Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Vampir Filmi/Dizisi/Animesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Film/Anime/Dizi birbirlerinden çok farklılar ama yinede vampir deyince aklınıza gelen en çok sevdiğiniz hangisidir?
Not: Eklemeyi unuttuğum vardır baya tabi :D
Mesaj tarihi:
Anket karışık olmuş biraz. Bence burda milletin fikrini toplayıp ona göre yeni bir anket hazırlansın böyle bir konu için.
Öncelikle sinema-dizi-anime karışık olması saçma olmuş. Apayrı şeyler.
Bazı serileri(Blade 1-2-3) ayrı yazıp bazılarını tek yazman (Underworld 1-2) da kötü bence. Ya hepsini ayrı yaz, ya hepsini birlikte.

Konuya gelirsek;
Aksiyon olarak Underworld mü desem, Blade mi desem kararsız kaldım ama vampir filmi denince Interview With The Vampire tek geçer bence.
(dizi olarak Angel da süperdi tabi)
Mesaj tarihi:
çokl kararsız kaldım, cevaplayamadım.
interview with the vampire ile coppola's dracula arasında kaldım.
aa sonra bi baktım from dusk til dawn var.
aaa sonra bi daha baktım vampire hunter d de var.
zorlandım :/

bu arada, quenn of the damned imho berrrbat bi film, mükkkemmeell bir kitap, belirtmek isterim.
Mesaj tarihi:
Bram Stoker's ile Interview zamanında verdiği tadı vermiyor. True Blood'da potansiyel var ama o da hikayesi nedeniyle hiçbir zaman yetebiliteye kavuşamayacak gibi duruyor. Hmm, kararsız kaldım.
Mesaj tarihi:
queen of the damned kitabı güzeldi.bende o yuzden filmi kötü olsada onu başa kyodum.ayrıca blade 1 butun seriyi yönetir
blade müziüğini ilk disco sahnesinde gördük.efsanedi o sahneler
Mesaj tarihi:

herushingu yönetir

efsane repliklerden birkaçı

Vampire priest: Wait. Stop. Both of us are vampires.
Alucard: You act more like a cockroach than a proper vampire. Left to your own devices you would cover the world in your filth. I can't stand your kind. You don't have the self-respect to be a vampire, you undead maggot. You barely even know what you are.

----------

Alexander Anderson: You monster.
Alucard: I get that a lot.

----------

Alexander Anderson: [drawing his knives] Our mission is t' punish any heretic who would deny the word of God! We will crush yer unholy body and salt th' earth w' yer dust! Amen!
Alucard: [drawing his pistol] It's time somebody put you in your place, human!

Mesaj tarihi:
Kafanızdaki vampir imajına göre dağlır bence oylar zira en iyi seçmek diye birşey olacağını sanmıyorum.Underworld de şövalye,Blade filminde wod dan alınmış bir hunter(gerçi blade vampir değil=)),bazısında burjuva bazısında yeraltı yaratığıı gibi gösteriliyor vampirler.Hangisi hoşunuza giderse onu seçersiniz.Ben D'ye vverdim oyumu western havasını yaşatmıştı biraz.
  • Yeni Oluştur...