dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 scanlemek gibi bi şansimiz olmadigi icin webcamden fotografini cekebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 anatomiyi çok önemsemediğini var sayıyorum yine de göze hoş gelecek derecede bir estetiği olması lazım anatomisi doğru olmasa bile fakat bence vücudun dış hatları rahatsız edici geldi bana. öte yandan renklendirme oldukça güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sina diyor ki memeler olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 göğüs büyük olmuş gene. bi takıntı mı var bölgeye bi de o el senin mi. bugün parça parça dory geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ben beğendim hissederek yapmış dori asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 onlar gogus degil, cizidigim modelin gogusleri gozukmuyordu, kaburgalari o ve durusundan dolayı beli baya ince duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 onları meme sandıysanız insaf hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ha buarada hazırda var olan resimleri, karikatürleri alıp onların aynısını çizmektense kendi gördüğün gerçek cisimleri (ve daha sonra hayal ettiğin) çizmeye geçmen bence çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 meme demedim ben zaten, göğüs dedim. vicudun üst bölümü yani. bele göre büyük gözüküyo. gerçekte de öyleyse model hasta heralde, yazııık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 fatihcim, modelde bi sakatlik yok, durusu oyle, ince duruyo beli. tey allaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 modellerin çizimlerine göre çok zayıf kalıyo bence. bi gün ben geleyim boylu poslu beni çiz. şaheser olur bende valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Diyo ki, ben yamuk çizmem,model yamuktur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 karnını içine çekmiş göbeği belli olmasn diye rteeismdeki arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Omuz ile karın bölgesinin bitişi için konuşuyorum, hamile bir bayanın o bölgesinin fotoşopta flip vertical yapılmış hali sanırım. meme değilse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gördüğüm oransızlıklardan en bariz olanları: bacaklar kısa kalmış, bide kadının diğer yarısı yok gibi .. sol kolun ve bacağın bütünüyle değil ama gözükmesi gerekirdi her ne kadar karnını içine çeksede kaburga kemiklerin kapladığı alan göze batan bi abartılıkta duruyo renklerdirmeye diyecek lafım yok renklendirme gayet güzel gözüküyo eline sağlık öneri: iskeleti iyi inceleyerek eklem yerlerinin birbiriyle açısını oranını iyi belli ederek eti giydirirsen hata yapma şansın çok daha az olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 herseyden once fotoğraf makinasıyla cekiyosan calısmayı kameraya paralel tut ki rakursi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Renkler güzel, kompozisyon meh, klasik eleştiri olarak da anatomi lazım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Munch lezzeti yakalanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar