huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Soprano: " There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth." Montana: " I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with the best! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 montana tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Anket işi cıvıdı bence (td) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yeni olduğu için öye :P 1-2 haftaya geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 montana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bariz montana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Soprano ezer Montana dinlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 montana yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 soprano yanından geçemez montana'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu noktada, bir yorum yapma ihtiyacı hissettim. Soprano hem geldiği suç hem de kendi kurduğu ailenin dengelerini gözetmek zorunda olan birisi. Montana ise; param var, dünyaya ben hükmederim diyen birisi. soprano daha gerçek bir sahış ulan. ha brave heart'tan bildiğimiz üzere; taviz vermeyenlere insanlar daha çok meyleder. kanmayın onlara olm, wallace'ı da kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Soprano sistemin çarklarından birisi, Montana ise sistemin kurbanlarından birisi. Al Pacino, rolünü oynamamış adeta yaşamıştır. Filmde zaten kaybedenlere adanmış bir destan. Bana göre Godfather'lerden çok daha ötesi olan ve Once Upon Time In America ile yanyana duran bir film. Sonucu belli bir anket dürüstlük... öyleki yalan söylerken bile aslında doğruyu da söyleyen bir adamın filmi! sadakat... en yakın dostu canice öldürülürken bile işi için sesini çıkarmayan bir adamın filmi! aşk... aşkı için bir çok şeyi göze alabilen bir adamın filmi! para... para yüzünden paranoyalaşmış bir adamın filmi! http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=scarface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 anketin bokunu çıkarma da güzel bir atılım,yapılmasın diye uyarmıştı penth garbage'e taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yu fak vit mi, yu fak vit dı best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 LUCA TONİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.starstore.com/acatalog/scarface-world-is-yours-statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.tradebit.com/usr/djmixtapez/pub/9002/S.Carter-The-World-Is-Mine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Tony Soprano'nun bir bölümde bütün Mafya babalarına gider koyması ve ''hepinizin canına okuyacağım'' demesi beni benden almıştır.Montana çok abartılı Soprano ise daha gerçek ve güzel bence... Konu açılmışken.Sopranos'un final bölümünden hiçbir şey anlamadım ben en son lokantada toplandılar kızı giriyordu kapıdan orda bitti.Böyle büyük bir dizinin finaline yakışmadı bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 spiritbreaker a katılıyorum soprano daha gerçekçi ve ezici! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 soprano rpg montana powerplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 OogahBoogah said: spiritbreaker a katılıyorum soprano daha gerçekçi ve ezici! yaptınmı gondara dediğimi safdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar