DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Lexius said: 4 soru 4.5 saat mekanik sınavı.. evet ölüm bu bence cuma günü onun tek soru-6 saat olanına girecem. o da bana girecek. öyle girişecez. :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sora yiyonuz mu peki sınavı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 gastronomiye yatay geçiş için kaç ortalama lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yiyoruz :D herkesin bölümü kendine zor valla ama o black forest için 2 tane sponge cake yaptım ki 1 tanesi için bile yumurta ve şekeri 45 dk ben maride karıştırıyosun elle ölüm demek bu 45 dk dan 1 bucuk saat eder 1 bucuk saatlik çalışmamı çöpe attım(mecazi anlamda piştikden sonra yedim turta yaparken) yoruluyo insan haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 space cake var mı dersler arasında. illegal cakes 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çöpe atmak yerine yeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 adamınbiri said: yiyoruz :D herkesin bölümü kendine zor valla ama o black forest için 2 tane sponge cake yaptım ki 1 tanesi için bile yumurta ve şekeri 45 dk ben maride karıştırıyosun elle ölüm demek bu 45 dk dan 1 bucuk saat eder 1 bucuk saatlik çalışmamı çöpe attım(mecazi anlamda piştikden sonra yedim turta yaparken) yoruluyo insan haliyle space cake yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 oha görmemişim yatay geçiş konusunda vciddiyim kaç puan istiyor kontenjan falan (yeditepe ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 zaten olaydı o dersin 102 sini düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 evet yeditepe güzel sanatlar fakultesinde not ortalaman 2nin üstündeyse gelip konuşursan bi yol yordam gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 TAH 101 Buğday ve Öğütülmesi VEG 102 Patates Soyma, Haşlama ve Kızartma Teknikleri FRU 101 Turunçgil Tarihi FRU 102 Tropikal Meyveler ile Pasta Süsleme Sanatı CAK 101 Vanilyalı Tatlılar ... böyle mi programın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Laraken said: sora yiyonuz mu peki sınavı? :D sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hocalar yerine yemekteyiz tipsizleri gelsin hah o zaman ölmenin nası bişi olduğunu anlarsın demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hijyen'e kaç puan veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hijyen'e yiyosa önem gösterme:D yerleri bile sildiriyolar çıkmadan önce bulaşıkları zaten yıkıyoruz onu söylemiyorum bile çok sulu bi ders bitişi oluyo :D ayrıca hijyen dersimizde vardı haccp projesi yapmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 enee askere gitmiş lan bu haberi yok. askerlik orası pasta sandığın da patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 fsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ahaha askerlik gibi bişi üniformamızda var LAN!?! yoksa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bu ne be herkes şikayet etmiş. kimse mi sevmiyor bölümünü, zorla yazdırdılar sanki(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamınbiri said: ahaha askerlik gibi bişi üniformamızda var LAN!?! yoksa:( nyse la üzülme eskisi gibi 18 ay deyil 15 ay yapıp gelcen..zaten bi süredir orda patates soyuyon belliki yakında gelirsin edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Deacon said: bu ne be herkes şikayet etmiş. kimse mi sevmiyor bölümünü, zorla yazdırdılar sanki(:P) ben memnunum vala. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ben istemeye istemeye yazdım. çok sevdim. en ballı benim heralde bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar