kaborah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ya arkadaşlar burda bnim gibi zilyon tane insan olduğuna eminim ergenlik midir ne halttır yahu bir tür ders çalışamıyorum. Ikına sıkına biraz çalışıyorum ama o çalışma çalışmamayla aynı anasını satayım! Herkez bana ders çalışma programı falan yap diyor ve çalışma tarzını deiştir diyorlar. Ne yapmalıyım 2.sınıftayım(lise) notlar yerlerde bi gittim fen seçtim ki bizim okul fransızca ve dersler iki kat zor! Ne yapsam acep! Eyyy Paticik ahalisi yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 erkenlikten diil o ben kendimi bildim bileli oyleyim.yumurta kapıya dayanınca calışmaya başlarsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Evet yumurtanın kapıya dayanması veya dersler konusunda obsesif bir sevgili işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Kimse ders çalışmayı sevmez ki. Bu iş biraz sorumluluk duygusuyla alakalı. Lise döneminde normaldir diye düşünüyorum. Gelecekle ilgili pek bi şey belli diil çünkü, hedefler tam olarak belirlenmemiş. Ama kendine bi hedef seçtin mi, o hedefe ulaşma isteği seni ders çalışmaya motive ediyo. Şu anki eğitim sistemine bakılırsa, daha lise 2. sınıftan ileriyi planlamak gereksiz olur. O yüzden "ilerde ne olmak istiyosan onu bul ona göre çalış" demek yerine, "kendine ufak hedefler edin, onlara ulaşmaya çalış" diyeyim. Oyunlardaki achievement sistemleri gibi. Ha bi de, şu an önemli gelmiyo olabilir ama, ÖSS'de falan çok işine yarıyo AÖBP (bu muydu adı, unuttum sdf). Düşük AÖBP yüzünden benden yüksek ÖSS puanı olduğu halde farklı üniversiteye gitmek zorunda kalan arkadaşlarım var. Demem o ki, ortalamanı mutlaka yüksek tutmaya çalış. İlk hedefin bu olsun mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Abi lisede ne yap yap çalış, olmadı dur ulan iyi not alıp kıza hava atayım filan gibi saçma olduğunu bildiğin hedefler koy ama çalış. Üniversitede o baygınlığın ne boyutlara varacağını daha iyi göreceksin ama liseden görece daha rahat olduğu için yavaş yavaş bitirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çalışkan bi kız bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 düzenli çalışma alışkanlığın yoksa motivasyon olabilecek hedefler koy, başka şansın yok. başka şansım yok motivasyonu da iyidir ama züğürde yarar senin pek bi işin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben 12.sınıftayım öss geldi dayandı kapıya 9 dan beri dur çalışcam ha çalıştım ha çalışacam derken hiç çalışmadım ve şu son senede bir sürü konuyu halletmeye çalışıyorum. Sana çalış diyecem ama biliyorum çalışamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ergenliğe suç atmayın.kaç yaşına geldik hala ders calısamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi cocukluktan gelen bisi bu psikopat aile yapisiyla alakali mesela benim kiz arkadasimin psikopat babasi kiz okuldan eve geldiginde daha ilk okuldan zorla 3 saat falan tekrar yaptiriyomus yoksa disari cikmak falan hicbi aktiviteye izin yok oda ole ole alismis ben odamda 1 saat oturup gameboy oynayip calistim anneeaaa diye disari cikardim universiteye geldik kiz 8 saat falan ders calisabiliyor ben bi bok calisamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lan napiyorum ben editliceme alinti yapmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 jönösepadütu zorlaman lazım, zorlayınca iyi şeyler geldiğini görüp kendi kendini gazlaman adeta soğuk füzyon falan olman lazım ek olarak allah belasını versin fransızca biyoloji vsnin, bir de hocalar fransızsa acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aynen bi sıkışırsan 2. dönem başlarsın ders çalşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ne yaparsanız yapın, yaptığınız işten zevk almaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 en başta konuşan arkadaşlar haklı yumurta kapıya dayanınca birden kendiliğinden bi çalışma isteği geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 başlığa bakınca xaenin'in imzası geldi aklıma. neyse. Çalışmanın belli bir motivasyon yolu veya ne bileyim... kriteri yok bence. 2 kat zorsa 2 kat daha fazla çalışacaksın, motive olamıyorsan olacaksın, hani öyle bi "öss kazanayım" falan da değil. sadece ders çalışmaya motive olacaksın. çünkü öyle. olmazsa olmuyor. ama böyle çalışmak zorunda olduğun için çalışırsan, ama baştansavma falan değil, gerek "gösterildiği" gibi çalışırsan gayet de oluyor. ama bence "ne yapsam da çalışsam" şeklinde aranmak zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yumurta kapıya gelince yanlış bi yaklaşım. birazcık alıştırmaya çalış kendini. çünkü yumurta kapıya gelince yaklaşımı da çöküyor bazen. yumurta geliyor kapıya ama sen yemişim yumurtayı yaa diyip devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ardeth in dna dan lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yumurta kapıya dayanınca diyonuzda , adam ergenlik demiş. muhtemelen össye girecek, napcak öss akşamımı çalışmaya başlıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ardeth forum kasıyor resmen, ben işszi olduğum halde adam benden daha çok online, kandırıyor sizi bi günde 2 yazılı yoksa, derste anlatılanların yüzde ~70 ini anlıyorsan, ezber olayın çok kötü değilse sınavdan önceki gün çalışcaksın benim bildiğim olay bu, 4-5 saat kendini verceksin gerçi çok kasış oluyor hergün sınav varsa sınavdan baya önce genel olarak çalışmakta güzel bir olayda motivvasyonu düşürüryor, son güne bırakmak kadar iyi çalışamıyorsun, nasıl olsa ben bunu çalışmıştım biliyorum deyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ders calismak sart olan bisi deil ki ben hic bir zaman calismadim dersi derste ogren git dinle zaten site site kursa gitceksin mecburen ogrenceksin bide benden farli becerebilirsen test cozmeyi hayatin bi parcsi halne getir o ne demek dersen mesela her gun kendine bi limit koy ne bilem mesela 60 soru cozcem nerde cozersen coz tualette minubuste derste yatakta 60 saoru coz gerisinde naparan ya gibi dusun 2 senen war 40k soru eder 2 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ilk olarak dikkat dagıtıcak,moral bozucak şeylerden ve olaylardan uzak durmayı başarabilmek gerekiyor. hemen ardından,iki üç kere çatlasanda patlasanda bir şekilde ders çalışmaya devam etmek lazım.ki zaten bir süre sonra alışıyorsun çalışmaya. eskiden herhangi bir şeye sinirlendiğimde ya da kafamı meşgul etmek istediğimde ders çalışırdım.lise sona kadar mükkemmel geçmişti bu yüzden ders hayatım. şimdi ise saçma sapan bunalım depresyon yapıp oturup aglıyorum.bu sebepten üniversite hayatım mok gibi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar