ssg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ginaly said: bi insan orospu çocuğu dedi diye banlanır mı arkadaş.dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sly-One said: evet. ben 2dk da editledim 4dk da ban yedim. ekmekin ise bundan haberi bile olmadı. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 http://www.bilimilac.com.tr/_i/urun_imaj/1210.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha onu koymak aklıma geldi sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kendini kandırma ilk ben koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sly-one, ginaly, elesso, ssq, ardeth devam ederseniz, kişiselden uzaklastirma geliyo, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Öyle film bile var yani. Banlamamak lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sly-One said: ginaly said: bi insan orospu çocuğu dedi diye banlanır mı arkadaş. ben ekmeğe dedim diye banlanmıştım 4 dk içinde rekor sürede nefr tarafından hehe. Gerizekalı mısın dedim diye kel beni 1 dakika içinde banlamıştı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Of ilaç resmini koymuşlar. Giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben sınıfda kalınca babam da aferim demişti akşamına yemeğe gittik hatta kutlamaya nasıl bir aileyiz biz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Pikachu* said: aferimin bi de şu versiyonu vardır aferim lan itoğlu seni seviyorum lan it vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar