Syn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 laptopta oynadığım için masanın üstünde oynayamıyorum, sadece wow değil herhangi bir oyun. [zaten wow ve w3 dışında oyun oynamıyorum lol] o yüzden böyle bir nasır yaratamadık ama onun yerine ilkokuldan kalma kalem nasırı verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 belki bulaşıcıdır.. hiç el çırptınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 valla bende tee basket oynadığım yıllardan smaç nasırları var .Onun dışında ellerim tertemizdır:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende bi 10 senedir var o geçmez ilerde çok acı çektiriyo beyler ameliyat gerekiyormuş. doktor söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 var bende de nasır. kemikleşti orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 şu yukardakine benzer bi mousepad'im var ama o yumuşak kısmı ezilip büzüldü nolifer kudretimle, seneler önce aldığım bi dirsekliği buldum onu takıyorum şimdi bi de bileğime mousepad ve o anca idare ediyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nasil kullaniyosunuz abi siz mouseu? ben yillardir bilgisayar kullaniyorum hicbirsey yok ellerimde masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 şekildeki gibi oluyor.Son 2.5 ayda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Öyle hafif kızarmış bileklerle gelmeyin, mor olacak o mor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Nasır mor olmaz yalnız, onun olup olmadığını, tırnaklarınızla çimdikleyince derinin böyle oyun hamuru gibi şekil alıp almamasıyla anlarsınız anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 O nasir olacak allahin emri, zaten olmasi da iyi hehe Ama agri olmasi (Benim bi ara aciyodu hatta) direk yanlis mouse kullaniyosun demek. Benim bi emektar Logitech MX518 var, tuvalete bile beraberimde gotururum mouse kullanmam gerekirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 benim kasıklarda var aşırı seks yapmaktan dolayı geçicek umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oha insan mısınız senelerdir hiç durmadan bilgisayar oynarım. lise 3 öss zamanı dışında ve tatiller vs dışında bilgisayarsız zamanım geçmedi. taş gibiyim valla kofti misiniz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 0ne said: şekildeki gibi oluyor.Son 2.5 ayda oldu. usta nasil kizardi ki ora, mouse kayanin ustunde falan mi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mouse/Klavye elinize bileğinize uymazsa özellikle belirli bi zamandan sonra bilekdeki median sinirin sıkışması sebebiyle ciddi bilek rahatsızlıklarına neden olabiliyormuş buda cerrahi operasyona kadar gidebilyor o yüzden uyuşma veya ağri yapıyorsa rahatsızlık veriyorsa mutlaka değiştirin elinize bileğinize uyan ürünleri seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 iyy geeklere bak ivrenc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Regalya said: Mouse/Klavye elinize bileğinize uymazsa özellikle belirli bi zamandan sonra bilekdeki median sinirin sıkışması sebebiyle ciddi bilek rahatsızlıklarına neden olabiliyormuş buda cerrahi operasyona kadar gidebilyor o yüzden uyuşma veya ağri yapıyorsa rahatsızlık veriyorsa mutlaka değiştirin elinize bileğinize uyan ürünleri seçin.en uygununu alinsa bile bence bunun onune gecilemez ben soyle yapiyorum aklima geldikce hemen iki bilegimide oynatiyorum gozlerim yaniyorsa hemen kapatip dinlendiriyorum cunku bunlar vucudun verdigi tepkiler canim yaniyor az ara ver hayvan diyor:) uymak lazm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yav muhakkat yanlıs bısıler yapıyorsunuzdur :D veya genetik bisi olabilir :D mesela ben ilk okul 3 den beri mouse kullanırım ve son 10 senede gunde ortalama 10 saati bulur mouse ile olan işim. ama bende boyle bısı olmadı. fakat bendeki sorunsa sol elimin sol tarafındakı kas grubunun zedelenmesıydı. 2 kere hareket ettırırken problem oldu ama su anda ıyı :D doktor bıleklık verdı. bu arada mouse ıcın ben pad kullanmam koyu damarlı meşe masa ftw :P efeee o mouse nerede satılıyor ??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jonywayt said: yav muhakkat yanlıs bısıler yapıyorsunuzdur :D veya genetik bisi olabilir :D mesela ben ilk okul 3 den beri mouse kullanırım ve son 10 senede gunde ortalama 10 saati bulur mouse ile olan işim. ama bende boyle bısı olmadı. fakat bendeki sorunsa sol elimin sol tarafındakı kas grubunun zedelenmesıydı. 2 kere hareket ettırırken problem oldu ama su anda ıyı :D doktor bıleklık verdı. bu arada mouse ıcın ben pad kullanmam koyu damarlı meşe masa ftw :P efeee o mouse nerede satılıyor ??? :D abi sordum bi dnr a getirtirlerse alcam ben 90 eur + kdv olur tabe bi de tükkan payı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jonywayt said: yav muhakkat yanlıs bısıler yapıyorsunuzdur :D veya genetik bisi olabilir :D mesela ben ilk okul 3 den beri mouse kullanırım ve son 10 senede gunde ortalama 10 saati bulur mouse ile olan işim. ama bende boyle bısı olmadı. fakat bendeki sorunsa sol elimin sol tarafındakı kas grubunun zedelenmesıydı. 2 kere hareket ettırırken problem oldu ama su anda ıyı :D doktor bıleklık verdı. bu arada mouse ıcın ben pad kullanmam koyu damarlı meşe masa ftw :P efeee o mouse nerede satılıyor ??? :D3 yasindan beridir kullandigin icin vucut buna alismistir, "agac yasken egilir" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 3 yas degıl bea :D ılkokul 3 :D 10 yas eder ^^ efe link virsene bakam azcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jonywayt said: 3 yas degıl bea :D ılkokul 3 :D 10 yas eder ^^ efe link virsene bakam azcık :D http://www.steelseries.com/_int/products/partners/?id=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jonywayt said: 3 yas degıl bea :D ılkokul 3 :D 10 yas eder ^^ efe link virsene bakam azcık :Ddaha kahvemi yeni iciyorum normaldir ama soylemek istedigim hala ayni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 benimki sol tarafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar