InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Evet, acikmiyorum.Canim yemek yemek istemiyor cogu zaman ve psikolojik problemim de yok.Yani depresyondan, stresten falan filan diyorlar ama alakasi yok.Ben yillardir boyleyim.Bi ara vucut gelistirmeye baslamistim(5 sene once falan).Gercekten de enerji kaybettigim icin acikiyordum, guzeldi falan filan da yine kilo alamiyordum.Yani essek gibi yedigim halde yaptigim sey sadece kasti. Yani sorun su: 1-Aclik hissetmiyorum. 2-Ne kadar yemek yesem de kilo alamiyorum 3-Ailem, arkadaslarim, vs hep cok zayifsin, kadite benzemissin, yuzun kasiga dondu falan diyorlar ama ben bi problem goremiyorum acikcasi. Bir kac da resim koyucam, trollenmeye musait ama neyse lol. Flash http://i40.tinypic.com/xlz3v7.jpg Mirror http://i41.tinypic.com/von9d4.jpg Doktora verecek param olmadigi icin, konu hakkinda yardim ve gorusleri bekliyorum. ;o Bi de giyinik resim.(Normal zoom out'lu resmimi bulamadim, hep garip hareketler, garip suratlar ya da kalin giysiler giydiklerim var, lol) T-shirt http://i42.tinypic.com/rk0h1y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 daha zayıflarını gördük yahu bu birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 abi 10 ayrı dalga geçen mesaj yazdım ama bu topiğin epikliğine yakışmadığından sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben daha zayıfım. Çıplak resimlerim için tıklayın !!!!! http://www.otrcat.com/z/thinMan-nick-nora.jpg Şaka bir yana, alamazsın kilo falan eğer alamıyorsan. Ben 1.82 boy, 55 kilo geziyorum. bir 10 kilo alsan en azından insana benzeyeceğim (bakınız adam demiyorum, insan) ama alamıyorum. Doktora falan gittim, aldıramadılar, en sonunda genetik bölümüne yönlerdirdiler. Oraya gitmedim ama. Sonra giderim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sen ciddi misin? Ben 55-57 civarinda geziyorum ve boyum senden kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 e cok da kotu degilmis yahu, biraz ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Seksi bir vücudun var bence, kıymetini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 seksi demeyelim de, sekilli diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 of içimdeki trolle savaşarak bu mesajı yaziorum çok abartı bi zayıflık yok daha ne zayıfi nsanlar gördüm böle götü beli olmayan incecik, en azından vücudun şekilli. dert etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mortis said: of içimdeki trolle savaşarak bu mesajı yaziorum Embrace the Dark Side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya, bilmiyorum. Belki annem falan uzuldugunden oyle diyor ama bi anda her tanidigim cok zayiflamissin diyince uyuz oldum. Baska yere de koydum bunlari aldigim tepkiler "rofl, go eat a triple whopper, skinny white boi" tarzi falan oldu, gercekten cok samimi soruyorum yani. Bu yuzden fazla trollemeden, samimi soylerseniz sevinirim. Sadece fikir almak icin koydum resimleri, baska amacim yok. Belki ben cok alistigim icin bana zayif gorumuyo ama herkes de diyince icime kusku dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hafif kaslı olduğun için normalde 55 kilo olan birine göre daha zayıf gösteriyorsun bence, o değil de kilo alıp napıcaksınız ya boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Götündeki kotu sen aşağı çekmediysen (veya boxer'ı yukarı çekmediysen) ya hakikaten kilo alman lazım, ya da kıyafet seçerken daha uygun seçimler yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ciddiyim, zayıfımdır ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Joscelin said: Götündeki kotu sen aşağı çekmediysen (veya boxer'ı yukarı çekmediysen) ya hakikaten kilo alman lazım, ya da kıyafet seçerken daha uygun seçimler yapmalısın. Kemersiz olunca gotumdeki kot direk asagi dusuyor, ve aldigim kotlarin hicbiri belime gore degil, ayrica bol kot