Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 superfresh'in ayıklanmış sebzelerinden almıştım geçen pişiririm diye, sonra dedim mikrodalgada pişireyim denemiş olurum diye, otomatik pişirme nanesini ayarladım pişti falan yemekler sıcak gayet, gel gör ki ne lastik gibi katur kutur ne de geleneksel kararında haşlanmış/pişmiş sebze seviyesinde, böyle sıcak ama daha kıtır olmuş (yanık falan değil yok) yenemeyecek gibi değildi, biraz katur kuturdu ben de yedim aman neyse diye de sonradan aklıma kurt düştü, teknik olarak çiğ sebze mi yemiş oldum ben ? e öyleyse hoşgeldin bağırsak kurdu ve türevleri : sebzeler dondurmadan önce yıkanıp ayıklanmış dediğine göre, endişelerim yersiz mi yoksa başıma bela mı aldım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 cig etten olur bagirsak kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bişey oluyordu da ne oluyordu onu unuttum işte, ondan varsayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bişey olucağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 lan nası ondan varsayın anasını satim? sebzeler zaten normalde de çiğ yenmiyo mu hacı? çaktırmadan fısıltılı dipnot: kafan fln mı güzel olm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bisey olmaz ya nolacak salatayi pisirip mi yiyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çiğ sebzeden bişicikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kendin yapıyorsan sebzeyi yıkman önemli, yoksa temiz sebzenin çiğinden bişey olmaz. hatta çiğ ye yiyebiliyorsan daha iyi (ben bazen brokoliyi çiğ yiyorum ağaç dalı yer gibi sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 salata yaparken yıkıyorum ama özene bezene bunun ne olduğu belirsiz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 rule #1 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çiğ sebzeden herhalt olur olmasına da acaba parazitler mikrodalga ışınlkara dayanıklı mı ? o değilde ben koca yemek pişirdim mikrodalga fırında, kapağını açtım alayım diye yemeği ve fırından dışarı bir hamamböceği çıktı ? yuh pişmemiş hayvan dedim yane bu nası bişi ? ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hamamböceğidir ne yapsa yeridir evet pişirmeme olayı yüzünden kıllandım, tencerede kaynatıp katur kutur gelse aklıma takılmazdı bile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 radyasyondan etkilenmiyolarsa evet, mikrodalgadan da etkilenmemeleri mümkün olabilir. benzer şeyler ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece rule# yemekler isinarak piser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hamamboceği senden benden dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece mikrodalga gayet pisiriyor. 5 dk da haslanmıs patates ayarında patates yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece çok güzel pilav yapılıyor mikrodalgada. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece ısıtabilir de pişirebilir de ama pişirmekte çok başarılı değil http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_oven#Heating_characteristics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 pişirmek icin pek kullanılmıyor cunku herseyi lastik gibi yapıyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 burda dediği mantıklı, normal bir fırın ya da pişirme yöntemine göre çok hızlı ısındığı için sıcaklık dağılımı homejenleşemiyor, dışarılar daha çok ısınıp içerile soğuk kalıyor. içeriler ısınsın diye beklersen dışarılar çok ısınıyor falan filan. ama alternatif yöntemler varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 microdalgada yemek pişiren insan doğuştandan faildır bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bunu bir gastrolog olarak mı söylüyorsun=? :P:P Not: Gastrolog: Uzayda bile yemek pişirebilen insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 adamınbiri dedi bundan sonra mikrodalgada yemek pişireni banlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Laorx said: rule #2 mikrodalga pişirmez, ısıtır sadece pişirir, kızartmaz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar