Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 *!kitabeyi yazmaya başlar* @6 ay ve üzeri süredir görünmeyen efsaneler.. Herşey tarihe gömülür... @Umarım yanlış anlaşılmaz..Topiğin amacı,sadece Eski nostaljik üyelere hitabedir.. @3 günlük üye olupta,"2 gündür şu yok" demeyelim lütfen.. @Giden kişilerin,sebeblerini bilenler tartışma çıkartmayacak,prosedüre uyacak bir şekilde yazmak isterlerse yazsınlar lütfen... Vasmussen Fallen Caine Suican Lars Zeth-Norr UrZa Luniz ... GeminiHacked---O artık bir melek... Zaman geçecek ama kalacak izleri, Geminin deniz üzerinde bıraktığı dalga dizileri, Unutulanlar,unutanları asla unutmazlar... *!kitabeyi dikip,rüzgarda dalgalanırken saçları,bakar şöyle bir dakika kadar...Bir Damla yaş süzülür gözlerinden..Toprağa karışır...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hey gidi gidi, nostalji ordinarius'u gene başlamış çalışmaya.. vasmussen: üstad sanırım iş-güç nedeniyle ve esas oyunda beraber olduğu kişilerinoranının azalması nedeniyle zaman içinde koptu. en son geçen ya da önceki yıl bir mesaj atmıştı sanırım.. fallen: valla bilemiyorum ne oldu pek, askerdi bir ara sanırım.. caine: bilen biliyor neden ayrıldı şimdi deşmeyelim.. suican: hiç bilemiyorum ama zaten ilk aylarda buradaydı galiba sadece.. lars: özledim desem yalan olur, nerelerde bilemiyorum. galiba önüne gelene yalancı demeye başlayınca durmasının bir anlamı kalmadı.. zeth-norr: amerika'ya gittiğini yazmıştı ki o veda başlığını bile çoğu kişi görmemiştir, caine ile olan ilişkisinin tribute'ü olarak alıyorum arcane ile benimkini ama ucuz bir taklit sayılırız.. :) urza: eh bunu pek anlamadım ama deşilme tabiri kullanılabilir irdelenmesine yönelik.. luniz: askerden yeni dönmüş galiba, snn shard'ı açılmadan biz ut'de kapışırdık onunla, bizim üstümüze kurdular hatta orayı.. :-p gemini: uo cd'sini veren blackrose birinci kişi ise bu maceramda destek olan, ikincisi kemalo karakteriyle usanmadan benim sorularımı cevaplayıp yardım eden kemal abimizdir. ne var ki sonradan fazla görüşememiştik, çok pişmanım şimdi bunun için..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hmm.. bir ara drake stonekeep diye bir ankaralı vardı di mi? ;-) en son 02/11/03'de mesaj atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Suicanı arada bir icqda goruyorum. Askere gitmişti veya gidecekti bir aralar ama emin değilim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Listeye baktımda tanımadığım adam yok listede ve birşey daha fark ettim hiçbirinin naptığı konusundada fikrim yok. Demekki telefon denen aleti kullanmak lazım arada[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 drake öss ye çalışıyor bildiğim kadarı ile[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 valla szass ben ilk üye oldugumda efsnae gözüle baktıklarımdan bi sen kaldın zaten llar öabuk geçio tabi bunların çogu oly 2. kez açıldıgında dahi wardı[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 herhalde o kadar hızlı unutulup,tarihin silik sayfalarına gitmiş ki,daha listenin yarısını bile bulamadık :( Herneyse... Görmek isteyen olursa diye son bir kere yukarıya çıkarıtıyorum..Sonra tarihin karanlık derinliklerine inmeye başlıyacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 arlooax deviL 2'side ortalarda yok.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Devil -En son ziyareti: 08 Mayıs 2004 20:14 Caine -En son ziyareti: 27 Nisan 2004 14:22 Vasmussen -En son ziyareti: 30 Nisan 2004 14:18 Urza- En son ziyareti: 07 Mayıs 2004 10:59 fallenda nickini degiştirmişti sanırım ama neydi unuttum caine hatta mesaj atmıştı yakın bi zaman içinde (son ziyaret tarihinde falan) azıcık araştırıp öyle yazsaydın keşke mumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 en son ziyaretini göremiyoruz ki biz :) yoksa görebiliyoruz da ben mi bilmiyorum.. sanırım sadece son mesajları gözüküyor...