kesinlikle almiyorum, sevmem o tarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Beline göre kot al abi o zaman. Giydiğin kıyafet de önemli milletin "zayıf" demesinde. Boy/Kilo ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 pekaziz said: Seksi bir vücudun var bence, kıymetini bil. Bilmiyorum, bruce lee veya van damme gibi olsa ben de oyle dusunurdum ama daha cok kilo lazim. said: seksi demeyelim de, sekilli diyelim. evet daha dogru, sadece atletik falan olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Joscelin said: Beline göre kot al abi o zaman. Giydiğin kıyafet de önemli milletin "zayıf" demesinde. Boy/Kilo ne ki? Boy kisa zaten, 170 civari, olcmedim tam olarak bilmiyorum Kilo da 54-57 gidip geliyor 10 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dur ben bir konu açayim şimdi: http://forum.paticik.com/read.php?25,3807656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 170 adam icin 54 55 kilo azmis hakkaten, belli ki biraz almak lazim kilo, yemek yemeyi mi sevmiyosun? bu mumkun degil, yemek yemek dunyanin en eglenceli seyidir. misal, kendin pişirmeyi dene? kendi yaptigi yemekleri daha iştahli yer insan :D ya da annene boyle caninin cektirdigi seylerden pişirt bi de bi süre, doyduktan sonra yemeye devam et, miden biraz buyudugu zaman daha gec doymaya baslicaksin. ben ortaokulda kilo sorunu cekiyodum, asiri zayiftim ama cidden. sonra ergenlikte toparladim. ama sanırım senin yasin da ergenlik icin biraz gec kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Vucut kotu durumda degil, gayet fit hatta bence, boya gore. 1.86'ya 52 insan taniyoruz biz pati ahalisi olarak, bilen biliyor. Benim de 1.81'e 77 kilo mesela su anda, 75'e dusup ay sonunda gogo fitness center olacak kuvvetle muhtemel. Hatta yine bir boy olctureyim, belki bir umut uzamisimdir, genlerimin icine edeyim bizim nesilin yarisindan cogu 1.85+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 1.85 100 kilo acil spor yapmam lazım yine kilo almak istiyosan gece yatmadan önce ye bol bol ye sürekli ye bütün gün bişi yeme yatmadan 1 saat önce ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dory said: 170 adam icin 54 55 kilo azmis hakkaten, belli ki biraz almak lazim kilo, yemek yemeyi mi sevmiyosun? bu mumkun degil, yemek yemek dunyanin en eglenceli seyidir. misal, kendin pişirmeyi dene? kendi yaptigi yemekleri daha iştahli yer insan :D ya da annene boyle caninin cektirdigi seylerden pişirt bi de bi süre, doyduktan sonra yemeye devam et, miden biraz buyudugu zaman daha gec doymaya baslicaksin. ben ortaokulda kilo sorunu cekiyodum, asiri zayiftim ama cidden. sonra ergenlikte toparladim. ama sanırım senin yasin da ergenlik icin biraz gec kalmis Inanmayabilirsin ama yemek yemekten nefret ediyorum.(Cok ac olmadigim surece).Boyle zar zor cigniyorum falan, angarya gibi geliyor.Kucuklukten beri boyleydi.Kendim anca tost ve makarna yapabiliyorum, ailemle yasamadigimdan ev yemegi de yiyemiyorum anca tavuk sis, hamburger vs. Iskence gibi olur o dedigin, doyduktan sonra zorla yemeye devam etmek, cunku hem cok cabuk doyuyorum hem de hoslanmiyorum yemekten. Ya hap alicam ya da body'e tekrar yazilcam ya da doktora gitcem heralde ;s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamınbiri said: 1.85 100 kilo acil spor yapmam lazım yine kilo almak istiyosan gece yatmadan önce ye bol bol ye sürekli ye bütün gün bişi yeme yatmadan 1 saat önce ye Zaten dengesiz besleniyorum dedigin gibi. Gunde 1 ogun yiyorum onu da hayvan gibi acikinca falan yiyorum yani. Genelde abur cubur disinda yatmaya yakin saatlerde yiyorum. Hep yatmadan once yeme derler, zayiflamak isteyene, neden acaba? Tersini yapsam kilo alirim umarim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tanıdığım ilk anoreksik erkek olabilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar