Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 arcane +1 Cidden süper film. Mutlaka izleyin. Bunu izledikten sonra City of God izledim ama Slumdog Millionaire daha çok hoşuma gitti nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben de Slumdog'u daha çok beğendim ama o kadar benzer havaya sahipler ki birini çok sevmiş biri mutlaka öbürünü de izlemeli ve sonra bana teşekkür etmeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 güzel film bende dün izledim, izlenmesi lazım mutlaka.. film bitti tam diyodum o güzel abuk subuk hint dansları yok.. şaaaakk filmin sonuna müzik ve dans koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bence gomorra ile city of god daha cok benzerlik gösteriyor.Bakalım kac oscar alıcak Slumdog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çok güzeldi ya film. tatlıydı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 13 şubat emek'te ifistanbul altında izlicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Çok güzel bi filmdi gerçekten de. Oscar'ı Benjamin Button'a falan vermeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kim 500 milyar ister programı canlı yayınlandığı halde telefon hakkı kullanılıyor hemde son soruda. bu biraz zorlama olmuş sanırım o telefon sahnesini etkileyici yapmak için.. ama senaryo kurgu ve atmosfer müthiş müziklerde. cidade de deus un hindistan versiyonu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Canlı yayınlandığı halde telefon hakkı kullanılmasını zorlama bulma nedenini anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Güzel filmdi gerçekten. sondaki dans sahnesi de olmasa hint filmi izlediğimi anlamayacaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi sorun şu ki film hint filmi değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Müthişti.Oscar için birşey diyemeyeceğim çokta güçlü bulamadım diğer filmlere bakmak lazım. Dans çok tatlıydı =) Ayrıca film bence çok ipucu verdi.Ben filmin sonundaki sorunun ne hakkında olacağını bile tahmin ettim.Sizde de oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arcane said: Yalnız sondaki 3 silahşörler sorusu son soru olmaktan uzak. Filmin tek kötü yanı buydu. Bu kadar güzel bir senaryoya öyle umursamaz bir gaf yakışmadı. Tamam ben bile umursamadan geçtim ama gel gör ki içim rahat etmemiş bu satırları yazmak için geri döndüm :P +1 olmakla birlikte kim 500milyar ister canlı olup da telefon bağlantısı hakikaten saçma olmuş, öyle bi durumda izleyen kişi hemen sorunun cevabına bakıverir telefonu açar açmaz söyler. bu iki gaf yakışmamış filme, ama iyi duygu katmış mı katmış yani, ama yine de filmi izlerken saçma buldum. ama film çok güzeldi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daywollker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 filmm çok güzelll.bence mutlaka izlenmelii.abi kardeş olyı süper derecede ele alınmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Çok güzelmiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 BAFTA'dan da 7 ödül almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu cuma mı girio vizyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 vizyona girmiyor. bu cuma ifistanbulda var. ben ona gidicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 anladım entel dantel ortamlarda ynai film sadece iyi bakalım öle gideriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 entel dantel? aahaha iyiydi bu :D ama dediğini şöyle bi kere yaşadım. iff de bir filma gittim tipler efsane idi yani. neyse üstüme alınmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Film kazandi, hindistan kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Çok cazip bir filmdi. Bu kısa özet olayına HASTAYIM ben zaten. Issız adamın bi özetini görmüştüm YUH demiştim. 2 cümle. Bir benzer durum yüzüklerin efendisinde vardı, gerçi o bir paragraftı ama bu kadar basite alınabilir o koca öykü. Bu filmde de 2 cümlelik konu anlatımı elbette uzaktan bile anlatamaz filmin büyüsünü, ortamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 aday olduğu tek dalda bile kaybederse yaşama küserim gerçekten tek tek inceledim rakiplerini, bu film hepsinden daha çok hakediyor. ne bileyim, ayrı bir samimi sanki. (yeni izledim, akşama daha geniş yazana kadar birşeyler söylemeden duramadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kinkaudonau said: aday olduğu tek dalda bile kaybederse yaşama küserim gerçekten tek tek inceledim rakiplerini, bu film hepsinden daha çok hakediyor. ne bileyim, ayrı bir samimi sanki. +65657584743554545544545455445544 şimdi geldim sinemadan. tek kelime ile mükemmel bir film. kaderci danny boyle'dan kendine has bir film. millions'ın hakedileni gibi ucundan. müzikleri çok güzeldi. kovalama sahnelerindeki açılar filan. çok güzeldi. çok güzel bir konu seçmiş. kitabın yazarınında elleri öpülmesi gerekiyor. çok güzeldi yani edit: ayrıca nasıl bir yerde izlediysem son sorunun daha başında salon koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar