progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Evet Film/Anime/Dizi birbirlerinden çok farklılar ama yinede vampir deyince aklınıza gelen en çok sevdiğiniz hangisidir? Not: Eklemeyi unuttuğum vardır baya tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Anket karışık olmuş biraz. Bence burda milletin fikrini toplayıp ona göre yeni bir anket hazırlansın böyle bir konu için. Öncelikle sinema-dizi-anime karışık olması saçma olmuş. Apayrı şeyler. Bazı serileri(Blade 1-2-3) ayrı yazıp bazılarını tek yazman (Underworld 1-2) da kötü bence. Ya hepsini ayrı yaz, ya hepsini birlikte. Konuya gelirsek; Aksiyon olarak Underworld mü desem, Blade mi desem kararsız kaldım ama vampir filmi denince Interview With The Vampire tek geçer bence. (dizi olarak Angel da süperdi tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bence de sinema anime karışınca sapıtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Blade'ler in hepsi farklı yönetmenden diye ayrı yazdım Underworld'Ün ikisinide kadrosu aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 queen of the damned yazmamışsın ama olmadıki 1-queen of the damned 2-interview with vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 çokl kararsız kaldım, cevaplayamadım. interview with the vampire ile coppola's dracula arasında kaldım. aa sonra bi baktım from dusk til dawn var. aaa sonra bi daha baktım vampire hunter d de var. zorlandım :/ bu arada, quenn of the damned imho berrrbat bi film, mükkkemmeell bir kitap, belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bafi de vampir sayılır çok eğlenceliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bram Stoker's ile Interview zamanında verdiği tadı vermiyor. True Blood'da potansiyel var ama o da hikayesi nedeniyle hiçbir zaman yetebiliteye kavuşamayacak gibi duruyor. Hmm, kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Blade ile Vampire Hunter D arasında kaldım verdim bileyde:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Blade 2'nin açılışı > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 queen of the damned kitabı güzeldi.bende o yuzden filmi kötü olsada onu başa kyodum.ayrıca blade 1 butun seriyi yönetir blade müziüğini ilk disco sahnesinde gördük.efsanedi o sahneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 e tamam da hangi birini seçicez keşke hepsine ayrı ayrı anket yapsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 "drakula istanbul'da" yok, olmamış. http://www.imdb.com/title/tt0200588/ uzun dişli ilk drakula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 herushingu yönetir efsane repliklerden birkaçı Vampire priest: Wait. Stop. Both of us are vampires. Alucard: You act more like a cockroach than a proper vampire. Left to your own devices you would cover the world in your filth. I can't stand your kind. You don't have the self-respect to be a vampire, you undead maggot. You barely even know what you are. ---------- Alexander Anderson: You monster. Alucard: I get that a lot. ---------- Alexander Anderson: [drawing his knives] Our mission is t' punish any heretic who would deny the word of God! We will crush yer unholy body and salt th' earth w' yer dust! Amen! Alucard: [drawing his pistol] It's time somebody put you in your place, human! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 vampirle görüşme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bramstocker's dracula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 D hepinizi kılıca dizer, o ne öle ya 8 oy ne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kurtlar vadisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kafanızdaki vampir imajına göre dağlır bence oylar zira en iyi seçmek diye birşey olacağını sanmıyorum.Underworld de şövalye,Blade filminde wod dan alınmış bir hunter(gerçi blade vampir değil=)),bazısında burjuva bazısında yeraltı yaratığıı gibi gösteriliyor vampirler.Hangisi hoşunuza giderse onu seçersiniz.Ben D'ye vverdim oyumu western havasını yaşatmıştı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 brad pitt oynuo muydu onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 interviewe verdim bende ama dizi olarak komedide dahil edersek btvsdir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 draculalar bence yaramaz. hellsing olsun, d olsun aşmış animeler, hellsing ova serisi özellikle süper ama oyumu d ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Girl: D, i love you D: I know. Koca anime boyunca tek konuştuğu yer burası sanırım ahah =) D yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar