Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıkanana kadar KFC'den kanat yemenin dayanılmaz kolestro ... yok hafifliği üzerine

GERGE

Öne çıkan mesajlar

öğrenci hayatı n'aparsınız ya =), sabah erkenden derse yetişmeye kastır aralıksız derslere gir, en erken 2'de falan boş oluyordum, onda da sigarayla falan geçiştiriyordum. akşam 6-7 gibi yemeğimi yiyordum, iyi değil tabi, toparlancaz ama artık, reflü oluştu gibi zaten, hatta kusmaktan anoreksiyaya gidecem bu gidişle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Keten tohumu kolesterole iyi geliyor. Toz olarak satiliyor genelde. Gunde sadece bir defa, bir kase yogurdun icine bir tatli kasigi kadar koyup karistir. Cok fazla tat katan bir sey degil. Eger hosuna giderse bal falan koy. Ben cereal yerken genelde icine katiyordum, iyi oluyordu. Sut ve sut urunlerinin kolesterolu artirdigini dusunursek, baya bir ironik durum. Bunun disinda baharat olarak envai cesit yemegin icine koyabilirsin.

Eger rejim yapamiyorsan cok da kasma bence. Cunku bu is daha cok yusuf yusuf olmaya bakiyor.213 cok yuksek degil. 240'tan sonra duzgun rejime girmen gerekiyor, 280'den sonra kalp krizi riskin cok artiyor. Ben 282'deyim mesela, yeterince motivasyonu oluyo insanin..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ardeth said:

şöyle yapabilirsin,

bir tencereye azcık su koyuyorsun, tencerenin üstüne süzgeç koyuyorsun, brokoli ve karnıbaharları süzgeçe koyup suyu kaynatıyorsun. en bilindik ve basit alet. yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. öte yandan internetten bir de ekşi tatlı sos tarifi bulup onu üstüne yaparsan gayet güzel oluyor.

bir de o suda et de haşlayabilirsin aynı zamanda ben öyle yapıyorum.

katılıyorum

ve brokoli

pastates

enginer felan gibi şeyler soğuk yenebilior yani evden getirip sonrada yiyebilirsin (yediğin ortamda pişirmeye müsait biryer yoksa)

ıyy ben haşlama yiyemem diyenler için

bu gibi şeylere limon, zeytingyağı yada kekik ve pul biber öneririm ( haşlama k.et ve tavuk için kekik ve pul biber kullanıodum yoksa çekilmiodu)
Sosyal ağlarda paylaş

Brokoli ve brüksel lahanasi dietini kesinlikle tavsiye ederim. Sebzeleri buharda haslayip üstüne yogurtla birlikte afiyetle yiyin. Cataclysm de geliyo yakinda. Eger nolifer mmo oynamayi planliyorsaniz ögünlerinizi sirf haslanmis sebzeden olusturun. Zaten yemek yemege bile zaman bulamayacaginizdan cok güzel kilo verirsiniz. TBC zamaninda denendi ve basarili olundu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
nasıl becerdin abi 66 kiloda kalmayı?

Bende su an an 58 kiloyum boy da 1.77.

Kfc di ,burgerdi, mc di abanıyorum tık yok.56-58 arasi dalgalanıyor kilom.

Son çare olaraktan cok agir olmayan bir program ile 2.5-3 aydir salonda calişiyorum ,bu aydan itibaren hocanın tavsiyesiyle protein kullanmaya başlıycam,bakalım ne kadar etkisi olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...