Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mikrodalga ve donmuş sebze paranoyası

Fly

Öne çıkan mesajlar

superfresh'in ayıklanmış sebzelerinden almıştım geçen pişiririm diye, sonra dedim mikrodalgada pişireyim denemiş olurum diye, otomatik pişirme nanesini ayarladım pişti falan

yemekler sıcak gayet, gel gör ki ne lastik gibi katur kutur ne de geleneksel kararında haşlanmış/pişmiş sebze seviyesinde, böyle sıcak ama daha kıtır olmuş (yanık falan değil yok)

yenemeyecek gibi değildi, biraz katur kuturdu ben de yedim aman neyse diye de sonradan aklıma kurt düştü,
teknik olarak çiğ sebze mi yemiş oldum ben ?
e öyleyse hoşgeldin bağırsak kurdu ve türevleri :

sebzeler dondurmadan önce yıkanıp ayıklanmış dediğine göre, endişelerim yersiz mi yoksa başıma bela mı aldım ?
Sosyal ağlarda paylaş

çiğ sebzeden herhalt olur olmasına da acaba parazitler mikrodalga ışınlkara dayanıklı mı ?

o değilde ben koca yemek pişirdim mikrodalga fırında, kapağını açtım alayım diye yemeği ve fırından dışarı bir hamamböceği çıktı ? yuh pişmemiş hayvan dedim yane bu nası bişi ? ciddiyim
Sosyal ağlarda paylaş

burda dediği mantıklı, normal bir fırın ya da pişirme yöntemine göre çok hızlı ısındığı için sıcaklık dağılımı homejenleşemiyor, dışarılar daha çok ısınıp içerile soğuk kalıyor. içeriler ısınsın diye beklersen dışarılar çok ısınıyor falan filan. ama alternatif yöntemler varmış sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...