Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 JACKSON, Ohio - Police say a 4-year-old boy in southern Ohio shot his babysitter because the sitter accidentally stepped on his foot. Police said 18-year-old Nathan Beavers and several other teenagers were babysitting several young children in a mobile home in Jackson on Sunday when the shooting occurred. Witnesses told police the 4-year-old retrieved the shotgun from a bedroom closet and shot Beavers. Police said the child was angry because Beavers accidentally stepped on his foot. Beavers was hospitalized with minor pellet wounds to his arm and side. Police say another teen was also injured with shotgun pellets. Jackson County Sheriff John Shashteen said authorities are investigating the shooting. The child has not been charged. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bence tükefkle oynaşıp suçu çocuğa atmışlar direk 4 yaşında çocuk nereye kaldırıyor koskoca tüfeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 4 yaşındaki çocuk tüfeği nasıl kaldırsın dayı yalan suç atıyolar çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ben 12 13 yaşında kaldıramamıştım pompalı tüfeği sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çocugun ayagına bastıgına da hesaba katıyosunuz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 of abi nedense aklıma direk elinde pompalıyla "step on this muthafucka!" diyen 4 yaşında bi zenci velet geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çaki mi lan bu sallasınlar kale boş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 AYAĞIMA BASMA DEMİŞTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://mos.techradar.com/images/stewie-218-85.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hadi tüfeği kaldırdı o tetiği çekecekte geri tepmeden kafası kaburgası kırılmayacak falan. çocuk 2 metre uçup bi yerlerini yaraladıysa inanırım anca msnbc dediği için açıkçası haber olmuş, habertürk dese hade len der geçerdim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 harbi nasıl kaldırıyo, ayrıca o silahın geri tepmesi falan var 4 yaşında çocuk duvara yapışmaz mı. ama diğer çocuk haketmiş orası ayrı, ayağına basmış çüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar