeylere gidiyor, daha önceki mesajımda özellikle rica etmiştim ama sanırım olmayacak. kişisel sorunlarınızı msn'e özel mesaja falan taşıyın, başlığı kitliyorum.
Öne çıkan mesajlar