roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=916659&Date=12.01.2009&CategoryID=117 Ekşisözlükte okudum, üstteki link de haberin linki. Öncelikle haber linkine tıklamanızı öneririm. said: telekomünikasyon iletişim başkanlığı binlerce kişinin kullandığı online oyunları vergilendirmek için maliye bakanlığı'na başvuruda bulundu. “internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun”a dayanarak daha önce "knight online"nın vergilendirme yapılmadığı için internet kafelerde oynanması telekomünikasyon ve içişleri tarafından yasaklanmıştı. eeee... oynadığımız oyuna bile göz diktiler yahu. eğer maliye bakanlığı bu başvuruyu kabul ederse -yamulmuyorsam- yaklaşık yüzde 10 vergi ödenecek... türk kullanıcıların ağırlıklı olarak tercih ettiği ücretsiz online oyunlar: - travian - knight online - ogame - gladiatus - battle knight - holy war - adventure quest - klan savaşları - word of the new world - war of conquest - dugout-online - dark orbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Oyunu oynadığım Pc'ye satın alırken vergimi veriyorum, kullandığım elektriğe ve adsl'e vergimi veriyorum. Aldığım oyuna vergimi veriyorum. Ne vergisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ya bunun ötesinde sunduğu bir hizmet falan mı da vergisini alabiliyor ? zaten internet hizmeti altında vergisi alınıyor teknik olarak, daha neyini alacaklar ? umarım asparagas falandır, ciddi olamayacak kadar laubali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ebesininki derler, aile üyelerini bile ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 mmo ile fazla işim olmadı ama O H A ! ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 AB de de uygulanan bi vergiymiş bu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Avrupa nın ahlaksızlığını örnek almayıp cici yanlarını örnek alıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ama adamlar hakli simdi wow oyniyanlardan 18% kdv ve o civari odv bide mmoxxi vergi daha ekleseler 24% olsun oda... 2 kat vergi alip boylecelikle kirizde kendi zirhli araclari icin yeterli yakit parasi cikmis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hee oldu alırlar o vergiyi ehueh. Hadi bir mucize olur da bir şekilde Blizzard'ı Mythic'i falan kafalarlarsa da bizden ekstra bir para istenirse ben o parayı vermem, oynamam ulan size inat. Gidin pırlantadan vergi alın namussuzlar. Şimdi bunlar vergiyi alamadık bloklayalım bari diye saçmalamasınlar da başımıza iş açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 alttaki başlıkla uygun olmuş.Oyuna gelmeyin şeytan icadı bunlar ama gene de vergisini verin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dalga geciyom yaw alamazlar haberde sacma sapan birsey hadi bi mucize oldu alsalar bile arcane gelir pc ihtilali yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 böyle bişey olursa çok feci bir free server akımı başlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Uoyu bırakırım =) Bahanem olur hırgür çıkarırım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Oyundan aldığımız zevke göremi hesaplanacak bu yüzde on yoksa karakterin epikliğine göre mi?15 dolarlık oyunu 100 liraya satıyolar yetmiyomu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Cok sorundu anki ebayden game time card aliriz bizde. Ayrica nasil alcaklar cok merak ediyorum vergiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bncede yapamazlar yani o kadar kolay degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yalnız benim de aklıma ilk olarak "vergi alamazlarsa engellemeye kasmasınlar bari" geldi. Eğer engellerlerse cidden çok felaket küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 burda bahsi gecen oyunalr hep icerik satan falan oyunlar senelerdir kac ulkede tartisildi bu ki eskiler hatirlar 10$ iken 12.99 olmustu ultima ki bu olusan fark KDV si ve firma hangi ulkede ise ona veriyorsun ki buna vergi koymak fransada izledigin filmden turk hukumetinin vergi talep etmesi gibi birsey amerika ise daha ileri gitti bir ara ve oyun icinde donen paralardan nasil vergi aliriz diye baya arastirma yaptilar, boss kesiyorsun gelen lootun degerinin %20 sini gercek para olarak devlete oduyorsun filan ole hastalikli bir zihniyet bu liberalci zihniyeti bizde ise buyuk ihtimal bu java oyunlarini filan gorduler veya KO filan gibi beles ama golt uyeliklerle kazanan oyunlari ve agizlari sulandi, olayi bilmeden zaten vergi odendigini veya toptan gectim bu oyunlarin uluslarasi oyun oldugunu ve lokal yasalarla oyle kolay kolay vergilendirelemiyicegini bilmeden atladilar ki sasirmadim cunki telekomunikasyon hedesi ve maliyedeki takunyalilarin internete bakis acisini hepimiz biliyoruz gene bir halt bilmeden arastirmadan etmeden dokmusler kendilerini piyasaya patlar buda demisti dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 şimdi nasıl alabilirler ki onu anlamadım ben. bu tiplerin derdi yurtdışına bilmem ne kadar para gidiyor. bizim ceplerimizde boş kalmasın derdi. saçma ve komik yani. iyice çığrından çıktı bu telekominikasyon. ayrıca listede conan yok. siz düşünün dsaşdlsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 listede aylık ücret gerektirmeyenler var.wow da yok eq da yok d&d de yok saymaya kalkarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 knight online la ilgili video yu izlemiş RTE. çıldırmış direk. Aklıma uykusuz'un kapağı geldi. http://www.uykusuzdergi.com/dosyalar/kapaklar/kapak-065.jpg Zaten bu telekominikasyon iletişim bakanlığı işin bokunu çıkardı. Teknik takibe yakalanma olayı bu bakanlığın bok yemesi direk. Başındada RTE var. Babamla konuşuyorduk akşam bu konu hakkında. RTE telefon sapığı olmuş dedi direk. tam uykusuz dergisi kapağı olur bundan. Ekonomik Kriz den kurtulma yolu olarak ota boka vergi kesmek akıllarına ilk gelen şey. birde yasaklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hamdolsun lvl80 warrior bizi teget gecti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cloak of skillzz acip dizmatnlezz atardik gelseydi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 arcane said: Hee oldu alırlar o vergiyi ehueh. Hadi bir mucize olur da bir şekilde Blizzard'ı Mythic'i falan kafalarlarsa da bizden ekstra bir para istenirse ben o parayı vermem, oynamam ulan size inat. Gidin pırlantadan vergi alın namussuzlar. Şimdi bunlar vergiyi alamadık bloklayalım bari diye saçmalamasınlar da başımıza iş açılmasın. Netekim öyle olcak. Kanun çıkacak, bizimkiler Blizzard a falan mail atacaklar [email protected] den "all your money are belong to us." tarzı. Blizzard da "hadi len ben vergimi zaten operate ettiğim ülkede veriyorum, çifte vergi mi olurmuş ülkesine göre?" dicek, bunlar da engelleyecek siteleri serverları falan başınıza iş açılcak oyuna girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar