paspatur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 stingbull said: Yahu hani şu son zamanlarda ülkerin reklamında arka fonda bi müzik çalıyor.Bilen var mıdır o şarkıyı? The Verve - Bittersweet Symphony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mstfaaa said: benim de geçenlerde aklıma bir şarkı takıldı melodisi aklımda ama sözlerini bir türlü hatırlayamıyorum. sadece why do you wanna go and... bilmem ne diye gidiyor! kel bir adam söylüyor şarkıyı ingiliz sanırsam olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 diye girdim ama I dont need you need to tell me what to do, tell me what to say diye gidiyordu gugılda bulamadım bi el atın piliz ya ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sorulmadı işallah arada.bu yeni ülker reklamlşarının(ayşe şunun şöle olduğunu bilmiyordu falan) fonunda çalan parçayı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 EarS said: diye girdim ama I dont need you need to tell me what to do, tell me what to say diye gidiyordu gugılda bulamadım bi el atın piliz ya ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 çok kral şarkı never win. St_Dreamer said: sorulmadı işallah arada.bu yeni ülker reklamlşarının(ayşe şunun şöle olduğunu bilmiyordu falan) fonunda çalan parçayı bilen var mı? var yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oha lan hiç bakmadım 3 post üstümmüş bide sori:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bir parça vardı hatırladığım tek şey no mercy mercy mercy geçiyor parçada. 90 lara ait bişey. hip hop falan değil. bulamıyorum deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya simpsons'ta hani bart ın yeni bi kankası oluyo donny diye ama meğer çocuk köstebekmiş müdüre çalışıyomuş falan. o bölümde arada böyle irlanda müziği tarzı bi şarkı giriyodu bilen var mı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu oalbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya bumuydu melodiyi unuttum şimdi :D dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 spice girls - wannabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 fujii fuuujiiiiiiii diye başlayan bi brazil'ya şarkısı vardı , adı neydi onun. Klibinde yaşlıca bir kadın rio sokaklarında arabayla gidiyordu. Şarkıyı söyleyen'de o kadın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Masticore said: fujii fuuujiiiiiiii diye başlayan bi brazil'ya şarkısı vardı , adı neydi onun. Klibinde yaşlıca bir kadın rio sokaklarında arabayla gidiyordu. Şarkıyı söyleyen'de o kadın) buyur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 calvenin sitesinde çalan müzik nedir? http://www.calve.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 jukebox'a basınca "i believe v2 (no lead)" yazıyor ama bir sonuca ulaşamadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şunu bi buldurun be http://www.supload.com/sound_confirm.php?get=420442555.wav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dalga mı geçiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 niye ki ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya bi fransız kadın vardı konsere çıkıyordu, o sırada bütün seyirciler kadın şarkıya başlamadan doğru tondan girerek şarkıyı söylüyorlardı kadının da gözleri filan doluyordu. kadın da şarkısı da çok meşhur ama adı aklıma bi türlü gelmiyor deli olacağım hatırlayan varsa söyleyebilir mi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MgICk_RTDIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Allah razı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 paspatur said: Masticore said: fujii fuuujiiiiiiii diye başlayan bi brazil'ya şarkısı vardı , adı neydi onun. Klibinde yaşlıca bir kadın rio sokaklarında arabayla gidiyordu. Şarkıyı söyleyen'de o kadın) buyur; cok sagol yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya şimdi bu ülkerin 'mutlu bir an' adlı reklamında arka fondaki müzik neydi? Çıkartamıyorum bir türlü, sanki kenshin'de de vardı falan. Şarkının ismini söyleyene milli piyango büyük ikramiyesi vursun :D aham da reklam => http://www.youtube.com/watch?v=c_YzlzXz6p8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar