Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 of gif harikaymış. kullanırım ben bunu lsdfkjsşdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abi KFC Xtreme menü yedim geçen gün,resmen mide orgazmı yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 öğrenci hayatı n'aparsınız ya =), sabah erkenden derse yetişmeye kastır aralıksız derslere gir, en erken 2'de falan boş oluyordum, onda da sigarayla falan geçiştiriyordum. akşam 6-7 gibi yemeğimi yiyordum, iyi değil tabi, toparlancaz ama artık, reflü oluştu gibi zaten, hatta kusmaktan anoreksiyaya gidecem bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Masquerade said: ona benzer bu vardı da kfc yazılısını bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hahahah sonuna koymak lazım bunun süper olur bu sanırım o sonunda kadın bağıran videolara tepkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 buldum sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Keten tohumu kolesterole iyi geliyor. Toz olarak satiliyor genelde. Gunde sadece bir defa, bir kase yogurdun icine bir tatli kasigi kadar koyup karistir. Cok fazla tat katan bir sey degil. Eger hosuna giderse bal falan koy. Ben cereal yerken genelde icine katiyordum, iyi oluyordu. Sut ve sut urunlerinin kolesterolu artirdigini dusunursek, baya bir ironik durum. Bunun disinda baharat olarak envai cesit yemegin icine koyabilirsin. Eger rejim yapamiyorsan cok da kasma bence. Cunku bu is daha cok yusuf yusuf olmaya bakiyor.213 cok yuksek degil. 240'tan sonra duzgun rejime girmen gerekiyor, 280'den sonra kalp krizi riskin cok artiyor. Ben 282'deyim mesela, yeterince motivasyonu oluyo insanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ardeth said: şöyle yapabilirsin, bir tencereye azcık su koyuyorsun, tencerenin üstüne süzgeç koyuyorsun, brokoli ve karnıbaharları süzgeçe koyup suyu kaynatıyorsun. en bilindik ve basit alet. yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. öte yandan internetten bir de ekşi tatlı sos tarifi bulup onu üstüne yaparsan gayet güzel oluyor. bir de o suda et de haşlayabilirsin aynı zamanda ben öyle yapıyorum. katılıyorum ve brokoli pastates enginer felan gibi şeyler soğuk yenebilior yani evden getirip sonrada yiyebilirsin (yediğin ortamda pişirmeye müsait biryer yoksa) ıyy ben haşlama yiyemem diyenler için bu gibi şeylere limon, zeytingyağı yada kekik ve pul biber öneririm ( haşlama k.et ve tavuk için kekik ve pul biber kullanıodum yoksa çekilmiodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bir dahaki dahiliye randevunu 25 sene kadar erteleyip gönlünce yemeye devam et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Brokoli ve brüksel lahanasi dietini kesinlikle tavsiye ederim. Sebzeleri buharda haslayip üstüne yogurtla birlikte afiyetle yiyin. Cataclysm de geliyo yakinda. Eger nolifer mmo oynamayi planliyorsaniz ögünlerinizi sirf haslanmis sebzeden olusturun. Zaten yemek yemege bile zaman bulamayacaginizdan cok güzel kilo verirsiniz. TBC zamaninda denendi ve basarili olundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Benim bu sorun iki yol öncesinden kalma. İnsan oldum artık, 66 kiloyum. Kan değerlerinin de hepsi normaldi son baktıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 4 yıl önceki kendimi anımsadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 son mesaja baktım şimdiyi anımsadım asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Diyetten karbohidratı çıkarmayın. Sonra üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Flameoffear said: Diyetten karbohidratı çıkarmayın. Sonra üzülürsünüz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yalnız habire haşlayıp havuç vb yerseniz bir süre sonra kartal gözü gelişir herhalde, "bir sineği bin metreden vurabilir" hale gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ondan sora ver elini call of duty world championship, gelsin ödüller, booth babeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 nasıl becerdin abi 66 kiloda kalmayı? Bende su an an 58 kiloyum boy da 1.77. Kfc di ,burgerdi, mc di abanıyorum tık yok.56-58 arasi dalgalanıyor kilom. Son çare olaraktan cok agir olmayan bir program ile 2.5-3 aydir salonda calişiyorum ,bu aydan itibaren hocanın tavsiyesiyle protein kullanmaya başlıycam,bakalım ne kadar etkisi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 gerge topii ve up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar