Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Dexter'ın reklamında arka fon müziği var bir tane. Hoş bir bayan sesi. Sanki Fransızca gibi. Nedir o şarkı bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 benim de geçenlerde aklıma bir şarkı takıldı melodisi aklımda ama sözlerini bir türlü hatırlayamıyorum. sadece why do you wanna go and... bilmem ne diye gidiyor! kel bir adam söylüyor şarkıyı ingiliz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Gaap said: Dynun said: -- - Youtube da filan vidyo ara ara bulamadım kusruma bakmayın. FX kanalındaki Brotherhood dizisinin reklamında çalan klasik müzik, opera vari parçanın adını arıyorum. bulanın repine abanıcam bi kişi şu parçayı söylesin, bende çok merak ediyorum şunu bir kere daha uplıyorum. ardında oda olmazsa bari foxlife ta mental dizisinin şu reklamında calan müziği söyleyiverin bari diyerek postumu sonlandırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok bilindik bir şeydi. haali hali hali hoooo. diiigi diiigi diiigi di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=08wOPt-2PeE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 O zaman sanırım baya eski bir alıntı buldum. The Original Dixieland Jazz Band - Sweet Mama'da 01.20'den başlayan melodi de bu. Kayıt tarihi 1920, Bu Cob Colloway 1931'de kaydetmiş bu şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 arkadaşlar klibinde bir bayanın elinde bir kalple gezdiği bir şarkı vardı. büyüyo muydu sonunda noluodu tam da hatırlamıyorum kadın bi yerlere giremiodu galba onla fln böle şeyler vardı yardım lütfen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Roger Sanchez - Another Chance http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 teşekkür ettim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çok kazık sorucam hazır olun. 2-3 yılda bir paticğe sorarım cevap alamam ama bu sefer ümitliyim! discovery channelda kendi reklamları tarzı videolar olur. dünyadan görüntüler falan verirler. bu videoda da yanlış hatırlamıyorsam yağmur ormanları, piramitler, ormanda güneş doğuşu gibi enstantaneler vardı. onlardan birinde "behbering beeeh behbering" diye bir şarkı çalıyordu. hint-uzak doğu müziğini andırıyor biraz. bulana 100 bin lira. bulan mesaj atarsa çok sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 adam behringer diyecek, diyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahah neden bahsettiğini süper anladım! şarkıyı hatırladım ama ismini bende bilmiyorum. bulan olursa hoş olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aga empatinin belini kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 urmesque said: ahah neden bahsettiğini süper anladım! şarkıyı hatırladım ama ismini bende bilmiyorum. bulan olursa hoş olur cidden. behberingi mi anladın? allahım bir umut ışığı! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahhsahdsf "behbering beeeh behbering" kısmından anladım tabiki. ama hatırlamakla kaldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu da güzelmiş http://www.youtube.com/watch?v=at_f98qOGY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bi şarkı vardı, mmmmmm die... klibinde çocuklar tiyatroda oynuordu, anne babaları izliolardı... neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ali Rıza Binboğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Behbering'i bende hatırladım, bulunursa çok güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben buldum ki kendimkini "Crash Test Dummies- MMM MMM MMM MMM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onu bende hatırladım. aslında discoverychannel in bi tr websitesi olucaktı, oraya mail atıp sorabilirsin. birde bi ara cepp telefonlarında/internette sen müzigi yükleyip/dinletince aha bu sarkı diyen databaseler vardı, o müzigin bi örnegini ele geçririsen o dblerden birinde aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yunanca bilen arıyorum bnde bi şarkı var yunan şarkısı ismi falan herşeyi yunanca kim söyluyor bilmek istiyorum şarkı adı bu, ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ 'ΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΙΟΤΟ sanatçı kısmında da bu yazıyor, Πρόδρομος Τσαουσάκης - Ρένα Στάμου Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 E2 nin film tanıtımlarında çalan güzelim müziğin (aria deniyor sanırım ona ) kime ait olduğunu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Flassh said: yunanca bilen arıyorum bnde bi şarkı var yunan şarkısı ismi falan herşeyi yunanca kim söyluyor bilmek istiyorum şarkı adı bu, ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ 'ΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΙΟΤΟ sanatçı kısmında da bu yazıyor, Πρόδρομος Τσαουσάκης - Ρένα Στάμου Baptist Tsaousakis - Rena Stamou dedi google translate ikincisine ilkine ise yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar