suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben 1.5'i değişmem hiçbirşeye belki o senelerde tam yaşıma hitap ettiği içindir ondandır ama 1.5 başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yok artık, hala mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Source'un grafikleri yeter ya, oynanışlarında da pek fark göremiyorum ama mesela Assault haritası 1.5'te efsane, source'da bozmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Abi ben cs beta 5.0 ı özledim ya,kendinden susturuculu ct tabancası,ve dürbünlü colt. Bide deagle-sniper combosu orda daha bi hoştu. Hatta bide video koyayım geçmişe yolculuk olarak. :D http://www.youtube.com/watch?v=BGQdvjKcNTk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 CS 5.2 inanılmazdır. En güzeli heralde 5.1 ve 5.0daki çok kritik bugları da düzeltmişti. Dürbünlü colt, inanılmaz nokta atışlı mp5, koşarken sekmeyen AWP, ooy ki ne oy yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 1.5 5.2 de güzeldi ama şimdi oynayalim deseler 1.5 açtırırım. ne öyle sourceler janjanlı grafikler fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Betaları yazmamışsın? Sene 2000, Coltta dürbün, Kadıköyde de sadece 2 internet kafede CS vardı daha . Lise sonuz tabii... 9 sene olmuş yahu. Yaşlanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 beta 6.1 en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 6.1 de MP5 dehşet saçıyodu, herkes mp5'çiydi.. Sonra skin hilesi çıktı suyu çıktı oyunun. 6.5 komple bugdı zaten 2 gün kaldı ortada hemen 6.6 geldi. 6.5 e geçiş eski ve eğlenclei CS'nin öldüğü andır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 1.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dürbünlü colt: colt carbine of of deliydi herkes yerlerde o silahı arardı. dust'ın yandan yemişi de_dawn da tepelerde dolaşmak, assault'da hostagelarla zıplayarak arka kapının ordaki konteynırların en tepesine çıkmak, siege'de adam aramak, turnuvalarda akmak teheey. oyum cs 1.6'ya, cs 1.5'in hekşat yemeyen modellemelerine lanet olsundu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 condition zero, olmamış CS:source uzun süre oynamadım ama zevkliydi fiyat/ performans kesinlikle 1,6 benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 en iyisi betaydı bence onu bunu bırakın da. bir türlü anlayamadım bilmemkaçta oynamam hafızcıları, tabanca var düttürü düt vuruyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ahah skin hilesi manyaktı. istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 beta 6.1 ve beta 7.1 6.1 de oyun cok eglenceliydi, 7.1 ise teknik olarak zirvesinde oldugu donemdi bana sorarsanız. beta donemı buglıydı sorunluydu falan ama altın cagı idi oyunun. 7.1 den sonra betadan cıkıldı, valve oyunu satın aldı, ve rezalet basladı. beta sonrası ise oyum 1.5 ten yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 CS 1.5 sonrasında hiç 60 üstü FPS göremedim. Bilmiyorum, belki oynadığım bilgisayarlardandır, bir çakışmadan falandır. Grafik motorlarından, performanslarından pek anlamam, sorun grafik kartım mıydı, oyunun kendi performans sorunu muydu bilemiyorum ama, 1.5 sonrasını para verseniz oynamam. (Yalan tabi bu, para verseniz oynarım, neden oynamayayım) Bir de şu beta versiyonlarını ezbere bilenlere helal olsun valla. Beta 3.1'den beri oynuyorum şu oyunu, bilirim de oyunamasını, fakat toplasanız iki tane beta versiyonu söyleyebilirim, onları da emin olmadan. Nasıl bir hafızadır bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Beta 4 te Estate keyfi paha biçilemez sene 2000 lise vakti kadıköy sihir gibisi yoktu hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ömrümü yedi bu oyun ömrümü... Dersaneye gidiyorum diye çıkardım evden girerdim sabahın köründe Adeks 3. kata oynardım , sora dersane zamanı biterdi eve telefon açardım ben dersanede etüte kalıcam diye sonra o vakitte biterdi bi daha telefon açardım ben biraz cafeye takılcam diye annemlerde çocuk akşama kadar dersanedeydi bırakalım oynasın biraz diye izin verirdi :) ne kötüyüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 LGS'ye bile hazırlanırken dershaneden kaçıp Trip'e giderdim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben Türk.Net serverlarında takılırdım dial-upla. Zaten o dönem kablo mablo yoktu pek ADSL'nin ismi bile duyulmamıştı. Herkes Dial-up'tı. 1-2 tane Barracuda kullanan adam vardı serverlarda dehşet pingli, onlar da ayıp olmasın diye fakelag bile yaparlardı. Lagdaki adamı kimse vurmazdı etik olarak. Facility vardı efsanevi bir harita, CT'ler çatıdan inerdi mekana, tuvalette muhteşem çatışmalar dönerdi. ve yine Docks vardı benim en sevdiğim haritaydı o da. Karışıktı biraz sotesi de boldu ama dehşetti. "Facility, Militia, Dust, Nuke, Train, Docks, Assault" Şeklinde loopta giderdi haritalar Türk.net serverında. Sırasını bile hatırlıyorum. 5.1'den 5.2ye geçince Facility'i kaldırdılar maalesef. O zamanki ana menü görüntüsü bile şu ankinden kat kat iyiydi bence siyah arka plan parlak kırmızı yazılar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ahahha evet dershaneye çıkar gibi gidip bütün öss'ye trip'de hazırlanmıştım, geniş deri koltuklar karanlık odalar yeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 beta 7.1 , değilse v1.5 cs_arabstreets oynayamadığım cs cs değildir yıl 2000, ömrüm dust2'lerde arabstreetslerde geçmiş hala cs biliyorum demiyorum, diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 beta 5.0 da sis diye bişey görmezdik I+Space kombosu,priceless. dust da karşı takımdan 3 kişi tünel cıkısı sis atar araya dalarlar ama ama gerisi hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Beta 5-10 kişinin CS oynadığı dönemde esip sonra tutunamayanların tercihi. :P Adı üstünde beta, yarım yamalak. Çağ olarak keyifliydi tabii ama oyun bazında 1.0'a kadar yetersizdi. 1.5 güzel versiyondu. Source öncesi serinin son versiyonları arasında en iyisiydi. 1.6 ile Contidion Zero oyunun keyfini kaçıran versiyonlar. Source çok iyi çünkü grafikler şahane ve oyun iyicene dengelendi. Eski grafikler yüzüne bakılacak halde değil. Grafik dışında haritaydı silah satın almaydı Source ile adam olan bir sürü hadise var. En en en olan ise kanaatimce 1.1'dir. Oyun konseptinin, silahların tamamen oturduğu ve aksiyonun kesilmediği bir versiyondur. Sonrasında dengeleyelim derken aksiyon dozajı düşürülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi 1.5 çok patatesti ya 1.6 ile kıyaslamıyorum bile, 1.6 geldi hetşotlar çıktı meydana adeta, 1.5 de gögsun ustune sıkardın hs atmak için, hitbox ile adamlarının skini alakasızdı kafasının ust kısmı boştu bildiğin, 1.6 da adam oldu pro cs olayı 1.6ydı source'u da 1 ay oynadım sonra wow'a geçtiydim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar