Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi şarkı var bugun mydonose da dinledim. deep fear gibi girişi falan filan ama daha çok ince tonu var. diririrmirimrirmim tarzında gidiyo. eleman artislik yapıyo deejay yok adını daha sonra söylicem şimdi söylemicem falan tarzında geyik çeviriyo uyuz oldum herife. varmıdır bunu bilen eden.
Mesaj tarihi:
Tudors'un sanırsam 1. sezondu final sahnesinde Sam Neill'in idam edildiği sahnede çalan bir şarkı vardı neydi o şarkının adı? Bilen hatırlayan var mı?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bunu bir bulsanız..

Mahşin mous , mahşinn mous diyor.Evet hakkaten böyle .

Mansin mous , machine mouse isimli grup.Bu tarz seyler
bulmama rağmen bunlar değil.
Aradığım şarkıya en yakın tarz , '' all that she wants ''
o tarz fakat slow evet bekliyorum .10 senedir aradığım bu

Mahşin moussss ,nakaratlı slow yabancı pop şarkısı ne olabilir ?
Mesaj tarihi:
Nokia : Com Voce.aac
Nokia : Axiom.aac melodilerini arıyorum. Sanırım Com Voce'yi buldum. Thievery Corporation olmalı. Ama hangi şarkısı bulamadım So Com Voce var ama tamamen farklı melodiyle. :/
Mesaj tarihi:
rocky'in "going the distance" isimli bir müziği var bilirsiniz. bunu zannediyorum uzak doğulu bir rap grubu yeniden düzenlemiş. youtube'da bir video'nun arka planında çalıyordu (hangi video diye sormayın unuttum). belki duymuşsunuzdur. acep ismi nedir bu şarkının?
Mesaj tarihi:
St_Dreamer said:

yaaa demin okan da kızın teki söyledi."you ve gotten my heart you ll never be same again" gibisinden sözleri var.şarkıyı bilen var mı?

123 vardı demin okanda. onu diyosan muhtemelen kendi şarkılarıdır.
Mesaj tarihi:
nakaratında "straaaange wooooorld" diye bir kısım geçen bir şarkı vardı

uzun süre aklımda söyleyen meredith brooks olarak kalmış ama dğeilmiş....neydi bu şarkı?

edit: söyleyen Ke diye bir adammış..ama valla kadın sesi var.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Bir kere radyoda eski bir şarkı duymuştum, fransızca sanırım.

Adam şarkıyı söylerken arada arkadan koro "je t'aime vıdı vıdı" falan birşeyler söylüyor.

böyle eskinin damar parçalarından biri, kadınların sesinde de ispanyol havası vardı :)

yardım edin patiler

bunu da hatırlatayım
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Aket-Atum said:

Bir kere radyoda eski bir şarkı duymuştum, fransızca sanırım.

Adam şarkıyı söylerken arada arkadan koro "je t'aime vıdı vıdı" falan birşeyler söylüyor.

böyle eskinin damar parçalarından biri, kadınların sesinde de ispanyol havası vardı :)

yardım edin patiler

bunu da hatırlatayım

bu enrico macias olabilir
ama bulamadım ben
Mesaj tarihi:
ulan bu aralar ne çok birikti bulunamayan şarkı.

geçenlerde radyo eksende lanethte bir wasp şarkısına denk geldim. Blackie dayı şarkının sonlarına doğru "heeeeeelll yeaaaaahhhh" diye coşturuyordu.

bilen var mı?
  • Yeni Oluştur...