Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mstfaaa said:

benim de geçenlerde aklıma bir şarkı takıldı melodisi aklımda ama sözlerini bir türlü hatırlayamıyorum. sadece why do you wanna go and... bilmem ne diye gidiyor! kel bir adam söylüyor şarkıyı ingiliz sanırsam

olabilir
Mesaj tarihi:
çok kral şarkı never win.

St_Dreamer said:

sorulmadı işallah arada.bu yeni ülker reklamlşarının(ayşe şunun şöle olduğunu bilmiyordu falan) fonunda çalan parçayı bilen var mı?

var yukarda.
Mesaj tarihi:
ya simpsons'ta hani bart ın yeni bi kankası oluyo donny diye ama meğer çocuk köstebekmiş müdüre çalışıyomuş falan. o bölümde arada böyle irlanda müziği tarzı bi şarkı giriyodu bilen var mı =(
Mesaj tarihi:
Masticore said:

fujii fuuujiiiiiiii diye başlayan bi brazil'ya şarkısı vardı , adı neydi onun. Klibinde yaşlıca bir kadın rio sokaklarında arabayla gidiyordu. Şarkıyı söyleyen'de o kadın)

buyur;

Mesaj tarihi:
Ya bi fransız kadın vardı konsere çıkıyordu, o sırada bütün seyirciler kadın şarkıya başlamadan doğru tondan girerek şarkıyı söylüyorlardı kadının da gözleri filan doluyordu.

kadın da şarkısı da çok meşhur ama adı aklıma bi türlü gelmiyor deli olacağım hatırlayan varsa söyleyebilir mi lütfen?
Mesaj tarihi:
paspatur said:

Masticore said:

fujii fuuujiiiiiiii diye başlayan bi brazil'ya şarkısı vardı , adı neydi onun. Klibinde yaşlıca bir kadın rio sokaklarında arabayla gidiyordu. Şarkıyı söyleyen'de o kadın)

buyur;

cok sagol yeni gördüm.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi bu ülkerin 'mutlu bir an' adlı reklamında arka fondaki müzik neydi? Çıkartamıyorum bir türlü, sanki kenshin'de de vardı falan. Şarkının ismini söyleyene milli piyango büyük ikramiyesi vursun :D

aham da reklam =>

http://www.youtube.com/watch?v=c_YzlzXz6p8
  • Yeni Oluştur...