forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 merhaba topici açılmamış çok şaşırdım(çok gıcık ama gerekli ve klasik ayrıca ritüel) saygılar before sunrise/sunset in 3 ay süren 3some versiyonu gibi bişey penelope cruzdan soğuttu, scarlett büyüsünü bozdu, o da insanmış. ıssız adamdan daha doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0497465/ http://trailertracker.files.wordpress.com/2008/07/vicky-cristina-barcelona-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 scarlett in büyüsü zaten doğal olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 the prestige The Other Boleyn Girl the island bi de lunaparklı, üstü açık arabalı filmi vardı aynısı deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 scarlet'i geçtim ispanya'ya aşık oluyosun bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: scarlet'i geçtim ispanya'ya aşık oluyosun bu filmde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 indirmiştim izlicem 1-2 güne yorum yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 penelope cruz oyunculuk konusunda son noktayı koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çok dandik bence film izledim bayıldım sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 woody allen ilk defa paraya kıymış, düzgün aktörler tutmuş, izlememek olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Woody Allen'ı sevemedim bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende sevmezdim her filminde kendi oynuyodu cimri herif, bu filmiyle o kalıbı kırmış, güzel de film, bi şans verin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Quel-Thul said: woody allen ilk defa paraya kıymış, düzgün aktörler tutmuş, izlememek olmaz :) şu olmamış işte. Woody Allen filminde oynamak için sidik yarıştırıyodur millet. Cast'leri genelde sağlamdır, özellikler son 4-5 filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben beğenemedim. bu tip romantik filmleri sevmediğimden olabilir. golden globe aldı birde. kınıyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 penelopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (:D fragmanından eğlenceli filme benziyordu. bu hata gidebilrim işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sly-One said: scarlett in büyüsü zaten doğal olması büyüsü zaten çirkin olması edit: film bu arada gerçekten çok hoş,çocukluğumdan beri içimde büyüyen ispanya sevgime de bayağı büyük katkısı oldu :) izlenmeli,izlettirilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 barcelonaya gerçekten gidersek bence bir kez gidersen bence dönmek istemezsin benim gibi :D belkide gittin bilemicem o kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 irenç ötesi bir filmdi. güldürdü ama baya : ) artist(a): bebekler, gelin sizi köşküme götüreyim düdükleşelim ne dersiniz? scarlet(s): olur, götür beni uçur beni aslanım. scarlettenDahaGüzelOlanı(sdgo): ayol ne diyo bu, olmaz öle şey ben evlenicem 2 gün sonra. teerbiyesiz! 1 hafta sora: sdgo: ee bi kere verdik sora aramadın? şerefsiz herif bi kereyle olur mu hiç. koca moca yalan, kıllı göğsünü yerim senin. a: ama sen evlencen olur mu hiç :( bu sırada: s: ama eski karın geldi ispanyolum benim :( a: ossun. ikinize de yeterim ben. hem biz birbirimizi seviyoruz ama ilişkimizin tuzu az. sen olunca süper olcak bak. penelope(p): gel buraya yavrum balım benim tadına bakıım senin. daa sora: s: bu grup işi iyi de baydı beni. amerikaya gidip kılsızlarla sevişçem. p: laa bizi bırakıp gitmek var mı laa ahlaksız orospuuu diye özetleyebiliriz filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Abi bu bizim ufacik sehrimizdeki sinemada 4 ay once vizyona girmisti, neden bazi filmler bu kadar gec geliyor Turkiye'ye bilgisi falan olan var mi bu konularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hakkaten yazın çıkmadı mı bu film temmuz yada ağustosta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dvdripini yeni gördüm walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 demin izledim.ilk uçakla barselonadayım :) yukarda bi arkadaş yazmıs film aynı o şekil.o ona veriyo bu buna veriyo falan.ama güzeldi. scarleti beğenenleri anlamıyorum.one night standlik kadın.ertesi gün aramazsın bile.aşırı güzel bi kadın değil. ressam abimiz filmi yönetmiş.güzel bir yaşam tarzı.insan özeniyo.vicky ye gelince,christinadan önce vericeği o kadar beliiydiki anlatamam.öyle ben vermiyorum işim olmaz diyenden korkucaksın threesome fazla uzun sürmedi tabi kim olsa sıkılırdı.filmi özetlemek gerekirse.kim kime vericek filmini barselonada çekmişler degişilik olsun diye :)/spoiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok güzel bir filmdi. filmin heryerinden woody allen akıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: barcelonaya gerçekten gidersek bence bir kez gidersen bence dönmek istemezsin benim gibi :D belkide gittin bilemicem o kısmını Abi sen baya kalmışsın sanırım. Başım döndü yazdığını okumaya çalışırken yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nedir bu barcelona sevdası anlamadım. gittim gördüm istanbulun 20de 1i güzellikte değil (evet konuyla çok alakalı bir mesaj attım tebrikler bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok güzel bir filmdi. filmin heryerinden woody allen akıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: barcelonaya gerçekten gidersek bence bir kez gidersen bence dönmek istemezsin benim gibi :D belkide gittin bilemicem o kısmını Abi sen baya kalmışsın sanırım. Başım döndü yazdığını okumaya çalışırken yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nedir bu barcelona sevdası anlamadım. gittim gördüm istanbulun 20de 1i güzellikte değil (evet konuyla çok alakalı bir mesaj attım tebrikler bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar