Nomak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Selamlar beyler googleda 1 saatir arkadaş ile arıyoruz ama bir türlü Muhammed Ali'nin solak mı sağlak mı olduğunu belgeleyemedik, bilgisi olan yada yön gösterebilicek biri var ise çok memnun oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Solak değildi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bencede sol vuracak gibi yapıp sağ vurup rakiplerini yere seriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Maçlarına bakınca sağlak olduğu belli. Yani belge istiyorsan maçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Nessarien said: Solak değildi diye hatırlıyorum. sağlaktı diye hatırlıyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 youtubedan maçlarını izleyin eğer varsa bir de onun zaten "sağım öldürür solum süründürür" lafı yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 "şeklim için yaşar tarzım için ölürüm, adamına göre adamım, beni bilen bilir." -muhammed ali clay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 oldu olacak bir de "rampaların ustası gözlerinin hastasıyım" deseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://tinyurl.com/72oxql Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 boksorler kariyer taktikleri acisindan saglakmi solak mi olduklarini gizli tutarlar, icabinda yazi bile yazmazlar. cok mu iskembe oldu beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bakındım biraz sağlak yazmışlar.. google books'tan bakarsanız onunla ilgili bi kaç kitap da çıkıyor. bayağı bi kısmını okuyabiliyorsunuz.. negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Aket-Atum said: youtubedan maçlarını izleyin eğer varsa bir de onun zaten "sağım öldürür solum süründürür" lafı yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dasaaa said: http://tinyurl.com/72oxql bu ne güzel bişiymiş ya ben hiç görmemiştim daha önce eneeee diye diye izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar