OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 arthas ulduar da mı olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hayır tabiki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Icecrown ile yazın gelir Arthas. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 acaba illidan da oldugu gibi her hafta herkes kesicekmi yoksa epic bişi mi yapıcaklar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Illidian gibi olur hatta daha kolay olur. TBCnin aynısı olacak işte, kolay, orta, zor, baya zor şeklinde. Sonra da nerfliycekler falan. Atom fiziği değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Event yapsınlar binlerce kişi gitsin her serverda , server makineleri patlasın fln sonra Game Over olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Wintersgrasp başarısızlığından sonra öyle bişey yapmazlar heralde. Wrathgate benzeri phased bişeyler bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Cidden Wintergrasp kendi başarılı olamadıgı gibi tüm realme de güzel spikelar yediriyor. Raid sırasında yakalandın mı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aldım titleı, grats diin ulan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 2 drake becerdik. 3 yemiyo daha, haftaya iner herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Aynen. Lootu kaçırmamak için 2 drake kestik bugün. Pazar inecek gibi ama, çok sorunsuz geçiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya wintergraps iyi hoş güzelde Vault of Archavon dışında pek bir olayı yok yani , bg den farkı yok ki bence bg den farklı olmalıydı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bu konusmalar 10 man mi 25 man mi uzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 25 için. ha bi de 10 man 3 drake 25 man den daha zor diolar dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kesinlikle daha zor, herşeyden önce 2 healer ile olmak zorunda bunun içinde healerların gerçekten aşmış olması gerekiyor, 2 tankla olmak zorunda bu sebeple offtankında çok ciddi itemli olması gerekiyor. Her iki tankta addlar çıkınca onları paylaşması gerekiyor. Çünkü hem mini boss hem tüm addler tek tankta toplanınca o tank tutulamıyor. Kalan 6 dps'in ölümüne nüküp her zaman tek drake bırakması lazım yerde. Dps genelde yetiyor ama addler sorun oluyor, 2 healer yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Oyundaki en zor 3 şeyden biri şu anda (Immortal ve Malygos 5dk Ach) Bu arada Ulduar'ın, Sartharion + 3 drake ile benzerlik taşıyacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 geçen wiki de okudum sanırım ulduarda bazı boss fightlar böyle seçenekli olacakmış, yoksa genel olarak çok çok aşmış bi yer olacagını sanmıyorum. zor yer isteyenlere zor fight hazırlıyor artık blizzard. bi de gangren immortal çok zor değil gibi artık. 25 tane aklı başında adamla yapılır. heigan'ın achive i yaptık mesela geçen :) ama türkiyede o iş zor biraz dakka başı birileri laga girerken dc olurken zor bu achiveler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Buyse said: immortal çok zor değil gibi artık. Olmasın bi zahmet, herkes T7 içerisindeyken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 abi şimdi aklıma geldi geçen bizimkiler nax 10 da heiganda 3 kişi kalmışlar yaklaşık 40 dk sürdü fight. %1 de wipe yediler bi de yarım saat güldüydüm hallerine. çok güzel boss heigan seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Buyse said: abi şimdi aklıma geldi geçen bizimkiler nax 10 da heiganda 3 kişi kalmışlar yaklaşık 40 dk sürdü fight. %1 de wipe yediler bi de yarım saat güldüydüm hallerine. çok güzel boss heigan seviyorum ben. alla alla çook kolay bosslarndan biri heigan aslnda naxx ın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kolay abi zaten 2 kişiyle de kesilir enrage yok falan ama millet senkronu bi kere kaçırdı mı tutturamıyor ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kolay normalde ama raidin yapısına bakıyo biraz da. bizde ranged class az mesela melee cok fazla.birisi lagde kaldımı ya da fps düşüp takıldımı kesin yatıyo adamlar.o zman zorluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 En sevdiğim boss belki de Heigan. Heigan dancein hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 birkaç tane tac var tbi her bossta,herkes farklı yapabiliyor kolay derken onları da göz önüne almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İyide bu Heiganda herkesle birlikte lavlardan kaçıyoken, herkesin tam anlamıyla içinden gidiyoken, kimsenin dmg almayıp sadece benim almam kadar saçma bi olay yok. Yani ekranda gördüğün ile gerçekte olanlar uyuşmuyor. E madem priestim aç shieldı ver renewe spamla cohu, dansa devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar