Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık IMBA BE Paladin

Astral

Öne çıkan mesajlar

Ağzını toplamayı öğreneceksin veled.

Ben boş beleş konuşmadım bu forumlarda bugüne kadar, konuşmamda.

Bu karakterin reputationu berbat, O kadar! Daha dün naxx10 pug toplayıp sırf healing mace için respec edip gelmişsin. Herkez konuşuyor.
24 kişilik VoA kadrosunda tek paladin sen vardın diye başka paladin almadın guildden, düşen 2 tane valoruda ninjaladın üstünde geziyosun. Guildden çıktın gittin sonra köpek gibi geri geldin. Sonra gene gittin...

Burdaki her forumdada senin ukalâlığınla ilgili yazılar dönüyor. Neredeyse açtığın her topicde bunun göstergesi var...

Daha nice yazılar yazarımda buraya halen bana hakaret etmekle ısrar ettiğin için tekrar cevap verdim. Ya satışını adam gibi yap, yada ağzını sıkı tut biraz.
Ben insanlar alınca ne aldığını bilsin diye, yıllardır buranın üyesiyim, paticikten kimsenin canı yanmasın diye bunları yazdım, senin salak karakterine balta olsun diye değil. Aklına soksan iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eheauehahu :)

birilerini almam adımı dağlara yazarlar. voa bir guild aktivitesi değildir. ben de kimseye çocuk bakıcılığı yapmakla mükellef değilim. 25 man voa kurarım tek paladin kendim girerim, istediğimi alırım, istediğimi almam. raide alınmayıp paladin itemı düşünce ve ben alınca bana raidde dahi olamyan birinin "ninjaladın" diyebilen zihniyetine ne diyeyim. (master looter ben bile değildim bu bıdıbıdı eden şahsın oyundaki en iyi arkadaşı idi lool)

gülünç işte. aynı zihniyetle şu an ptrde ulduar temizliyorlar senin gelecekte düşecek potansiyel itemlarını ninjalıyorlar koş saydır terbiyesizlere. kimseyi zorla almıyoruz ya raide?

naxx raid kurarım bütün raid tek loot almam sağını solunu bilmeyen adamlara laf anlatmaya çalışırım. healing gearıma diye hit ratingli itema need atarlar alın hayrını görün derim. daha bossa girişmeden itemın kavgasını yaparlar akabinde kesince de düşmez ve benim adımın namı lekelenir? :)) ehaha çok umrumda ya. kıçı kırık oyun.

bir yandan haala satılık account. rica ediyorum alakasız postlarla doldurmayın satış topicimi. öbtüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...