Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 teşekkür ederim aquila ve rahatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya bi gay elektronikçiydi sanırım, 2-3 sene önce sanırsam dinlemiştim bi süre unuttum, klibimi canlı performansımı tam emin değilim böyle kendisi ortada duruyordu sağında ve solunda iki kız beyaz erotik elbiselerle dans ediyordu, dans kro tabirle robotik gibin diyebiliriz sanki gözlerinde gözlükler vardı tam emin değilim. pek piyasa olmayan bi şarkıydı. sözleri azdı.. karanlık bi konser alanı gibi bi yerde çekilmişti. sözleri sallayarak söyleyiş tarzı şöyleydi. LOVEE! LOVE ME! FUCK! FUCK YOU! gibi tekrar lı ve kısa sözleri vardı.. neydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu animasyonun sonunda kızın çaldığı besteyi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Besteyi bilemicem de animasyon mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bi şarkı var, televizyonlarda ve alışveriş merkezlerinde çalıyo sürekli. italyanca mı, fransızca mı öyle bi şey. sözlerini sallamak gerekirse; ayy ya ya yaa.. vous pörj de seu... ayy ya tu seu.. vous pörj de seu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şu şarkı neydi ya çıldırcam? şurdan download etmeden dinleniyo 10 sncik bişey zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Eski bi reklamda çalan bi müzik vardı. Reklam bi banka reklamıydı sanırım. Bir çocuk böyle yolda su satıyodu işte zaman geçtikçe limonata satmaya başlıyodu şemsiye alıyodu sandalyeler alıyodu fln büyütüyodu işi. Arkada çalan bi müzik vardı. Bide bi benzin istasyonu reklamı vardı. Yada araba reklamımıydı. Araba galiba böyle uzaylılar vardı arabada benzin almak için duruyolardı falan onun arkasında o zamanlar baya ünlü olmuş bi müzik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3hIB8KKNo68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya dün bi magazada rihannanın please dont stop the music coverını duydum. inanılmaz hosuma gitti ama bulamıyorum. akustik bişeydi , kadın soyluyodu ama amatör değildi. baya normal album sarkısı gibi. var mı yardımı dokunabilcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 onunda aslında MJ 'ın Wanna be startin somethin inin coverı olduğunu bildiğini varsayarak bu şekilde aratmanı salık veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Tuor_annare said: şu şarkı neydi ya çıldırcam? şurdan download etmeden dinleniyo 10 sncik bişey zaten:D Bu The Decemberists - Summersong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cintonik said: ya dün bi magazada rihannanın please dont stop the music coverını duydum. inanılmaz hosuma gitti ama bulamıyorum. akustik bişeydi , kadın soyluyodu ama amatör değildi. baya normal album sarkısı gibi. var mı yardımı dokunabilcek ? hala aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=D9_AODMeXoo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=S0z1Mo7O6dE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 @aquila teşekkür ederim ama amatör olmadığını belirtmiştim.daha bole piyanolu falan profesyonelimsi bişeydi. @adamınbiri kadın söylüyo yazmıstım. gene de sagolun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kadında buluruz hacı sen dert etme sarışın esmer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben buldum begenmedi, profesyonelini ariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 zenci olmasında sadgfd (self troll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KM15DU-sAGs&feature=related pro hatun buldum valla hemde zenci işine gelirse benden bukadar iade kabul etmiyorum AHAHAH aradığın bu çıkarsa çok gülücem hep gülücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben de buldum onu koyucaktim tam, hatta bi de bunu buldum. http://www.youtube.com/watch?v=YzVpEiWLWTc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yok valla bunlarda değildi.daha naifti daha soft bole.gidip sorucam magazaya en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 allahda seni kahretmesin cintonik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla taktım sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 YOK ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar