Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tek karakteri 300 üstü satman çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne ismi, ne değişikliği..arkadaşım benim karakterimin bir şeyi yok.. boş beleş bir tipin laf salatası o mevzu. traveller mamutlu, deli gibi gearlı karakteri 300 liraya satmam.. eh kalsın varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 naxx gear karakterler para etmiyor ya; bende bir bakındım fiyatlara bir ara; gear kasma çok kolay olduğu için millet hemen burun kıvırıyor. Bakalım Ulduar daha zor olursa daha az kişi ulduar 25 geari alir o zaman fiyatlar yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ağzını toplamayı öğreneceksin veled. Ben boş beleş konuşmadım bu forumlarda bugüne kadar, konuşmamda. Bu karakterin reputationu berbat, O kadar! Daha dün naxx10 pug toplayıp sırf healing mace için respec edip gelmişsin. Herkez konuşuyor. 24 kişilik VoA kadrosunda tek paladin sen vardın diye başka paladin almadın guildden, düşen 2 tane valoruda ninjaladın üstünde geziyosun. Guildden çıktın gittin sonra köpek gibi geri geldin. Sonra gene gittin... Burdaki her forumdada senin ukalâlığınla ilgili yazılar dönüyor. Neredeyse açtığın her topicde bunun göstergesi var... Daha nice yazılar yazarımda buraya halen bana hakaret etmekle ısrar ettiğin için tekrar cevap verdim. Ya satışını adam gibi yap, yada ağzını sıkı tut biraz. Ben insanlar alınca ne aldığını bilsin diye, yıllardır buranın üyesiyim, paticikten kimsenin canı yanmasın diye bunları yazdım, senin salak karakterine balta olsun diye değil. Aklına soksan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hadi bir daha "gık" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gık... Online delikanlısın. Bak Ekremde öyle diyo lol. Neyse ya, yazıktır şu forumun mesajlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ekremde değil. Ekrem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bence astral haklı rot burda biraz saçmalamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ayrıca rot sanane ya neden baltalıyosun ki insanların satışarını !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arkadaşım burası pabliç bi forum, insanların atacakları kurallar dahilindeki mesajlara karışamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sae: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 axedice said: Ekremde değil. Ekrem de. Bence haklı olan kişi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Rotweiler said: Neyse ya, yazıktır şu forumun mesajlarına... ne demek abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu forum su mu yakıyor demek istemiş, biz burda kıçın çıksın soyun sopun ölsün diye mesaj atarken dünyada her saniyede beş kişi ölüyor demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha lan 5 çok değil mi : /? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 soru işareti de smile a dahil. sağa çekmiş sakal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi daha bile fazladır, iyimser olalım, postif bakalım filan diye öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ohoo baya ölüyorlar mı şimdi? : ( yazık lan. garbıçta durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 burası garbage. god is now here muhabbeti gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dur abi çocuklar ölüyor. aha ben de sebebi oldum. aboov tamam yeter bu kadar : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 arkadaşım rot yazmış işte akrakterin repi kötü diye.. hem adını değiştirsen bile görülüyorsun friend listlerde fln migrate en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Astral said: evladım azcık kitap oku. kelime "darcığını" geliştir. dağarcık olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eheauehahu :) birilerini almam adımı dağlara yazarlar. voa bir guild aktivitesi değildir. ben de kimseye çocuk bakıcılığı yapmakla mükellef değilim. 25 man voa kurarım tek paladin kendim girerim, istediğimi alırım, istediğimi almam. raide alınmayıp paladin itemı düşünce ve ben alınca bana raidde dahi olamyan birinin "ninjaladın" diyebilen zihniyetine ne diyeyim. (master looter ben bile değildim bu bıdıbıdı eden şahsın oyundaki en iyi arkadaşı idi lool) gülünç işte. aynı zihniyetle şu an ptrde ulduar temizliyorlar senin gelecekte düşecek potansiyel itemlarını ninjalıyorlar koş saydır terbiyesizlere. kimseyi zorla almıyoruz ya raide? naxx raid kurarım bütün raid tek loot almam sağını solunu bilmeyen adamlara laf anlatmaya çalışırım. healing gearıma diye hit ratingli itema need atarlar alın hayrını görün derim. daha bossa girişmeden itemın kavgasını yaparlar akabinde kesince de düşmez ve benim adımın namı lekelenir? :)) ehaha çok umrumda ya. kıçı kırık oyun. bir yandan haala satılık account. rica ediyorum alakasız postlarla doldurmayın satış topicimi. öbtüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Adam haklı, pug bu, istediğini alır istediğini almaz kime ne? Satış topicini özel kavga yerinize çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar