b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 osi ve osi clone büyük serverlarda insanlar df,boss falan onların etrafında olur genelde..bana göre felucca nın tadı anca 500 kişide çıkar ama neyse :d bu arada hybrid le karıştı server hehe bi de craft kasarken güzel para kasılıo aslında başlangıçta bi 10k olsa götürürsün işi :) tailor san leather gorget yapacak hale gel bol deri stoğu yap bankana bidıla koyup bi vendorun yanına git aban euo ya da razorla macroya. euo ile ingot da kasabilirsin macroları var.sadece runebooka belli yerleri marklıosun euo kasıo 1-2 gecede bi kaç m toparlarsın
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yasak diil hybrid de sanırım ya zaten unattended yapmazsan annamazlar çok gelişmiş :) euo=easyuo, bir makro programı ama kendi script dili var güzel makrolar yazıosun gerçi ben çok karşıyım hadi makroda falan unattended olmazsan dert diilde pvp de kullanınca cıvıyo.. bandaj basmıosun,pot içmiosun e nie oynıycan o zmn gerçi mesela şey vardı benim bi arkadaşım bi serverda 10-15 client ile para kasıodu yere 1m lik çekler atmaya başlamıştı..ekonomi falan kalmıo
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yapıyo zaten. çok gördüm ben kafede 12 yaşındaki veletler nerden duymuşsa açmış euo'yu mage scriptini gitmiş brit mezarda tıkladı makroya oturdu izliyo kesti adamı lootladı gitti.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hybrid'in ip port nedir bi de acc kaydetmeye gerek var mı
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben www.uogamer.net'den bahsediodum ama:D
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 var hybrid uo diye arat, forumda yazıyo
necmi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 HAHA cortladı uogamer ne sitesi nede serveri acık lol
Excane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Siteye saldırı yapıldıgı icin, serverla sitenin bagını kopardılar. Razor'a ip adresini girerseniz servere baglanabilirsiniz.
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yarında oyuna saldırı yaparlarsa nolcak herhalde oyuncularla bağını koparırlar bu sefer
Öne çıkan mesajlar