Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bi gay elektronikçiydi sanırım, 2-3 sene önce sanırsam dinlemiştim bi süre unuttum, klibimi canlı performansımı tam emin değilim böyle kendisi ortada duruyordu sağında ve solunda iki kız beyaz erotik elbiselerle dans ediyordu, dans kro tabirle robotik gibin diyebiliriz sanki gözlerinde gözlükler vardı tam emin değilim. pek piyasa olmayan bi şarkıydı. sözleri azdı.. karanlık bi konser alanı gibi bi yerde çekilmişti. sözleri sallayarak söyleyiş tarzı şöyleydi.

LOVEE! LOVE ME! FUCK! FUCK YOU!

gibi tekrar lı ve kısa sözleri vardı.. neydi o ya
Mesaj tarihi:
bi şarkı var, televizyonlarda ve alışveriş merkezlerinde çalıyo sürekli. italyanca mı, fransızca mı öyle bi şey. sözlerini sallamak gerekirse;

ayy ya ya yaa.. vous pörj de seu...
ayy ya tu seu.. vous pörj de seu...
Mesaj tarihi:
Eski bi reklamda çalan bi müzik vardı. Reklam bi banka reklamıydı sanırım. Bir çocuk böyle yolda su satıyodu işte zaman geçtikçe limonata satmaya başlıyodu şemsiye alıyodu sandalyeler alıyodu fln büyütüyodu işi. Arkada çalan bi müzik vardı.
Bide bi benzin istasyonu reklamı vardı. Yada araba reklamımıydı. Araba galiba böyle uzaylılar vardı arabada benzin almak için duruyolardı falan onun arkasında o zamanlar baya ünlü olmuş bi müzik vardı.
Mesaj tarihi:
ya dün bi magazada rihannanın please dont stop the music coverını duydum. inanılmaz hosuma gitti ama bulamıyorum. akustik bişeydi , kadın soyluyodu ama amatör değildi. baya normal album sarkısı gibi. var mı yardımı dokunabilcek ?
Mesaj tarihi:
Cintonik said:

ya dün bi magazada rihannanın please dont stop the music coverını duydum. inanılmaz hosuma gitti ama bulamıyorum. akustik bişeydi , kadın soyluyodu ama amatör değildi. baya normal album sarkısı gibi. var mı yardımı dokunabilcek ?

hala aramaktayım.
Mesaj tarihi:
@aquila

teşekkür ederim ama amatör olmadığını belirtmiştim.daha bole piyanolu falan profesyonelimsi bişeydi.

@adamınbiri

kadın söylüyo yazmıstım.

gene de sagolun (=
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=KM15DU-sAGs&feature=related

pro hatun buldum valla hemde zenci işine gelirse benden bukadar
iade kabul etmiyorum
AHAHAH
aradığın bu çıkarsa çok gülücem hep gülücem
  • Yeni Oluştur...