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tarıhım karanlık derınlıklerı falan cok agır kacmıs bab...bı an sole bı ırkıldım kendıme geldım :)Bızde bolemı olcaz bakalım D.topia efsanesı ne kadar surecek....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Bonecrusher, 11 Mayıs 2004 02:33 tarihinde demiş ki: en son ziyaretini göremiyoruz ki biz :) yoksa görebiliyoruz da ben mi bilmiyorum.. sanırım sadece son mesajları gözüküyor... bi admine sorun o zaman en son ziyaret tarihini son mesajlar kısmında da caine için bakınca 25 martta attıgı mesaj gözüküyor [Bu mesaj Popeye tarafından 11 Mayıs 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Popeye, 11 Mayıs 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Devil -En son ziyareti: 08 Mayıs 2004 20:14 Caine -En son ziyareti: 27 Nisan 2004 14:22 Vasmussen -En son ziyareti: 30 Nisan 2004 14:18 Urza- En son ziyareti: 07 Mayıs 2004 10:59 fallenda nickini degiştirmişti sanırım ama neydi unuttum caine hatta mesaj atmıştı yakın bi zaman içinde (son ziyaret tarihinde falan) azıcık araştırıp öyle yazsaydın keşke mumi walla abi ben direk isimlere bakarak söyledim :) yani son atılan mesajlara... http://www.paticik.com/forum/userposts.php?citizen=Vasmussen ben buradan bakabiliyorum sadece :P son attığı mesajda 2 yıl öncesine ait... [administorluk yeteneğimiz yok,döktüür pop ;) ] Denth vardı birde : Madem burada herkez,neden suskunlar? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 mumi bab bi araştır pls :) http://www.paticik.com/forum/userposts.php?citizen=Denth citizen kısmını görebiliyorsun işte bak abi denth için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tamam tamam sustum ;) [ehe Nostalji gitti] Dark Age of Camelot 05/09/04 Denth buralarda hiç görünmeyince yani :P aynı forumdayız,herhalde hiç bakılmıyor konu dışına felan :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 erling, cressida, evil, hush, s3ns3i. acaba içinizden birisi bu arkadaşlara nolduğunu biliormu?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX [Bu mesaj Faust tarafından 11 Mayıs 2004 07:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 oha kayıp aranıyor topici gibi oldu. bu arada mumi rezil oldun yine. u suck![signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Disappear ı ICQ da gorsemde oda yokoldu yanı bıraktı işin garıbı yazınca topıclerde eskı yazıalrı gozukmuyor silinmiş gibi çıkıyor[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Dis hayatta :P [en azından 1,5 hafta içinde hayattaydı..] Okuyor yani forumu... Cold esasen,thou art sux!heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 erling'i en son toontown beta ilk başladığı zamanlar filan hatırlıyorum ama benim bir tanıdık değildi bir yerden.. evil acaba aynı evil'dan mı bahsediyoruz.. :) snn'de gm olan evil'ı biliyorum ben eğer aynı kişiyse.. hush geçen gün donanım bölümüne 1-2 mesaj attı, yılda 1-2 kere uğruyor böyle ama zaten buraya devamlı mesaj attğı bir dönemi hatırlamıyorum ben ilk açıldığı zamanlar değilse.. s3ns3i geçenlerde bir ara yine geldi, kalacak gibi bayağı mesaj attı ama aynı hızla kayboldu, snn'deki tanıdıklardan.. cressida kimdi hatırlayamadım valla..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Cressida ilk editör olarak geçiyordu :) 1 ay içinde bir mesajını gördüm yanılmıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 erling=chrysaor :) AO bölümüne bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 e ne yapalım bazıları da böyle bukalemun gibi değişmişler, haberimiz olmuyor ki. belki lasa da aslında arcane, gerçek arcane sattı belki de hesabını iki yıl önce..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Beni bu forumlara getiren adam yok.. Prawler .... Uzun zamandır girmiyo..Gerçi ben realda görüşüyorum ama netten uzaklaştı artık o..Praw tek kelimeyle bir Klasikti ne diyim =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar