Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo gamers

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bok atmak için sölemiorum da dikkatli olun.runuo da ml çok sıkıntılı..daha tam stabil değil.svn lerde bile bu free-serverların kullandığı "malganis' ml engine" desteklenmiyor ve kimse daha geliştirmiyor.
scripterına allahtan sabır diliyorum hakkatten ben uğraştım boşuna can sıkıo bekleyin ruo çıkarsın ml.

ayarımı yedirdim kendime : pardon sanırım orjinal uogamers:hybrid'den bahsedioruz :) onların kendi yazdıkları engine var vermiolar :(. poker oynayın hybrid de poker. sırf onun için yalvarabilirim adamlara.
Mesaj tarihi:
iyi de www.uogamers.com hybrid in sitesi değil mi?

bi arkadaş bağlantı adrsi olrak bunu vermiş

Host/IP: login.uogamers.com
Port: 2593
Encryption: Removes
Razor Yes

ayrıca adı kullanmak biraz yannış değil mi?
Mesaj tarihi:
b1vRiP said:
iyi de www.uogamers.com hybrid in sitesi değil mi?

bi arkadaş bağlantı adrsi olrak bunu vermiş

Host/IP: login.uogamers.com
Port: 2593
Encryption: Removes
Razor Yes

ayrıca adı kullanmak biraz yannış değil mi?

haberleri oldugunu sanmıyorum o serverdan ben. ayrıca süper düşünelemez bir isim degil o yüzden aynı ismi kullanmak gibi bişey söz konusu degil bence.
Mesaj tarihi:
yok bi kere uogamers : Turkey diye insanlar kandırılmıştı gamers ın orjinal serverı diye de o yüzden dedim. boşu boşuna okları çekmesin diye server burda bizbizeyiz nası olsa.
Mesaj tarihi:
Ben de hazırım tamamen ancak runuo ilk kez oynayacağım için nasıl bir char açsam kararsız kaldım. Crafter düşünüyorum başlangıç olarak. Lazım mı ki bizim takıma bi crafter?
  • Yeni Oluştur...