Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 biraz kotude arka fonunu cıkartıcam bu sarkı ney ? youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bi şarkı var bugun mydonose da dinledim. deep fear gibi girişi falan filan ama daha çok ince tonu var. diririrmirimrirmim tarzında gidiyo. eleman artislik yapıyo deejay yok adını daha sonra söylicem şimdi söylemicem falan tarzında geyik çeviriyo uyuz oldum herife. varmıdır bunu bilen eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Tudors'un sanırsam 1. sezondu final sahnesinde Sam Neill'in idam edildiği sahnede çalan bir şarkı vardı neydi o şarkının adı? Bilen hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Neyse http://www.youtube.com/watch?v=HnMQg_hW_B8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Saw filminde Hello Zepp, Hello David li başlayan o konuşma kısımlarını içeren soundtrack vs var mıdır ? Şöyle sadece o diyaloğu dinleyebileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Şu topicte de spoiler yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 3.39'de giren sarkinin adi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ben kendim buldum, merak edenlerede Antonio Vivaldi Four Season: Summer , Klipteki dedigim yerde çalan ise Vanessa Mae: Storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Arkadaşlar bunu bir bulsanız.. Mahşin mous , mahşinn mous diyor.Evet hakkaten böyle . Mansin mous , machine mouse isimli grup.Bu tarz seyler bulmama rağmen bunlar değil. Aradığım şarkıya en yakın tarz , '' all that she wants '' o tarz fakat slow evet bekliyorum .10 senedir aradığım bu Mahşin moussss ,nakaratlı slow yabancı pop şarkısı ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Nokia : Com Voce.aac Nokia : Axiom.aac melodilerini arıyorum. Sanırım Com Voce'yi buldum. Thievery Corporation olmalı. Ama hangi şarkısı bulamadım So Com Voce var ama tamamen farklı melodiyle. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 com voce nokianın yaptırdığı özel üretilmiş bi ringtone yani birinin şarkısı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 rocky'in "going the distance" isimli bir müziği var bilirsiniz. bunu zannediyorum uzak doğulu bir rap grubu yeniden düzenlemiş. youtube'da bir video'nun arka planında çalıyordu (hangi video diye sormayın unuttum). belki duymuşsunuzdur. acep ismi nedir bu şarkının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yaaa demin okan da kızın teki söyledi."you ve gotten my heart you ll never be same again" gibisinden sözleri var.şarkıyı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 melanie c -never be the same again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 izlemedim okanı aklıma ilk gelen bu oldu ama sanırım yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 St_Dreamer said: yaaa demin okan da kızın teki söyledi."you ve gotten my heart you ll never be same again" gibisinden sözleri var.şarkıyı bilen var mı? 123 vardı demin okanda. onu diyosan muhtemelen kendi şarkılarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nakaratında "straaaange wooooorld" diye bir kısım geçen bir şarkı vardı uzun süre aklımda söyleyen meredith brooks olarak kalmış ama dğeilmiş....neydi bu şarkı? edit: söyleyen Ke diye bir adammış..ama valla kadın sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Aket-Atum said: Bir kere radyoda eski bir şarkı duymuştum, fransızca sanırım. Adam şarkıyı söylerken arada arkadan koro "je t'aime vıdı vıdı" falan birşeyler söylüyor. böyle eskinin damar parçalarından biri, kadınların sesinde de ispanyol havası vardı :) yardım edin patiler bunu da hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://2010.ifistanbul.com/ Bu if'in reklamındaki şarkıyı bilen varsa oldukça berhudar olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vGn5s0ERV9Y bunu da lütfen, o kadar uğraştım video koydum youtubea ama hala kimindir nedir bu şarkı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yikilmayan adami'in finalinde edip akbayram girmeden once calan sarkinin adi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Aket-Atum said: Aket-Atum said: Bir kere radyoda eski bir şarkı duymuştum, fransızca sanırım. Adam şarkıyı söylerken arada arkadan koro "je t'aime vıdı vıdı" falan birşeyler söylüyor. böyle eskinin damar parçalarından biri, kadınların sesinde de ispanyol havası vardı :) yardım edin patiler bunu da hatırlatayım bu enrico macias olabilir ama bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 adamın harbiden acıklı bir sesi vardı ya, onu hatırlıyorum bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan bu aralar ne çok birikti bulunamayan şarkı. geçenlerde radyo eksende lanethte bir wasp şarkısına denk geldim. Blackie dayı şarkının sonlarına doğru "heeeeeelll yeaaaaahhhh" diye coşturuyordu. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar