khala Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.mtv.com/movies/photos/c/cannes_posters_051908/slumdog_millionaire.jpg Sinemanın anlam kazandığı bir film.Bana mesafe olarak uzak olan bir yerin hayatını gözler önüne serdi hem de çok güzel bir kurgu ile ve bu kurgu içinde göstermesi gerekenleri gösterdi. 9/10 veriyorum. http://www.imdb.com/title/tt1010048/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Merak ediyorum filmi ama Bollywood havasi verdiginden izleyesim gelmiyor. Izleyecegim elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hayatımda izlediğim ilk hint filmiydi hakkını vermek lazım cok iyiydi.Yer yer gülüyorsunuz yer yer susturuyoruz cok karmasık bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bollywood damı çekilmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bugün golden globe alırsa hiç şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Best Motion Picture - Drama Winner: Slumdog Millionaire (2008) Best Director - Motion Picture Winner: Danny Boyle for Slumdog Millionaire (2008) Best Original Score - Motion Picture Winner: Slumdog Millionaire (2008) - A.R. Rahman Best Screenplay - Motion Picture Winner: Slumdog Millionaire (2008) - Simon Beaufoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sömürdü altın küreyi. bende izleyeyim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Nasıl birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Dün izledim bende. İzlenilesi bir film. Boşa vakit kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "The story of the life of an impoverished Indian teen Jamal Malik, who becomes a contestant on the Hindi version of "Who Wants to be A Millionaire?", wins, and is then suspected of cheating." şunu okudum geçtim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sen geçtinde film best screenplay aldı altın kürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 işte sırf meraktan geri döncem, nasıl bir olayı varmış diye bu senaryonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 fılm gercekten guzel izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 danny boyle çeker ben izlemez miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi. 10/10 hak etmiş bence ödülü. edit: bence yazdıklarım yetmedi,gerçekten daha fazlasını yazma gereğini duydum,MÜ-KEM-MEL bir film.herkez izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yeni izledim filmi çok güzel olmuş. Altın küreleri boşuna almamış . Türkiye de vizyona girmemiş ve girmeyecekmiş diye bir şey duydum ne kadar doğru? (hiç takip etmiyorum vizyondaki filmleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 İnanılmaz bir film. Son zamanlarda bu kadar iyi bir film izlememiştim. Sonuna kadar haketmiş kürelerini. forgiver said: "The story of the life of an impoverished Indian teen Jamal Malik, who becomes a contestant on the Hindi version of "Who Wants to be A Millionaire?", wins, and is then suspected of cheating." şunu okudum geçtim filmi Konu da bu değil ayrıca kim neresinden sallamışsa filmi ilk 20 dakikasında kapamış olması lazım. Yani öyle bi yazmış ki sanki adam "abi valla yapmadım" diyo bütün film. Ne hanzo adamlar yazıyo şunları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Danny Boyle'yi seviyorum ya, adamın her filmi müthiş ve sürekli başka tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 200 sf final çalışcağıma izledim filmi bırakamadım bi türlü. Güzeldi çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 imdb'ye gore 27 subatta turkiye'de vizyona giriyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Muhteşem bir film. Hayran kaldım. Aldığı ödülleri sonuna kadar haketmiş. Sevenlere Cidade de Deus (City of God) tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 10 numara. bu kadar duygusal, her duyguyu bu kadar net aktarabilen bir film daha izlemedim ben uzun süredir. (city of god'dan beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Çok çok güzel oscarı hak ediyor fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hasta film ya,o geçiş dönemi insanı sıkmadan bu kadar güzel verilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yalnız sondaki 3 silahşörler sorusu son soru olmaktan uzak. Filmin tek kötü yanı buydu. Bu kadar güzel bir senaryoya öyle umursamaz bir gaf yakışmadı. Tamam ben bile umursamadan geçtim ama gel gör ki içim rahat etmemiş bu satırları yazmak için geri döndüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar