adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Batman'da belediyenin açtığı çukur'a düşen çocuğun yüzü feci şekilde dağıldı http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10751290.asp?gid=229 ahahahah delinin zoruna bak estetik yaptırcam diyo bide başlığa bak hürriyette başlık aynen öyle ana sayfada ahaha:D edit/dasaaa:yer batmanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 DTP'ye hesap sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben de seni bu hale getirenler bedelini odesin istiyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nasıl 12 yaş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 batmanın belediye başkanı dtp li mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Fly said: nasıl 12 yaş o hakkaten ha direk 17-18 var o herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 5 yıl sonra nüfus kaydı yaptırmışlar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 biri scarface izletsin susacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 biraz empati yapmaniz iyi olur bu thread'e post atmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 empati yaptım "bu threade post atmadan önce", resime bakınca suratında öyle çokta acaip bir iz olmayan bir çocuk gördüm. insanlar neler yaşıyor, neler geçiriyor, hiçbiride gündüz vakti çukura düştüğü için olan şeyler değil hatta. tamam belki aynaya her baktığında içi yanıyor ama durumunu biraz abartıyor. öyle pekte aman aman bir iz değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nasıl aman aman değil yahu. su çiçeği olsanız en basitinden yüzünüzde bi yerde ufak bi iz kalsa o bile insanı ne kadar huzursuz eder. bi de çocukla alay etmişiniz ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bişi sorucam.. -yaşlı olduğuklarını düşünüyorum bunların- Bazıları neden yorum yazarkene hep CAPS AÇIK YAZIYORLAR? Linkte yorumlara bakın bi, çoğu caps açık.. Niye lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 karizma olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Scarface olmuş işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dasaaa said: Bişi sorucam.. -yaşlı olduğuklarını düşünüyorum bunların- Bazıları neden yorum yazarkene hep CAPS AÇIK YAZIYORLAR? Linkte yorumlara bakın bi, çoğu caps açık.. Niye lan? oğlu yada torunu açmıştır caps lock'u bir ara kalmıştır öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dasaaa said: Bişi sorucam.. -yaşlı olduğuklarını düşünüyorum bunların- Bazıları neden yorum yazarkene hep CAPS AÇIK YAZIYORLAR? Linkte yorumlara bakın bi, çoğu caps açık.. Niye lan? BAAARIYORUM E DEMEK Kİ HAKLIYIM!!!1!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 e bi sivilce için bunalım giren kızlar var, bu gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 o kız bu erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 o para ailesine gider. çocuğun surat öyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hiçte farklı adam çıkmıyor abi hep aynı birimden asker çıkarır gibi 12 yaşındaki çocuğa bak.Bunu anası babası kullanıyo anasını babasınıda abd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 niye tepki gösterdiniz ki çocuğa -çocuk diyorum da evet biraz büyük sanki- gayet haklı küçük de olsa iz var sonuçta. hadi türkiye şartları, olur mu lan türkiyede öyle şey diyorsanız tamam da onun dışında mantıklı bir istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şaka mısınız ya? Çocuk veya büyük. İzler küçük abartılmış demiş birisi. Lafa bak hele. O izleri kimse taşımayı kabullenmez ve çocuk en doğru lafı ederek o para ile estetik yaptıracağım demiş. Tamamen hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 aslında ben de haberi açarken çok feci bir yüz yarası bekliyordum ki yüz protezi ile ilgilenen bir tanıdığımız vardı tıp alanında çalışan onun gösterdiği bazı fotoğraflara bayılmadan bakmak sağlam bünye ister. o yüzden çok garip gelmedi bu bana. ama şu var ki bu belediye çukurlarından gına geldi gerçekten de, helm bin bir türlü belalarını versin o çukuları adam gibi kazmayanların polisten daha beterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar