Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 -İyi Geceler Sayın Seyirciler, Ben Spıkeriniz HalfMumi,Şok haberimizle sizlerleyiz, ŞOK ŞOK ŞOK BonePartın olay yaratan görüntüleri http://www.tfturk.net/mumi/bonepartnapti.wmv -Korkusu olan 18 Yaşından Küçüklerin izlememesini tavsiye ediyoruz (:]) -Şimdi Söz Sende Mumi;[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 -Teşekkürler Half..Topikkirliliğinin engellenmesi için yapılan çalışmalardan bir örnek teşkil ediyoruz.Görüntüler aşağıda :p ADAM , SEKRETER VE BATTANIYE Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar. Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir. Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir, "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar, adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben cok usuyorum." Adam fermuari acar,uyku tulumundan cikar, bir battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak uzereyken yine sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben hala cok usuyorum." Adam yine fermuari indirir, tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna girerek fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; "Ben yine coooook usuyorum". Adam yattigi yerden; "Bir fikrim var." der, "Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez , istersen evliymisiz gibi davranabiliriz." Genc kadin kikirdar; "Tamam, bana gore hava hos."Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir; "OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!" ala zonkluyor bIr cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis.. Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis.. Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben fizyoterapistim Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis.. Biraz sonra sormus.. "Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.." "Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.." Cindy Crawford ve Asim, bir vapur kazasi neticesinde issiz adaya duserler. Ne yapsinlar, can sikintisindan sabah aksam seks yaparlar. Ancak, bir sure sonra, Asim, durumdan zevk almamaya baslar. Cindy, cildirir. Asim'a, ne oldugunu sorar, ne isterse yapabilecegini soyler. Her turlu fantaziyle ve herseyiyle emrine amade oldugunu, nerede hata yaptiysa duzeltmeye calisacagini anlatir. Asim inatla Cindy'ye "Istedigim seyi yapabilmen mumkun degil" der. Cindy caresizlik icinde israr eder ve herseyi goze aldigini soyler. Asim, en sonunda "Bir denemeye" karar verir. once Cindy'nin saclarini kisacik keser. Sonra memelerini filan ortecek bicimdeceketini giydirir. Kestigi saclardan biyik yapar. Cindy, ne oldugunu anlamaya calisirken, Asim onu, mumkun oldugu kadar erkege benzettikten sonra aksam olunca sahile gelmesini soyler. Aksam olur ve Cindy erkek kiliginda sahile gelir bakar ki Asim mukellef bir raki sofrasi hazirlamis ve masayi mezelerle doldurmustur. Asim ve Cindy masaya otururlar ve Asim elini kanka modunda Cindy'nin omzuna koyar ve soyle der: "Ulan Kazim, bir aydir kiminle sevisiyorum, soylesem inanmazsin!" İKİ UZAYLI iki uzayli arizona colune inerler. Bunlar dogru terkedilmis benzin istasyonuna yaklasir ve benzin pompasina dogru gelerek. Hey dunyali, biz dostuz, bizi liderinize gotur. Derler. Tabi pompadan cevap gelmeyince biraz durur. Hey dunyali, biz dostuz, sana bizi liderinize gotur dedik. Derler, pompadan hicbir tepki yok. Sadece colde esen ruzgarin sesi. Derken uzaylilardan birisi sinirlenir, ceker silahini Hey dunyali, demek bizi duymazdan gelirsin ha, seni buyarlastiriyim da gor galaksinin kac bucak oldugunu diye tam ates edecekken obur uzayli atilir “Dur , sakin yapma, coook tehlikeli” demeye kalmadan uzayli ates eder ve benzin pompasi tum benzin istasyonunu patlatarak havaya ucar. Iki uzayli yaklasik 200 metre havada ucarak indikleri yere yakin bir yerde duserler, saatlerce baygin kaldiktan sonra ayilir gibi olurlar. Ates eden digerine “Woaw.. nasil bir yaratikdi bu. Neredeyse bizi olduruyordu, hey, sen nerden bildin bunun bu kadar tehlikeli olabilecegini?” Oburu cool bir sekilde cevap verir.“Sen daha toysun, benim tum galaksi seyahatlerinden cikardigim sonuc, eger bir yaratik penisini iki defa govdesinin etrafina doladiktan sonra kulagina sokabiliyorsa, o yaratiktan uzak durmak gerektigidir.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Lol +1 :D[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 abi tıpkısının aynısı bonepart oha..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 adam monk'muş meğer, daha dikkatli konuşalım bundan sonra, mazallah hiten mitsurugi'ci felan çıkar bi de.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Adam o kadar şok olmuş ki, topic'i bile heyecandan yanlış yazmış.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Başlığı SOK! diye yazmasaymışınız keşke. :D[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 olum bunları nasıl buluyorsun anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Watch!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 O watçh neydi öle bee Yavrum benim.... :D[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 zauzhuzhauh super bisi yaw[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 VAy be Korktum ben bu adamdan uzak durmak lazım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 WATCH heheheh süper[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tel var... dikkat ederseniz hareketten sonra çtink sesi gelioyor ve adam elini kemerinde bi yere götürüyor teli çözdüğü çok belli[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Helal olsun adama :P[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 haha çok güzel bir göz aldatmacası :) bir zamanlar biz de yapardık bunu :P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi [Bu mesaj ReaperXS tarafından 16 October 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hehe iniyo bakalım ne çıkıcak[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bone,söyle nasıl yapıyorsun bunu? Şeytanlamı annaştın? eheu[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 mmm bone 3. bacak nerde peki? Bizede öğretsene?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Bonecrusher, 16 October 2003 13:18 tarihinde demiş ki: olum bunları nasıl buluyorsun anlamıyorum... sınırsız geyiq yanında bedava ;) dur bak bende kablo internet yada başka hızlı bir balantı olsa neler neler yapıcamda .. :P yok işte..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ee download edilmiyor bu başka yerde varmı ? 1 sene geçmiş ama download edilmiyor =][signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evt bende edemedım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 +1 indirilmiyor. kızlara nazik davranalım lütfen!daha videoyu izlemedim ama topic kötü niyetli :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 +1 indirilmio bide bonepart kız deelki[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! [Bu mesaj SwZ tarafından 12 Mayıs 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar