Twisty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben bu anket sistemine çok kıl oldum kaldırılsın ne bu ya her konuya bir anket sıkıstırılıor yakında kıcınızı hengi selpakla siliyorsunuz tarzı seylerde acılacak bilmiyorum açılmışta olabulur klasik ankete donelim abi ya evet hayır yazıorduk hani boyle iyiydi o bence kaldırılsın bu anket asdasgfasg (birazdan garbıç a gider bu bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Secondé! (Bence güzel, gardımı aldım, anketleri korurum manasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 jıkjıkjık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 keşke anket koysadın topic'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 fail olurdu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 komik olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hemen edit cekip anket koyayım safsdgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 anket durur, kalkar ama bu isteklerin yeri ya garbage ya paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben sevmedim kalksın nedir yahu bence gayet güzel.bu mu yoksa şumu tarzı topicler her zaman oluodu.en azından artık anket tarzında oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar