Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicky Cristina Barcelona

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba

topici açılmamış çok şaşırdım(çok gıcık ama gerekli ve klasik ayrıca ritüel)

saygılar

before sunrise/sunset in 3 ay süren 3some versiyonu gibi bişey

penelope cruzdan soğuttu, scarlett büyüsünü bozdu, o da insanmış.

ıssız adamdan daha doğal
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
woody allen ilk defa paraya kıymış, düzgün aktörler tutmuş, izlememek olmaz :)

şu olmamış işte. Woody Allen filminde oynamak için sidik yarıştırıyodur millet. Cast'leri genelde sağlamdır, özellikler son 4-5 filmi.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
scarlett in büyüsü zaten doğal olması

büyüsü zaten çirkin olması

edit:
film bu arada gerçekten çok hoş,çocukluğumdan beri içimde büyüyen ispanya sevgime de bayağı büyük katkısı oldu :) izlenmeli,izlettirilmeli
Mesaj tarihi:
irenç ötesi bir filmdi. güldürdü ama baya : )

artist(a): bebekler, gelin sizi köşküme götüreyim düdükleşelim ne dersiniz?

scarlet(s): olur, götür beni uçur beni aslanım.

scarlettenDahaGüzelOlanı(sdgo): ayol ne diyo bu, olmaz öle şey ben evlenicem 2 gün sonra. teerbiyesiz!

1 hafta sora:
sdgo: ee bi kere verdik sora aramadın? şerefsiz herif bi kereyle olur mu hiç. koca moca yalan, kıllı göğsünü yerim senin.
a: ama sen evlencen olur mu hiç :(

bu sırada:

s: ama eski karın geldi ispanyolum benim :(
a: ossun. ikinize de yeterim ben. hem biz birbirimizi seviyoruz ama ilişkimizin tuzu az. sen olunca süper olcak bak.
penelope(p): gel buraya yavrum balım benim tadına bakıım senin.

daa sora:
s: bu grup işi iyi de baydı beni. amerikaya gidip kılsızlarla sevişçem.
p: laa bizi bırakıp gitmek var mı laa ahlaksız orospuuu

diye özetleyebiliriz filmi.
Mesaj tarihi:
demin izledim.ilk uçakla barselonadayım :)

yukarda bi arkadaş yazmıs film aynı o şekil.o ona veriyo bu buna veriyo falan.ama güzeldi.
scarleti beğenenleri anlamıyorum.one night standlik kadın.ertesi gün aramazsın bile.aşırı güzel bi kadın değil.

ressam abimiz filmi yönetmiş.güzel bir yaşam tarzı.insan özeniyo.vicky ye gelince,christinadan önce vericeği o kadar beliiydiki anlatamam.öyle ben vermiyorum işim olmaz diyenden korkucaksın

threesome fazla uzun sürmedi tabi kim olsa sıkılırdı.filmi özetlemek gerekirse.kim kime vericek filmini barselonada çekmişler degişilik olsun diye :)/spoiler]

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
barcelonaya gerçekten gidersek bence bir kez gidersen bence dönmek istemezsin benim gibi :D

belkide gittin bilemicem o kısmını

Abi sen baya kalmışsın sanırım. Başım döndü yazdığını okumaya çalışırken yemin ederim.
Mesaj tarihi:
nedir bu barcelona sevdası anlamadım. gittim gördüm istanbulun 20de 1i güzellikte değil (evet konuyla çok alakalı bir mesaj attım tebrikler bana)
  • Yeni Oluştur...